- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Sex v diskoteka
pravili li ste sex v diskote i do kolko se ogrni4avate tam?
Не съм.
Не съм..
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
da pravila s1m v dark room-stai4ka za sex v diskotekata. be6e mi diskomfortno imaiki vpredvid 4e tam sa stavali ogromni pederastki orgii...
diskotekata e gei-klub...![]()
![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Не е кой знае какво дори за мен пък за момичето неискам и да си помислям ,но то в тези случай кой ли мисли.
да, в клуб "Комикс" във варна, върху един барстол на стълбището за аварийния изход, имаше една реклама на Лъки страйк, дето мига..
Гаджето ми имаше рожден ден и си бяхме разделили едно бонбон4е![]()
цяла нощ, 4ак до сутринта се 4укахме..
iuuuu, vie li bqhte veeee!!!! mnogo ste gnusni. razvalihte mi ve4erta...Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
ne , pyk i ne vijdam smisyl![]()
Дамз... в една ямболска дискотека и там така... в тоалетните,ама не беше хубаво изживяване![]()
da pravila sam...4ri pati ami ne se ograni4avam...deistvam na pravo..no kogato sam na no6tna i sam na moretoi moje i na plaja....
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
За другаде зе знам ама в София се сещам само за една дискотека където няма охрана на всеки 2 метра и жена пред кенефа която да разделя мъже-жени. Винаги обаче някой съблюдава за реда. Иначе съм го запланувала тоя или най-късно другия месец![]()
Да желаеш зъбите си ти да впиеш,
в една невинна,чуствена душа,
да отнемеш красотата от живота,
на една самотница в ноща.
И щом слънцето залезе
и луната озари ноща,
глътка въздyх ще поемеш
и ще тръгнеш сам сама.
Не съм...нещо не мога да си хресам подходящо място за секс в дискотека...в тоалетна -![]()
бляяя гадост..няма начин
Явно ще си остана романтична натура..хахах...и няма да го направя в дискотека...
НеЗнаМ каКво ИсКаМ, аМа гО иСкАм ВеДнаГа!!!
http://www.tgcom.mediaset.it/bin/448.$plit/C_0_articolo_277592_immagine.jpg
e tova veche ne go razbiram vseki ima jelaniq koito nishto nemoje da gi spre vseki ima nujda ot sex ama chak puk v diskotekata oshte malko na bara ili na pilona ? ima si vreme i mqsto
az ne sum ama i ne mislq da stavam povod za kliuki pone az taka mislq koito iska da pravi sex da si hodi i da nameri nqkude drugade mqsto moje da e navun no ne i pred vsichki ili v toaletnite na takiva mesta ne blagodarq
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
iskam da go pravq za parvi pat v diskoteka
http://dvariysky.com/kirokura/index.php
Не съм...все още.![]()
Slu4aino da ne e ALEXANDERПървоначално написано от х
Po temata ne sum i nqmam golqmo jelanie.Ne si struva.
hehe...am4e istoriiki...i az sum pravila sex v diskoteka,ne mojeh posle prosto da proumeq,4e az-"primernata" sred vsi4kite mi "razgoneni" priqtelki go napravih..da razkaja po-zvetno..mi..toi me izvika,re4e mi"ela" i ami..ne sme gadjeta,no togava bqh luda po nego i..o6te 6tom otidoh pri nego zapo4nahme da se gu6kame,milvame,pipame..prosto stana ot samo sebe si i dokato se usetih toi me vuvede v nqkakva tumna stai4ka i ve4e bqh s lice kum stenata i subuti ga6ti4ki,a toi otzad..be6e strahotno...kogato vsi4ko svur6i i toi svetna lampata..auu iznenada!!!namirahme se v ...toaletna..az-primernata,pretencioznata,moralnata go napravih brutalno v kenef i to s mom4e,s koeto ne hodq...nikoga ne bqh postupvala taka,prosto..go obi4kah i tova si be6e.E,estestveno posle posledva vremeto na razkaqnieto-kak sum mogla i t.n.Togava bqh estestveno malko po-malka i vse o6te "prohojdah",a sega otkakto si imam seriozno gadje ve4e 4estno kazano ne se pritesnqvam kude i kak 6te e..v kraina smetka v sexa vsi4ko e povzoleno,nali taka..
Pravila sum go v zala v klub, v toaletna na kruchma, v diskoteka.....kogato ti doyde muzata ne mu mislish mnogo, vajnoto e da ti e priqtno. Ne sum bila piqna v nito edin ot sluchaite!!!!Mnogo e vajno da znaesh, che ti se sluchva tochno tova!!
A usovolstvieto ot burziq napregnat sex si ima svoq char!!
![]()
Докато има хора, които ме обичат аз ще дарявам света с усмивка и щастие!!!! Усмихвайте се....
Първоначално написано от Sad_eyes_f
![]()
v diskoteka ne sam,no sam bil svidetel na takav sex v separe)))))Momi4eto prosto mu sedna otgore i pokri vsi4ko s polata si))))![]()
историйката на една^сладка ме изкефи масимално
ЯзъкПървоначално написано от Loveza NEO
![]()
Иначе то супер много са тия момичета в дискотеките дет само се чудят с кого да се натискат (а някой дори да се наебът) на всеки метър се срещат .... но не съм пробвал
![]()
Ми аз съм го правил в тоалетните на една дискотека, да си призная бях леко пиинал, но определено не ми хареса, със сигурност не бих го направил отново !![]()