.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: study abroad

RoS
    Guest

study abroad

Chudia se dali da zamina za 1 god. v USA , predlagat mi razli4ni programi da ucha tam za 1 akademichna godina. Kolebaq se zashtoto kato se vurna trqbva da durja priravnitelni izpiti koito ne vqrvam da sa mn lesni ... hm.. i dr koeto e vse pak shte sum na novo mqsto , dalech ot vkushti , s dr hora.. zvu4i mi malko strashno , no vsushtoto vreme dosta dobra vuzmojnost za realizaciq. Vie kak bihte postupili, bihte li zaminali ? Ako ima nqkoi koito ima poznati koito sa o4astvali v takava programa ili samite vie ste , molq vi daite mi suvet tnx !!!

Фен
    Град
    V kosmosa!

hmm

hmm...nqnmam opit v tova no moje da se kaje 4e sym v sy6tata situacia v moemnta i az mnogo se kolebaq no moqt syvet kym teb e ....davai tova e tvoq 6ans za realizaciq kakto kaza! ... s novoto mqsto se svikva... s novite hora sy6to...no spored men ako en go napravi6 sys zagubata po trudno se svikva!

celta opravdava sredstvata!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    zaminavai; tova e super dobra vazmojnost da natrupa6 opit, da nau4i6 ezika dobre i t.n. nqma da ti e mnogo lesno ama predimstvata sa mnogo pove4e ot nedostatacite.

az u4astvah v edin takuf konkurs, no ne se klasirah. edno momi4e oba4e zamina za 1 godina za UK i se vurna korenno promenena: predi be6e zadrustena zubarka, a sega e dosta po-otvorena, progresivno misle6ta i cosmopolitna, da ne govorim 4e govori angliiski vse edno cql jivot e jivqla v Britain

iot otvoreno ob6testvo me izbraha da zamina za usa...no ne zaminah za6toto sled 2 godini kato zavur6a srednoto si obrazovanie 6te zamina..ne iskam da mi minat teen godinkite vuv naprejenie i dale4 ot priqteli mi...koeto e nai dobre za teb tova pravi...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Наистина е гадно да си далеч от близки и приятели и да си в напълно нова среда. Това го казвам от опит,защото живях почти 2год. с родителите ми в Англия.
    В началото ще ти бъде много притеснено, после ще почнеш да плачеш като се сетиш за България, но си там само за 1 година,което е много добре .Това е една добра възможност за реализация.Ако имаш достатъчно силна воля ще можеш да преодолееш всичко.
    Зависи от теб.
    За приравнителните няма какво да се притесняваш. Ако имаш известна сума пари..смятай ги за изкарани .Можеш да се запишеш и в частно,където ще ти ги дадат 100% само и само да останеш да учиш при тях( дали ще останеш обаче щом ги вземеш...).

Успех.

Град
    Планетата Земя
    Интересувам се какви възможностите за учене в чужбина, в смисъл някакъв образователен обмен или нещо такова, чувал съм за такива дето са ходили за 2-3 месеца по програми за учене на езици.
    Долу авторитетите!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си