- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- имам ли шанс?
Значи нещата стоят по следния начин: Невероятно силно се влюбих в едно момиче преди около месец, но още не съм и разкрил чувствата сиутре смятам да го направя
изобщоо, много я харесвам като характер, като външност и изобщо като цяло, ПРОБЛЕМЪТ е, че в Петък едно друго момче е разкрило своите чувства към нея, но тя все още не са заедно. Въпросът ми е такъв: Имам ли шанс, ако утре й кажа какво чувствам към нея? Моля Ви се, ако можете да ми отговорите още тази вечер
![]()
според мен ще имаш по-голям шанс,ако не и споделяш а и го намекнеш дискретно(с действия,а не с думи)![]()
Естествено, че имаш шанс ама гледай да го направиш сутринта, че по късно може вече да е късно.
Едно голямо БЛАГОДАРЯ за мненията !!! Наистина ме подркепихте здраватаВ Петък, Събота и Неделя си събрах мислите и реших горе долу как точно да и изкажа това, което чувствам
Благодаря отново!
![]()
Kogato i da go napravi6,6te ima6 vazmojnost da si s neq,stiga i tq da izpitva ne6to silno kam teb.I 10 mom4eta da i razkriqt 4yvstvata si,vse taq,ako ne gi haresva ni6to nqma da stane,vajnoto e da ne otlaga6,da i kaje6 kakvo izpitva6 kam neq,drugoto 6te si doide samosebe si.Ne se strahuvai da i kaje6,4e q obi4a6,lubovta e nai-krasivoto 4uvstvo,nqma smisal da se prikriva.Kasmet,dano i tq izpitva sa6toto![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако можех безкрай бих сложил... Толкова я обичам... Никога няма да спра да я обичам... Независимо, че ме отряза... Дори и утре да дойде при мен, аз няма да я отхвърля, защото любовта ми към нея... няма граници...
![]()
Да можеше и тя наистина да разбере, че е така...
![]()
Първоначално написано от skyline_207
da i az sam na sy6toto mnenie..ne i kazvai 4e q obi4a6 a prosto po nqkakav na4in se opitai da i go dokaje6...dumite ponqkoga prosto ovisvat vav vyzduha i nqmat nqkakvo ogromno zna4enie...no 6ansovete sa ti golemi kakvo ot tova 4e nqkoi si dr i bil preznal ne6ty si davai smelo napred...i taka samo moje6 da spe4eli6..![]()
дамз, и аз така мисля.кажеш ли на някое момиче че я обичаш губиш много-ставаш и безинтересен.Първоначално написано от skyline_207
по-добре я ззариби и след това и кажи какво ти е на сърцето. :P
Охх това колко ми напомня за моя проблем...Той винаги може да бъде с мен ако поиска!Ако си чел темичката ми!Признал си и,олекнало ти е.Дано размисли скоро...Първоначално написано от DimmuBorgir
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Няма невазможни неща...може би и тя изпитва нещо към теб,може да станете гаджета пак може да си бъдете просто приятели...нищо не се знае ама винаги има шанс
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
благодаря ви приятели!наистина ме подркепяте!
![]()
aн така точноПървоначално написано от sherry
![]()
Успех и от мен
![]()
![]()
f@nt@zi@