.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    nikolai89
    Guest

ami ako svurshish nqkolko puti

pri polov akt ako mom4eto svurshva prekaleno burzo ne e li vazmojno da povtori vednaga sled kato e svurrshil taka zada moje da zadovoli i momi4eto

Повече от фен
    Град
    Burgas

Re: ami ako svurshish nqkolko puti

do kolkoto znam i sym vijdala 4ak vednaga ne moje,no sled nqkolko monuti-moje pove4e,moje po malko zavisi

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

Мега фен
    Трябват му 1 цигара време и след това:
    1. Отъркване в пениса му.
    2. Малко свирки.
    И е готов.

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    По принцип май не става веднага, тъй че що не пробваш презервативи за задържане те би трябвало да свършат работа
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

при всеки различно ама ако всичко ти е нормално и ако не си изморен 5-10 мин и си готов за втори рунд
    Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
    Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
    Алберт Айнщайн

hahaha

Не може! Нужно е време и определено внимание от твоя страна за да се увеличи количеството на тестостерона а от там и нивото на кравта в пениса му, тоест да се появи нова ерекция!
    Затова подучи партньора си да започне някаква любовна игра с теб, да те възбуди достатачно да те остави на ръба на оргазма(това става най=добре с френска любов) и после да започнете същинския секс.. и така ти ще сваршиш по барзо а пак той нормално !
    Успех!

moje , ama na men pone mi stava sled izvestno vreme bez4ustveno i nqma6 osobena faida

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Може,но по-добре след 15-20 минути.

боби
    Guest
    може,що да не може-стига ти можеш

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Може, разбира се! Знам за случаи, в който един ебе приятелката си 4 пъти подред, в резултат на което не можеше да пикае!
    Левски шампион але але!

vipcho
    Guest
    em az moga absolutno vednaga,ama to zavisi ot momcheto...nqkoi i sled polovin chas ne mogat...ako ne chakate,pyk prez tova vreme shta namerite kakvo da pravite...imate i ryce i t.n....

Цитирай Първоначално написано от ycMuBkaTa
    По принцип май не става веднага, тъй че що не пробваш презервативи за задържане те би трябвало да свършат работа
    Извинявам се за тъпия въпрос, ама какви са тези презервативи "за задържане"?
    Нещо конкретно за марка/модел и в какво се състои това задържане... Характеристика ми трябва начи

Regards

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от Man-in-the-Moon
    Цитирай Първоначално написано от ycMuBkaTa
    Извинявам се за тъпия въпрос, ама какви са тези презервативи "за задържане"?
    Нещо конкретно за марка/модел и в какво се състои това задържане... Характеристика ми трябва начи
    Durex Performa се казват тея презервативи, но не знам дали вършат работа.

по темата - ми то предполагам, че всяко момче може да го направи пак, ама от някои съм чувала, че втория път вече не е чак такова удоволствието и нямало много смисъл....
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Град
    Underworld
    ами може ама без презерватив. Като свършиш продължаваш без да спираш и след 5 мин пак си на кокал. Ама ако го извадиш забрави... пада непоправимо поне за следващите 15-20 мин
    ..::Street Racing::..

Golf - Play it, don`t drive it!

estestveno 4e moje da napravi o6e nqkolko teka...nqma problem....
    nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.

Да може но след определен период от време( при всеки е индивидуално,но обикновенно се касае за 5-10 минути)
    Любовта е като вятъра - неможеш да я видиш,но можеш да я усетиш

Фен
    Град
    grad Stara Zagora
    mi moje rabirase slagash drugiq i q lepvsh ah ne stava vednaga a ? malko da se stimulira i e gotov
    pussy wet as a river
    you need a boat for me nigga
    come on baby just lay down
    or to bed with me baby
    see me rubbin' my clit
    suckin' (suckin') my tits

Фен
    Град
    Plovidv
    haha estestveno che moje ama trqa dai si adski vuzbuden. edinstvenoto mi takova neshto beshe bez da go vadq i ne spadna prosto shtoto pichkata beshe ne samo qka mi i tolkova voudoshevena f tva det praeshe che ma beshe strah da e sekna :P ama togava bqh i po -malak de sq mi trqa malko vreme da prezaredq

-

Светлио, тъй е, батко Ние старите вече за нищо не вършим
    Why am I fighting to live, if I'm just living to fight
    Why am I trying to see, when there aint nothing in sight
    Why am I trying to give, when no one gives me a try
    Why am I dying to live, if I'm just living to die

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си