- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Кръв в спермата..1?!?
Появи ми се следния проблем.. знам, 4е е неделя и няма доктори и т.н. затова моля за помощ или съвет...
Мастурбирах и като свършвах от първите 3-2 (така ми се стори, но не съм сигурен) тласъка освен "чеиста" сперма излезе и нещо малко и червено, като 1-2-3 капчици кръв.. които се смесиха с всичко останало и придадоха лек червеникъв отенък - много лек - на спермата.. самите червени капчици бяха като капнати с нещо..
Някой знае ли какво е? случвало ли му се е..??
Последните дни има леки болки в единя тестис - да не би да съм се наранил без да искам някъде(без да съм усетил) и затова да ме боли и това да е само инцидентно..?
Хайде дай малко информация за половия си живот последните 10 дни. Възможно е да се получи подобно нещо при инфекция, травма или някой други специфични заболявания, които за сега съм склонен да изключа. Пиши ми ЛС.
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Консултирай се с доктор.
Hora produljete temata pls.I na men mi se slu4i su6toto dnes.kajete kak se razvi purviq slu4ai...kakvo stana?
Някъде във форума четох една тема която сега е в началото прочетете я и посетете доктор!! Може да е от инфекция или ако имаш камъни в бъбреците и ако си изпикал камъче и то е разранило пениса ти отвътре сега в спермата да има и кръв!![]()
![]()
Ти и живота ти сте това, което са и мислите ти!! Това е тайната!!!
може да е от бъбреците и да се стича кръв по пикочния канал и после да изглежда;че е от спермата
може да е инфекция ...
най-добре отиди на преглед !