.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тема: parviq pat boli li

Hybrid View

parviq pat boli li

abe hora pls kajete mi mnoo me e strah za parviq pat kogato 6e pravya sex kazvat 4e mnogo boli pak az mrazya bolkata e ko da napravya 4e da ne boli

Guest
    ми напиваш се и не боли но после след 9 месеца изленадка първия път найстина боли и то не малко за това помисли с кой какво правиш. въпроса е бавно и плавно

SNP
    Guest
    Hah ... to verno si bolii , noo ne e ne6too 4ak tolkova neponosimo ,gadni4ko e i suveta s alkohola e ok ... no ne prekalqvai- samo malko za zagrqvka))
    Abe moje da boli purviq put ama misli si misli za tova :KOlko dobre 6te se 4uvstva6 sledva6tiq put)))

Ако е с някои, които си заслужава - няма да боли толкова.

Ако е просто за да "не изпуснеш" както беше при мен преди години - боли и си е ужас.

Идеята за алкохола не я подкрепям.

i da e s nqkoi deto si zslujava i da ne e si boli . parviq i vtoriq pyt si boli ... tova e

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    macka q gore glavata pri vseki e razli4no pri men daje i kruv ne te4e i me bole6e ama cufra malko i se okaza 4e cipata mi e elasti4na i mnogo si se kefa sega moje i tvoita da e taka spox ne se sduhvai izli6no

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    еми зависи на къв попаднеш.
    но си боли, да. няма кво да се лъжем. но не е болка за умиране. просто си представи как искаш да си родиш след няколко други години бебок, и как тва оргомно нещо ще ти излезе от оная работа пък ти от 1 пишка се плашиш донт уори
    алелуя.

Град
    grad Ruse
    alkohola e gadna ideq.kakaw e smisala da napawi6 ne6to i posle ni6to da ne pomni6.ako prawi6 en6to go pawi.pak ipomisli kolko momi4eta sa go anpawili rpedi tebe qwno ne e tokowa sta6no.prosto se uspoki i se otdai na prejiwqwaneto
    Kogato glawniq sadiq pi6e sre6tu imeto ti toi ne otbelqzwa dali si spe4elil ili ne ,a kak si igral !!

DEADMAN
    Guest
    Пиеш една каса бира и немаш пробелми

Guest

Re: parviq pat boli li

Цитирай Първоначално написано от pi4kaa
    abe hora pls kajete mi mnoo me e strah za parviq pat kogato 6e pravya sex kazvat 4e mnogo boli pak az mrazya bolkata e ko da napravya 4e da ne boli
    Абре моме хубаво, я си помисли, колко е голям един хуй? една педя дълъг и 2-3 пръста дебел..
    А я сега си представи колко е голямо едно бебе, а? 3 кила половин метур дълго и 20 санта в диаметър му е главата..

За първия път си сложи една дамска превръзка в 4антата за след като свършите, 4е ще има да кървиш половин-един ден, и ако искаш да те боли по-малко цапни една стоянка-грозданка преди това,

ама пак ти казвам тва не е болка, няма такава болка като болката от разместването на костите, дето те 4ака 4ак като се наканиш да раждаш дете, (може да не съм раждал, но съм си изкъл4вал крака, та знам какво е истинска болка. От отварянето болката е най-много като от слагане на обеци или пиърсинг, повърхностна някаква такава)
    само веднъж съм отварял моми4е, не я боля, но те4е бая кръв.. добре 4е бяхме в банята, 4е ина4е бая 4аршафи за пране щеше да има

ne boli mn 6et izturpi6 skupa

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    не съм момиче.. незнам.. но знам че от самото късане на ципата не боли.. а сичко си е внушение се пак..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Guest
    Боли ! Се едно ти навират фадрома у пут.... аааа сещаш се !

zavisi ne vsichki gi boli parviqt pat vajnoto e da si spokoina i mnogo otpusnata uspeh
    Живот без любов не е живот, а съществуване!!!

ам дам боли ама квоо толкоз ..без първи няма втори което си е загуба ...не се бой момееее ще го преживееш нито ще си първата нито последната
    Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
    Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
    Алберт Айнщайн

А аз имам един въпрос...след 1ят път боли ли?То е ясно,че по време на половия акт ще боли,но след това минава или...?
    i kf0 kut me b0l!...mainata ti [!]

зависи от момчто мен не ме боля ако момчето е нежно и знае как става няма да осетиш никаква болка

Град
    Newp0rt ..

Re: parviq pat boli li

Цитирай Първоначално написано от pi4kaa
    пиши на кирилица ..

По темата .. : не знам , но мисля ,че ако човека си заслужава едва ли ще ти дреме много .. дори и да те боли

Град
    [На Метри От Земята]
    само малко
    Просто аз

мен ме боля и не само първия ами първите доста пъти, но ккогато смених приятеля всичко се оправи. Много е важно партнйора да знае какво прави, да е нежен, да те вазбуди максимално

пс http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=7518 моля ви

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Мене първия път ме боля много малко и то само при първите 2-3 вкарвания... След това не ме болеше нищо, само ми трепереха краката И кръв не ми тече изобщо При всеки е различно не се шашкай
    Много е важно да си хубаво възбудена и отпусната максимално Не те съветвам да пиеш преди това Успех и relax
    Трагедията е пълна...

vij sq p1rvite 5 -10 vkarvaniq na 4lena 6te bolii i sled tfa ti staa acki mn keff....i trqbva da kaje6 na mom4eto 4e 6te ti e za p1rvi p1t za da e mn vnimatelen i da te otvori vnimatelno za6toto ina4e 6te boli acki mn mn mn.....i moje p1rvo da opita6 sama v k16ti s ne6to po malko da ne e to4no h*i a naprimer s ne6to ovalno za da si podgotvenaa...uspehh

Супер фен Аватара на breathless
    темата е от 2006 ..
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от DEADMAN
    Пиеш една каса бира и немаш пробелми
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си