Izviniavay mnogo,no vaobchte ne sam saglasna s teb!Parvo'teia kremcheta' se narichat depilatoarni i vtoro,ti vaobchte naiasno li si s upotrebata im?Po-dobre ne obarkvay naprazno momicheto!Znachi depilatoarnite kremove na Veet ili na koiato i da e bilo druga marka se izpolzvat po slednia nachin-nanasiach na izbranoto ot teb miasto-lice,kraka,podmichnici ili triagalnik v posoka ot gore nadolu.Izchakvach malko,za lice 5-10 minuti,za ostanalite mesta-10-15-20,v zavisimost ot gastotata na kosmite i sled tova otstraniavach krema zaedno s kosmite sas specialna chpatula,koiato se namira v opakovkata s krema,v posoka otdolu nagore.Tova e!Mirizmata si e mnogo priatna daje i vaobchte ne moje da se sravniava s brasneneto,gore-dolu efektat e sachtiat,samo deto hich ne boli i ne struva 60-70 leva,kolkoto edin snosen epilator!Ako se brasnech za prav pat,te savetvam tochno da e s depilatoaren krem,a po-natatak mojech da prodaljich s kola maska za krakata,che daje i za oblastta na triagalnika,no ne ina podmichnicite-kojata tam e mnogo delikatna i tam mojech da prodaljich da se brasnech s depilatoaren krem,koyto nay-niama da uvredi kojata ti! \Първоначално написано от Vampirela
/