.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Ne Sum Za Teb - Ne Si Za Men ...

Kakvo bihte napravili, ako otno6eniqta s gadjeto vi sa kato v pesenta na Preslava - Ne sum za teb? Toi e tolkova razli4en ot vas i ot 90% ot priqtelite vi.I te mnogo pati sa vi kazvali,4e zaslujavate ne6to po-dobro i po-taka.4e toi moje bi e dobur 4ovek,no mojete da ste s mnogo po-taka.No vie ste s nego i ste 6tastlivi pove4e ot vsqkoga! I vapreki,4e poglednati otstrani ste kato 4erno do bqlo, vie se obi4ate neveroqtno mnogo i ste si go dokazvali mnogokratno.I ste gotovi na vsi4ko edin za drug.I ste mnogo po-6tastlivi ot svoite priqteli s "perfektnite" vruzki!
    Bihte li izostavili takava vruzka?
    Az - NE!
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad

Re: Ne Sum Za Teb - Ne Si Za Men ...

Цитирай Първоначално написано от malka^ku4ka
    Kakvo bihte napravili, ako otno6eniqta s gadjeto vi sa kato v pesenta na Preslava - Ne sum za teb? Toi e tolkova razli4en ot vas i ot 90% ot priqtelite vi.I te mnogo pati sa vi kazvali,4e zaslujavate ne6to po-dobro i po-taka.4e toi moje bi e dobur 4ovek,no mojete da ste s mnogo po-taka.No vie ste s nego i ste 6tastlivi pove4e ot vsqkoga! I vapreki,4e poglednati otstrani ste kato 4erno do bqlo, vie se obi4ate neveroqtno mnogo i ste si go dokazvali mnogokratno.I ste gotovi na vsi4ko edin za drug.I ste mnogo po-6tastlivi ot svoite priqteli s "perfektnite" vruzki!
    Az - NE!
    Kakvo mi puka za drugite 6tom az sum s takuv 4ovek i se obi4ame.To ako po4na da se vliqq ot mnenieto na drugite po tozi vurpos...mi az po-dobre da stana monahinq!
    Nikoga ne bih izostavila takava vruzka,samo zaradi mnenieto na drugite!
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    не бих!това че за тях тази връзка не е нормална не трябва да влияе на това дали искаш да приключиш връзката си...какво пък като за тях не е нормално...та пък с техните връзки...и пак им се оказават не дрълготрайни въпреки че са "перфектни" един за друг...така че не бих...
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Radvam se,4e mislite taka. Vse pak liubovta e na purvo mqsto! A i znaete li kakvo... istinskata liubov vinagi preminava prez mnogo trudnosti, no ostava jiva i dori stava po-silna!
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad

Цитирай Първоначално написано от DeSiTo0o
    Az - NE!
    Kakvo mi puka za drugite 6tom az sum s takuv 4ovek i se obi4ame.To ako po4na da se vliqq ot mnenieto na drugite po tozi vurpos...mi az po-dobre da stana monahinq!
    Nikoga ne bih izostavila takava vruzka,samo zaradi mnenieto na drugite!
    podkrepqm napalno tvoeto mnenie
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН

Az - NE!
    и аз също НЕ
    f@nt@zi@

Град
    Nqkude v sveta na me4tite..
    Естествено, че НЕ!
    Нали АЗ съм щастлива, какво ме интересуват другите!?

Lesno e da kaje6 kolko si slab, mnogo po-trudno e da dokaje6 kolko si silen vsu6tnost!

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    няма логика да изоставиш една такава връзка!все пак не ходиш с приятелите си, а с човека до теб..
    за любовта няма време,начин и място
    "Целувка за лека нощ"

Guest
    АХХАХАХ ОХОХОХО
    Kakvo bihte napravili, ako otno6eniqta s gadjeto vi sa kato v pesenta na Preslava - Ne sum za teb?
    Ако животът ми се превърне в чалга най-вероятно няма да издържа и ше се гръмна !

Повече от фен Аватара на gorskata_feja
    Град
    v nas
    emi 10000000000000000000.....% ne bih se otkazala ot takava vruzka vse pak AZ sum s nego i 6tom sum s nego zna4i mi e dobre....... )))))))
    Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!

Голям фен
    Ne mislq che nqkoi bi ostavil chovek s koito e istinski shtastliv i koito e dokazal lubovta si mnogokratno
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    Po princip kazvat, che protivopolojnite hora se prevlichat!!!
    Az ne bih izostavila takuv chovek koito me praivi da se chustvam prekrasno s nego, i mn sme si dobre, samo za mneniqta na drugite!!

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    ad we kvo mw wbat mene drugite?! az si geldam da si go obicham da si se iskame i razbirame
    drugite FUCK
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    За любовта няма граници особенно ако ти е първата...Най-тъпото е да се водиш по акъла на другите и да преценяваш човека по външния му вид...няма значение дали е малко по-пълен дали е малко по грозен висок или тъп....въпроса е че се обичате и няма значение дали се различавате много...Факта че се обичате истински не трябва да ви разделя...

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Има ли смисъл въобще да се задава такъв въпрос?Много ясно,че оставам с него на 100% !!!

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Повече от фен
    Град
    Burgas
    estestveno 4e NE ni6to ne moje da me nakara da go zareja v takyv slu4ei.tova e nai vajnoto vse pak.

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от one_touch
    estestveno 4e NE ni6to ne moje da me nakara da go zareja v takyv slu4ei.tova e nai vajnoto vse pak.
    Само така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си