Значи то мойто не може да се поправи но просто искам да споделя с някой.Историята е следната.От близо година съм влюбена в едно момче.Наскоро се запознахме.Нали там бяхме той,една мн близка приятелка и аз.Така няколко пъти излизахме тримцата.Говорехме си и се забавлявахме.Но преди няколко дни той й предложи на тази моя мн близка приятелка.И въпреки че тя знаеше че това момче означава ужасно мн за мен и че го обичам супер много тя му прие.Макар че тя иска друг повече.Даже имаше намерението да скрие от мене уж да не ми било гадно,ама то все тая дали знам или не.Нали е така.И сега откакто са заедно ми е толкова ужасно криво.От тогава не спирам да плача,не ми се излиза никъде с никой.Търся си причини да не контактувам с никой.Не ми го побира ума как можа това момиче да ми причини такава болка,макар 4е знаеше за чувствата ми към въпросното момче.Не знам как ще ги гледам отсега нататък заедно.Това направо ще ме съсипе тотално.
Ако някой знае някаква тайна рецепта за да ми мине плс да ми я каже.Съжелявам за дългата тема,но няма на кого друг да споделя поради факта че на единствения човек на който се доверявам е това момиче.А не мога да говоря за това с нея...