.

Виж резултатите на анкетата: KOLKO OT VAS SA KOMPLEKSIRANI

Гласували
40. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • 100 prozenta

8 20,00%
  • 90 prozenta

16 40,00%
  • 50 prozenta

9 22,50%
  • po malko ot 50 prozenta

7 17,50%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Hybrid View

Guest

KOMPLEKSITE V TOIA SAIT

KAK MISLITE KOLKO OT VAS SA KOMPLEKSIRANI TUK I SA NA SHEMATA online forever......

P.S.I tai kato s nabirane skorost na temata vijdam 4e ne vi e po vkusa DA VNIKNETE V SASTNOSTTA SI/pove4eto ot vas de-glasuval sam za 90 prozenta /,opredeleno sam dovolen TO4NO OT TAIA TEMA....TIA STE IZVADI NA POKAZ DOSTA NESTA ZA POTREBITELITE TUK...

Мега фен
    Всеки е комплексар.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Loveza NEO,нищо лично,но си мисля,че точно хора,които пускат такива теми са си яко комплексирани
    а и каква съм аз,че да казвам кой е комплексиран и кой не?!
    а и човек без комплекси НЕ съществува
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    мен яко ме тресат комплексите...

ама поне съм грамотен и не пиша само с главни букви, които се приемат за крещене...

и не пускам нон- стоп тъпи теми и да търся как да привлека внимание и да се правя на супер ебач..
    Сега и ако почнеш да пишеш с главни букви в началото на изречението цена няма да имаш. Колкото до автора на темата - точно той е на системата "онлайн форевър", а отгоре на това бих се съгласил, че е комплексиран, поне до известна степен. А също така наистина иска да се изкара ако не голям ебач, то поне сексолог от висша класа.
    Левски шампион але але!

Повече от фен
    Град
    И Тфа Ли ТряЯ дА ПомНя Е?!
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Loveza NEO,нищо лично,но си мисля,че точно хора,които пускат такива теми са си яко комплексирани
    е тука съм много съгласна!Наистина всеки човек сигурно има нещо което не иска другите да виждат но това не трябва да му е комплекс бе бахти...примерно аз имам операция на едната рака и съм 4 пръста но не се компексирам от това гадичко си е ама не съм се вмниачила...
    ".... so ... can we move on?!!!"
    Click

Супер фен
    Град
    София
    Лично за себе си бих могла да кажа,че си знам недостатъците,но не позволявам да се комплексирвам от тях

Правила на форума: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=802

Повече от фен Аватара на S8K
    Град
    извъН Вселената...:P
    ПОвече от 50% са некви комплексирани лапета дето нямат идея кво искат от живота...
    "Всички гъби се ядат някой само по веднъж"

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    аз съм на принципа, че не съм завършвал изречение във форум, затова и не започвам с главна буква никога...
    Но пък, винаги започваш изречение, а изречение се започва с главна буква.
    Левски шампион але але!

daaaa
    opredeleno sym syglasna

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Не се чувствам особено комплексиран,а да определя кой е комплексар е малко смешно.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Повече от фен
    Град
    Coki gugutko iskam si podpisa!
    kolkoto i smeshno da zvuchi - nqmam kompleksi ... taka si e - moje da sym vsqkakyv ... grozen i t.n. ama ne mi puka - shtoto vseki 4ovek e razli4en ... ne mi puka koi kakvo misli za men koi kakvo govori za men i koi kakvo mnenie si syzdava kato me vidi s tiq moi taka narecheni dreshki

Голям фен
    Град
    Compton
    Цитирай Първоначално написано от SyLZaTa
    kolkoto i smeshno da zvuchi - nqmam kompleksi ... taka si e - moje da sym vsqkakyv ... grozen i t.n. ama ne mi puka - shtoto vseki 4ovek e razli4en ... ne mi puka koi kakvo misli za men koi kakvo govori za men i koi kakvo mnenie si syzdava kato me vidi s tiq moi taka narecheni dreshki
    брао брато
    ми нз има някой хора дето само за комплексите си мислят и говорят,има и другите дет не има обръщат голямо внимание,а пък има и някой дет въобще нямат аз съм от 2рия вид

Супер фен
    аз съм на принципа, че не съм завършвал изречение във форум, затова и не започвам с главна буква никога...
    nedei taka go obvinqva 4oveka be ... moje prosto da mu se e precakal Caps Lock-a hahahahaha

ina4e po temata nqma hora bez kompleksi a i ako sedne 4ovek da slu6a okolnite .... trqbva da e lud

Град
    Sofia City
    Всеки си има свойте комплекси т'ва че ги премълчава или лъже че няма е друг въпрос
    HMSU.ORG

Голям фен
    Град
    SF
    az glasuvam na 100%!!!

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    Aх какъв си ми пълняга с тез анкетки!

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Pove4eto hora tuk sa si 100% palni s komplexi, no samo nqkoi gi izbivat, drugi umelo gi prikrivat, a na 3, prosto im li4i kvi sa! Osobeno ot postnatite im temi!
    Чиста съвест обикновено е признак за лоша памет.

