.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Guest

Интересни теми за разговор?

Здравейте! Бих искъл да ви помоля за някой съвет и идея! Дайте някакви идеи за теми за разговор с момиче! Говоря за някакви стандартни теми за разговор. Питам защото става дума за момиче, което познавам отскоро и не знам какви са и интересите и за какво обича да говори. Моля ви дайте някакви идеи, защото не искам да се излагам пред това момиче! Но не говоря за теми на разговор за времето или училището (мисля че тези са тъпи)! Ако може да е нещо по-интерсно, оригинално! Благодаря ви предварително!!!

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    е толкова ли няма за какво да си говорите...ми за музика,спорт,дискотеки,фил и...де да знам...измисли нещо...дано и мойте теми ти свършат работа...
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Повече от фен
    За времето, звездите , вълните, любовта....

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

Govorete si za eb*neto!
    100% she i e intaresno
    In dreams there are no rules...

Фен
    Град
    BlondLandia

Re: Интересни теми за разговор?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здравейте! Бих искъл да ви помоля за някой съвет и идея! Дайте някакви идеи за теми за разговор с момиче! Говоря за някакви стандартни теми за разговор. Питам защото става дума за момиче, което познавам отскоро и не знам какви са и интересите и за какво обича да говори. Моля ви дайте някакви идеи, защото не искам да се излагам пред това момиче! Но не говоря за теми на разговор за времето или училището (мисля че тези са тъпи)! Ако може да е нещо по-интерсно, оригинално! Благодаря ви предварително!!!
    Мисля, че ще е по-добре да поразпиташ някой неин познат.
    Видя я царят, че се смее,
    но сам усмивката изгуби.
    Забрави ловните соколи,
    дори забрави да воюва.
    lOvE iS DEliGhT!

Мега фен
    Ами, разказвайте си разни неща. Не задавай конкретни въпроси постоянно, глупаво е.

Повече от фен
    Град
    In the dreams of the boys!

Като за начало я попитай как се е излъгала да излезе с теб след което и предложи да си поговорите за парниковия ефект и глобалното затопляне!
    Преди т'ва изпии и две бири за кураж и ти обещавам, че ефекта ще е зашеметяващ!

Град
    Пловдив
    Хахаха ... Ле-ле, ебати проблема Аз никога не бих могла да имам такъв , защото винаги говоря .
    Еми , не е нужно точно под определен час да си говориш за нещо определено с нея , то си идва отвътре . Аз като се видя с моя приятел шърво разказвам как ми е минал деня , после питам него , след това почвам да си дрънкам няк^ви работи и така ....
    Питай я това - онова за нея , абе ... изобщо възможност за як лаф има във всичко ...
    " Порочността е мит , измислен от добри хора , за да си обяснят обаятелността на другите !!! " - ОСКАР УАЙЛД

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    mi to mai nqma da stane taka s predvaritelni temi
    spored men ti trqbva sam da razbere6 z kakvo obi4a da razgovarq i kvi sa i interesite. nali vse pak celta e da q opoznaesh, vzaimno da se "otkriete"
    pyk i to vednaj tragne li razgovora, ot tam natatak shte ima mn da si kajete i da si razpravqte.. vse pak ste pochti nepoznati. ima tolkova interesni ne6ta koito mogat da se nauchat edin za drug stiga i dvamata da imate jelanie za tova
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Щом не се познавате все още много добре,значи има твърде много неща ,които не знаете за себе си.За да се опознаете взаимно ,не трябва да се притесняваш постоянно какво ще кажеш и дали това ще й хареса...Най-важното е да говориш за такива неща ,с които максимално да изразиш себе си и да представиш сжоята душевност ....

Повече от фен

Цитирай Първоначално написано от THE_GANGSTA_GIRL
    Като за начало я попитай как се е излъгала да излезе с теб след което и предложи да си поговорите за парниковия ефект и глобалното затопляне!
    Преди т'ва изпии и две бири за кураж и ти обещавам, че ефекта ще е зашеметяващ!
    Не две бири - две големи БОЗИ и излез навънка настъпи някоя мравка и после се прибери у вас и си набий една чикия. Тва е живота брътоо - алкухоол убийсттваа и сеееекс бритоо.

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

мммм... Намери общи интереси в процеса на разговор и ще можеш да подхванеш тема и ще стане разговор. Само се отпусни и говори. аве то си е дарба Аз като пример за израстването от интро в екстроверт вече нямамм проблеми с общуването. Способноста да се изразяваш и да си интересен докато говориш се изграж през желия живот. Въпрос на лична кулутра, интелигентност и начетеност е да си добър оратор и събеседник

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    ЗА мен е глупаво едно нещо да се предвижда!Когато си с момиче ако не си достатъчно тъпичък когато се видиш с едно момиче разговорите с нея си идват от само себе си!!!!

Guest
    Интересни теми бол ! Кризата в Ирак, Икономическатата конюнктура в България и как това се отразява на заетостта, Проблеми на движението, пространството и времето, Човекът като философски проблем и т.н.

Guest
    Квантова физика. Аналитична геометрия... Висша Алгебра... Теория на вероятностите... Атомна физика. Много са...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    ЗА мен е глупаво едно нещо да се предвижда!Когато си с момиче ако не си достатъчно тъпичък когато се видиш с едно момиче разговорите с нея си идват от само себе си!!!!
    Чувал ли си за фактора "притеснение". Аз преди мълчах като пукал на срещи. Което не значи, че съм глупава.

mii samo nedei pita nqkoi nein priqtel kvi da vi temite...pitai neq

Мега фен
    - За какво искаш да си говорим?
    - Ми...не знам...
    - Кажи де...ако искаш, за музика...каква музика харесваш?
    - Ми...чалга. (например)
    - Аха...аз слушам рап.
    - Сега за какво да говорим?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си