- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ami ako svurshish nqkolko puti
pri polov akt ako mom4eto svurshva prekaleno burzo ne e li vazmojno da povtori vednaga sled kato e svurrshil taka zada moje da zadovoli i momi4eto![]()
Трябват му 1 цигара време и след това:
1. Отъркване в пениса му.
2. Малко свирки.
И е готов.![]()
По принцип май не става веднага, тъй че що не пробваш презервативи за задържане те би трябвало да свършат работа![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
при всеки различно ама ако всичко ти е нормално и ако не си изморен 5-10 мин и си готов за втори рунд
Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн
Не може! Нужно е време и определено внимание от твоя страна за да се увеличи количеството на тестостерона а от там и нивото на кравта в пениса му, тоест да се появи нова ерекция!
Затова подучи партньора си да започне някаква любовна игра с теб, да те възбуди достатачно да те остави на ръба на оргазма(това става най=добре с френска любов) и после да започнете същинския секс.. и така ти ще сваршиш по барзо а пак той нормално !
Успех!
moje , ama na men pone mi stava sled izvestno vreme bez4ustveno i nqma6 osobena faida
Може,но по-добре след 15-20 минути.
може,що да не може-стига ти можеш![]()
Може, разбира се! Знам за случаи, в който един ебе приятелката си 4 пъти подред, в резултат на което не можеше да пикае!![]()
Левски шампион але але!
em az moga absolutno vednaga,ama to zavisi ot momcheto...nqkoi i sled polovin chas ne mogat...ako ne chakate,pyk prez tova vreme shta namerite kakvo da pravite...imate i ryce i t.n....
Durex Performa се казват тея презервативи, но не знам дали вършат работа.Първоначално написано от Man-in-the-Moon
по темата - ми то предполагам, че всяко момче може да го направи пак, ама от някои съм чувала, че втория път вече не е чак такова удоволствието и нямало много смисъл....![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
ами може ама без презерватив. Като свършиш продължаваш без да спираш и след 5 мин пак си на кокал. Ама ако го извадиш забрави... пада непоправимопоне за следващите 15-20 мин
..::Street Racing::..
Golf - Play it, don`t drive it!
estestveno 4e moje da napravi o6e nqkolko teka...nqma problem....
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
Да може но след определен период от време( при всеки е индивидуално,но обикновенно се касае за 5-10 минути)
Любовта е като вятъра - неможеш да я видиш,но можеш да я усетиш
mi moje rabirase slagash drugiq i q lepvsh ah ne stava vednaga a ?malko da se stimulira i e gotov
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
haha estestveno che moje ama trqa dai si adski vuzbuden. edinstvenoto mi takova neshto beshe bez da go vadq i ne spadna prosto shtoto pichkata beshe ne samo qka mi i tolkova voudoshevena f tva det praeshe che ma beshe strah da e sekna :Pama togava bqh i po -malak de
sq mi trqa malko vreme da prezaredq
![]()
Светлио, тъй е, баткоНие старите вече за нищо не вършим
![]()
Why am I fighting to live, if I'm just living to fight
Why am I trying to see, when there aint nothing in sight
Why am I trying to give, when no one gives me a try
Why am I dying to live, if I'm just living to die