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от XePouH
    Цитирай Първоначално написано от SyLZaTa
    брао брато
    ми нз има някой хора дето само за комплексите си мислят и говорят,има и другите дет не има обръщат голямо внимание,а пък има и някой дет въобще нямат аз съм от 2рия вид
    ей на такива хора много се кефя ... такъв си се родил - такъв ще си изживееш живота - човек който кисне във форум като този си е комплексарче ... а да не говорим за сайт-ове като флирт-4ето или сладур-а там е пълно с такива.В интернет можеш да се представиш за всеки, можеш да си оправяш дефектите във фото-шоп и да пускаш снимки ... реалноста е едно - интернет е съвсем друго.За примерче бих дал един потребител от този форум но няма да споменавам ник ... във форума псува наред и е много "оборотно" ... в смисъл мисли се за велик но - на живо си е едно кротичко дете което неможе да каже и една цензурна дума ...

Повече от фен
    Град
    скачайте да пишете tuk

Guest
    saglasen sam 4e 4ovek bez kompleksi niama...no da mi kajech 4e az sam kompleksiran,samo zastoto kazvam nestata ,koito sa SUPER VIDNI na glas...mai e dosta prekaleno!Az 4e imam kompleksi imam...no za razlika ot pove4eto tuk ne se sramuvam ot tiah i ne se kria zad monitora na komputera si neprekasnato,ne govoria hiliadi prostotii i nebivalizi,koito predvaritelno znam 4e niama da izpalnia,ne me e sram ot sebe si i ne na posledno miasto znam kakvo iskam
    Ama tai kato pove4eto tuk taka i ne razbirat kakvo e to REALNOSTTA i ima li po4va v toia sait...ne mislia da ti obiasniavam na teb,pak i na kogoto i da e nestata v detaili...

Фен
    Град
    Преди живеех срещу затвора,сега живея срещу нас!
    епъ 50% да кажем...а и има некфи девствени дет се изкарват големи ебачи в темата там за секс в даскало си еба маиакта.........

Цеко Сифоня е ебати купоня
    Цитирай Първоначално написано от CuST0M1z3
    ako si padate po niski mom4eta msg me HAH
    -> Нещастник

Guest

ама поне съм грамотен и не пиша само с главни букви, които се приемат за крещене...

и не пускам нон- стоп тъпи теми и да търся как да привлека внимание и да се правя на супер ебач..
    .....DA I IMASH OSTE EDNA GNUSNA 4ERTA...OT CSKA si..zatova i vinagi si mi v opozizia..ama znaech li 4e me boli.....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от air_J

Сега и ако почнеш да пишеш с главни букви в началото на изречението цена няма да имаш. Колкото до автора на темата - точно той е на системата "онлайн форевър", а отгоре на това бих се съгласил, че е комплексиран, поне до известна степен. А също така наистина иска да се изкара ако не голям ебач, то поне сексолог от висша класа.
    A TI BE...MOETO MOM4E....iazak 4e si levskar4e..ia se vij....KVA E TAIA SNIMKA....GOLIAM MAJ SI A....
    AMA STE TI KAJA NESTO....NIKOGA V JIVOTA SI NE SAM STRADAL OT LIPSA NA VNIMANIE,NITO SAM SE PRAVIL NA NESTO ,KOETO NE SAM-TAKA 4E MNENIETO NA HORA ,KATO TEB NE ME ZASIAGA OSOBENO MNOGO I STE E DOBRE DA IZKARACH EDNO KURS4E PO SEXOLOGIA PRI MEN,VMESTO DA SI GUBICH VREMETO DA ME OBSAJDACH....

-A ZA GLAVNITE BUKVI-VE4E STE PICHA SAMO S TIAH,NE ZA DRUGO...A ZASTOTO TAKA MI HARESVA...TO4KA!!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    da vqrno e che ima i takiva, koito izbivat tuk kompleksite si, no te sa nai mnogo 4-5 choveka i ne sa redovni posetiteli.
    Povecheto forumci sa prosto hora, koito prekarvat svobodnoto si vreme tuk, i nai mnogo da spodelqt nqkoi svoi problem, koeto ne e neshto sramno.
    Az si imam priqteli, kompaniq, izlizam, zabavlqvam se, radvam se na jivota vapreki problemite, hodq pochti navsqkade kadeto si poiskam i mislq che poslednoto neshto, koeto horata biha kazali za men, e che sam kompleksirana,sramejliva i zatvorena
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от Loveza NEO
    Цитирай Първоначално написано от air_J

A TI BE...MOETO MOM4E....iazak 4e si levskar4e..ia se vij....KVA E TAIA SNIMKA....GOLIAM MAJ SI A....
    AMA STE TI KAJA NESTO....NIKOGA V JIVOTA SI NE SAM STRADAL OT LIPSA NA VNIMANIE,NITO SAM SE PRAVIL NA NESTO ,KOETO NE SAM-TAKA 4E MNENIETO NA HORA ,KATO TEB NE ME ZASIAGA OSOBENO MNOGO I STE E DOBRE DA IZKARACH EDNO KURS4E PO SEXOLOGIA PRI MEN,VMESTO DA SI GUBICH VREMETO DA ME OBSAJDACH....

-A ZA GLAVNITE BUKVI-VE4E STE PICHA SAMO S TIAH,NE ZA DRUGO...A ZASTOTO TAKA MI HARESVA...TO4KA!!!!!!!!!!!!
    xmmm a koi e kazal che nas ni zasqga mnenieto na "hora kato teb"

P.S.dano ne zvuchi kato zaqjdane. prosto komentiram sobstvenite ti dumi
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си