.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Тема: Sex v diskoteka

Cj Stan4o sux
    Guest

Sex v diskoteka

pravili li ste sex v diskote i do kolko se ogrni4avate tam?

Повече от фен
    Град
    Варна
    Не съм.

и аз не съм ма ше пробвам

Град
    Sofiq
    Не съм..
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

da pravila s1m v dark room-stai4ka za sex v diskotekata. be6e mi diskomfortno imaiki vpredvid 4e tam sa stavali ogromni pederastki orgii...
    diskotekata e gei-klub...
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Guest
    Не е кой знае какво дори за мен пък за момичето неискам и да си помислям ,но то в тези случай кой ли мисли.

Guest
    да, в клуб "Комикс" във варна, върху един барстол на стълбището за аварийния изход, имаше една реклама на Лъки страйк, дето мига..
    Гаджето ми имаше рожден ден и си бяхме разделили едно бонбон4е
    цяла нощ, 4ак до сутринта се 4укахме..

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    да, в клуб "Комикс" във варна, върху един барстол на стълбището за аварийния изход, имаше една реклама на Лъки страйк, дето мига..
    Гаджето ми имаше рожден ден и си бяхме разделили едно бонбон4е
    цяла нощ, 4ак до сутринта се 4укахме..
    iuuuu, vie li bqhte veeee!!!! mnogo ste gnusni. razvalihte mi ve4erta...
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

ne , pyk i ne vijdam smisyl

Дамз... в една ямболска дискотека и там така... в тоалетните,ама не беше хубаво изживяване

da pravila sam...4ri pati ami ne se ograni4avam...deistvam na pravo..no kogato sam na no6tna i sam na moretoi moje i na plaja....
    nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.

За другаде зе знам ама в София се сещам само за една дискотека където няма охрана на всеки 2 метра и жена пред кенефа която да разделя мъже-жени. Винаги обаче някой съблюдава за реда. Иначе съм го запланувала тоя или най-късно другия месец
    Да желаеш зъбите си ти да впиеш,
    в една невинна,чуствена душа,
    да отнемеш красотата от живота,
    на една самотница в ноща.

И щом слънцето залезе
    и луната озари ноща,
    глътка въздyх ще поемеш
    и ще тръгнеш сам сама.

Град
    след завоя, в дясно....
    Не съм...нещо не мога да си хресам подходящо място за секс в дискотека...в тоалетна - бляяя гадост..няма начин Явно ще си остана романтична натура..хахах...и няма да го направя в дискотека...
    НеЗнаМ каКво ИсКаМ, аМа гО иСкАм ВеДнаГа!!!
    http://www.tgcom.mediaset.it/bin/448.$plit/C_0_articolo_277592_immagine.jpg

Фен
    Град
    grad Stara Zagora
    e tova veche ne go razbiram vseki ima jelaniq koito nishto nemoje da gi spre vseki ima nujda ot sex ama chak puk v diskotekata oshte malko na bara ili na pilona ? ima si vreme i mqsto
    az ne sum ama i ne mislq da stavam povod za kliuki pone az taka mislq koito iska da pravi sex da si hodi i da nameri nqkude drugade mqsto moje da e navun no ne i pred vsichki ili v toaletnite na takiva mesta ne blagodarq
    pussy wet as a river
    you need a boat for me nigga
    come on baby just lay down
    or to bed with me baby
    see me rubbin' my clit
    suckin' (suckin') my tits

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Не съм...все още.

gevrek
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от х
    da pravila s1m v dark room-stai4ka za sex v diskotekata. be6e mi diskomfortno imaiki vpredvid 4e tam sa stavali ogromni pederastki orgii...
    diskotekata e gei-klub...
    Slu4aino da ne e ALEXANDER
    Po temata ne sum i nqmam golqmo jelanie.Ne si struva.

edna_sladka
    Guest
    hehe...am4e istoriiki...i az sum pravila sex v diskoteka,ne mojeh posle prosto da proumeq,4e az-"primernata" sred vsi4kite mi "razgoneni" priqtelki go napravih..da razkaja po-zvetno..mi..toi me izvika,re4e mi"ela" i ami..ne sme gadjeta,no togava bqh luda po nego i..o6te 6tom otidoh pri nego zapo4nahme da se gu6kame,milvame,pipame..prosto stana ot samo sebe si i dokato se usetih toi me vuvede v nqkakva tumna stai4ka i ve4e bqh s lice kum stenata i subuti ga6ti4ki,a toi otzad..be6e strahotno...kogato vsi4ko svur6i i toi svetna lampata..auu iznenada!!!namirahme se v ...toaletna..az-primernata,pretencioznata,moralnata go napravih brutalno v kenef i to s mom4e,s koeto ne hodq...nikoga ne bqh postupvala taka,prosto..go obi4kah i tova si be6e.E,estestveno posle posledva vremeto na razkaqnieto-kak sum mogla i t.n.Togava bqh estestveno malko po-malka i vse o6te "prohojdah",a sega otkakto si imam seriozno gadje ve4e 4estno kazano ne se pritesnqvam kude i kak 6te e..v kraina smetka v sexa vsi4ko e povzoleno,nali taka..

Pravila sum go v zala v klub, v toaletna na kruchma, v diskoteka.....kogato ti doyde muzata ne mu mislish mnogo, vajnoto e da ti e priqtno. Ne sum bila piqna v nito edin ot sluchaite!!!!Mnogo e vajno da znaesh, che ti se sluchva tochno tova!!
    A usovolstvieto ot burziq napregnat sex si ima svoq char!!
    Докато има хора, които ме обичат аз ще дарявам света с усмивка и щастие!!!! Усмихвайте се....

tech_noir
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sad_eyes_f
    Не съм...нещо не мога да си хресам подходящо място за секс в дискотека...в тоалетна - бляяя гадост..няма начин Явно ще си остана романтична натура..хахах...и няма да го направя в дискотека...

Guest

ne

v diskoteka ne sam,no sam bil svidetel na takav sex v separe)))))Momi4eto prosto mu sedna otgore i pokri vsi4ko s polata si))))

DJ MuN4o
    Guest
    историйката на една^сладка ме изкефи масимално

Re: ne

Цитирай Първоначално написано от Loveza NEO
    v diskoteka ne sam,no sam bil svidetel na takav sex v separe)))))Momi4eto prosto mu sedna otgore i pokri vsi4ko s polata si))))
    Язък

Иначе то супер много са тия момичета в дискотеките дет само се чудят с кого да се натискат (а някой дори да се наебът ) на всеки метър се срещат .... но не съм пробвал

Град
    Земята
    Ми аз съм го правил в тоалетните на една дискотека, да си призная бях леко пиинал, но определено не ми хареса, със сигурност не бих го направил отново !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си