.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Moderated by W.I.M.: Мисля, че съм влюбена ...

imam problem!xaresvam si stra6no mnogo 2 mom4eta ednoto ne e ot sf!mislia4e sam vlubena v ednoto mom4e no toi e goliam jenkar a sdrugia niamam niamam bade6te1pls daite mi savet

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§

Zareji gi dvamata.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Цитирай Първоначално написано от magi_megi
    Zareji gi dvamata.
    За съжаление този път си права

Голям фен
    s 1-niq nqmash budeshte,drugiq e dale4e!Hvani si treti i zabravi za tezi!!!Shtom kato nqma shansove s tezi s koito iskash!Vinagi shte se nameri nqkoi nov koito d agi zamesti!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    защо да нямаш шансове с единия?
    по-добре е да се откажеш от този,който не е от сф,защотонаистина такава връзка няма голямо бъдеще.

Цитирай Първоначално написано от ^Green_Lady^
    s 1-niq nqmash budeshte,drugiq e dale4e!Hvani si treti i zabravi za tezi!!!Shtom kato nqma shansove s tezi s koito iskash!Vinagi shte se nameri nqkoi nov koito d agi zamesti!

А кво будеще има с женкар ?

Re: :(((((

Цитирай Първоначално написано от not love
    imam problem!xaresvam si stra6no mnogo 2 mom4eta ednoto ne e ot sf!mislia4e sam vlubena v ednoto mom4e no toi e goliam jenkar a sdrugia niamam niamam bade6te1pls daite mi savet
    prosto gi zabravi . trudno shte ti e no shte trqbva . nqma smisyl da si gubish vremeto s tqh

Цитирай Първоначално написано от -arm@n4o-
    А кво будеще има с женкар ?
    бъдеще не,но удоволствие ДА

Голям фен
    eMi nameri si treti bahti ..momcheta i momcheta kolkoto iskash i pri polojenie che i s dvamata nqma da izleze nishto ne vijdam smisal sa trovish
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Цитирай Първоначално написано от ^Green_Lady^

to4no taka tretiq 6te e pe4eliv6iq..pak i ne misli6 li 4e e malko tapo po nqkolko mom4eta da si pada6..nemoje da obi4a6 primerno edin da haresva6 dr i t.n.t izvinqvai mn ama e typo...trqbva da si haresva6 samo edin da obi4a6 samo edin i vs ostanalo a ne po nqkolko...za6toto tva ne sa istinski 4uvstva.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си