.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    ela do nas da mi vidish ku4eto!TBa e LAf na edin ot moq klas i se vruzvam mnoogo macki nz ne sam go probval xaxaxa

Ако искате да изядете един злобен шамар, може да тествате следната реплика: "хей, маце, искаш ли да видиш моя кроасан? Ще му се изкефиш - много е голям!"

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Да Бе Да
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Цитирай Първоначално написано от Да бе Да
    Е много сте ми смешни като по4нете да давате обяснения: "Кажи квото ти идва отвътре" или "Направи квото ти идва отвътре". Много е изтъркано и глупаво,не мислите ли? А и обикноверно като си с някое красиво момиче и се паникьосаш може нищо да не ти дойде отвътре и тогава кво ше кажеш? За тва си има фрази,които може да използваш всеки път. Разбира се,според случая.
    И ако момичето не е тъпа путка, ще се почувства много по-добре, ако той каже нещо смотано, отколкото "Баща ти е крадец, защото е откраднал 2 звезди и ги е сложил на мястото на очите ти."
    Никой не ти говори за такива простотии,а за съвсем дребни лафове като "Красива си"",Сладка си","Харесва ми прическата ти","Много сладка поличка/блузка" и така нататък. Винаги ше направиш впечатление с тези наглед нищо особено лафчета.

Мега фен
    Това не е лаф, а комплимент.

Да бе Да
    Guest
    темата е "свалки/лафове". Тва пак е начин да я свалиш

Мега фен
    Явно повечето хора не могат да бъдат естествени.

Guest
    Типичен лаф. ”Искаш ли сега да дойдеш у нас да ми помогнеш, защото имам сериозни затруднен с разбирането на обикновените деферинцирани уравнения”.

Death`Whore` Пуснато на: Вто Фев 07, 2006 2:32 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Явно повечето хора не могат да бъдат естествени
    napulno na tva mnenie sum
    SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си