- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Свалки/Лафове
spored men trqbva prosto da izrazi6 s kolkoto se moje po malko dumi kakvo 4ustva6 i tva enqma kakvo da izpolzva6 iztqrkani lafove govori tova koeto sareceto ti kazva
![]()
v jivota si te sre6tnah slu54aino vlubih se v teb bezkraino,4e te obi4am nqmam samnenie da te zabrava nqmam namerenie!!
spored slu4aq i momi4eto no ne da i citira6 nekvi tapi laf4eta.tapo e i mn iztarkano
emi to e edin laf dva puti sum go izpolzvala .. ama raboti.Ta eto go i nego.Otiva6 pri 4oveka na koito si hvurlil oko i kazva6.Hei,zdrasti,obzalojih se s friendkata mi 4e 6te se zabiq s nai qkoto mom4e tazi ve4er.Ta az sum Ani,ti kak se kazva6?
Ta vze 4e proraboti..![]()
Хахахах хорааааа, тфа с лафовете е някфооооо странно такова. Смисъл... само с лафове не става. Оооообаче лафа на Джоуи проработи екстра веднъж...
Ама то не е само до лафове!
Saatana vittu perkele hate crew!
=D>Първоначално написано от KOTKATA_17
![]()
Когато мъж говори мръсни думи на жена - това е сексуален тормоз, а когато жена говори мръсни думи на мъж - това са 15 импулса в минута.
Кажеш ли му всичко направо, започва да те гледа накриво.
Отиваш при нея и й казваш: "Аз съм богат"!![]()
![]()
Левски шампион але але!
Spored men iztarkanite stari lafcheta sa banalni.Dobre e da improvizirash.Kaji naprimer:
"Vij,mislq che si mnogo sladka/sladak i ot mnogo vreme se chudq kak da te zagovorq za tova shte mi pomognesh li?"
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
tva e istinata!Az sam momi4e i ti kazvam 4e nqma fraza na koqto vsi4ki momi4eta da se varjatПървоначално написано от the^sweetest^sin
ЖИВОТЪТ Е ТОВА, КОЕТО ТИ СЕ СЛУЧВА, ДОКАТО СИ ЗАЕТ С ПЛАНОВЕ ЗА БЪДЕЩЕТО!
Ima edno deto go 4uq i moga da padna...
"Ti znaesh li che vashte sa kradci?"
"Zashto?"
"Zashtoto sa otkradnali zvezdite i sa gi slojili v ochite ti."
nqma ni6to po-typo ot tiq zau4enite frazi
![]()
А простичкото "Много си красива" би било много по-добро.
Хаххахха! С едно бивше гадже се видяхме за пръв път и после си чатим...и аз го питам: "И какво мислиш за мен?" и той: "Ами, ударих си няколко чикии за теб". Адската романтика беше с него.![]()
- Имаш ли огънче?
- Не.
- Защо?
- Ами, защото не пуша?!
- Ее, супер, и аз така.
Първоначално написано от Девствен на 19
Хора за какво са ви Тея Ръце и Крака...според мен идеята беше за нещо като купон или дискотека..
Тогава ккаъв е проблема да покажеш на момичето това което чувстваш без думи....Според мен тука думите вършат работа след като Свършиш работа ! ! ! \/
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Very Happy Smile Sad
Surprised Shocked Confused Cool Laughing
Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad
Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation
Question Idea Arrow Neutral Mr. Green
Applause d'oh! Drool Liar Shame on you
Pray Anxious Not talking Think Brick wall
Whistle Angel Speak to the hand Sick Boo hoo!
Shhh Eh? Dancing Silenced
Да наистина тия заучени и изтаркани фрази няма да помогнат...бъдете себе си, бъдете оригинални и не се правете на идотиАз понякога като кажа нещо сериозно, момичето до мен, започва да се смее и да вика много ме кефиш.Едва ли ще ви каже същото, ако и и изръсите една комерсиална, "смешна" и "оригинална" тъпотия.
бъдете себе си
![]()
маа фака
Е много сте ми смешни като по4нете да давате обяснения: "Кажи квото ти идва отвътре" или "Направи квото ти идва отвътре". Много е изтъркано и глупаво,не мислите ли? А и обикноверно като си с някое красиво момиче и се паникьосаш може нищо да не ти дойде отвътре и тогава кво ше кажеш? За тва си има фрази,които може да използваш всеки път. Разбира се,според случая.
И ако момичето не е тъпа путка, ще се почувства много по-добре, ако той каже нещо смотано, отколкото "Баща ти е крадец, защото е откраднал 2 звезди и ги е сложил на мястото на очите ти."Първоначално написано от Да бе Да
she te 4erpim dufka..
Hihihihihi tva me zakopaПървоначално написано от Mormoda
![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
Syglasna symПървоначално написано от valantain_love
![]()
^Kiss_of_the_Sun^f написа:
Девствен на 19 написа:
ако не е заинтерисуван другия човек,просто нямаш шанс квото и да казваш
Absolutno sum saglasna
i az sum na tqhnoto mnenie
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
Е тва е!Винаги тва ше използвам!Първоначално написано от Mormoda
маа фака
hey macka imash mnogo gotin guz!i ot moje da posledva edin shamar ako ne e na kef