Цитирай Първоначално написано от Roxy
егати улигофрените..1 грим не могат да си сложат.ми вие тв не гледате ли?!?по разни филми реклами постоянно дават.а мама не може ли да питаш или тя е неандерталец и по цял ден копа на къра
Тц...много и помогна
Такаа...Добре де,нямаш ли приятелки?Питай ги,те ще ти кажат.Иначе черния молив как си го слагам аз...ми дърпам си окото,и нали има едно розово тоно под окото?И тва розовото с молива го правя черно(или там къвто е молива де)...по-лесно не мога да го обясня Мен аболютно никой не ме е учил,просто гледам прекалено много телевизия и от там се научават разни неща.Ааа искаш ли едно мааалко съветче от едно 12 годишно лапе -Ти питаш за фон дьо тени,руж...ако питаш мен,това е по-тежък грим,знам ли как да се изразя...при положение,че не си се гримирала досега и изведнъж да си пльокнеш един фон дьо тен с руж(особено пък ако не е сложен добре)ще изглеждаш малко...наплескана Като за начало една спирала и един черен молив...да речем и някакъв гланц или съвсееем нежно червило(все пак не си малка)ще са ти достатъчни,поне като за начало.
И пак ти казвам-от форуми няма да се научиш кой знае колко.Всичко става с практика.Викаш някоя приятелка и почвате да се гримирате .А за майка ти...ми пак ти повтарям-не си толкова малка(е поне от моя гледна точка де)Ако майка ти не е супре консервативна,ще те разбере.Виж,с баща ми и аз и до днес си имам проблеми.Рядко си слагам молив,и все пак ми е свикнал.Но винаги когато си слагам ме гледа някак...накриво.
Ааа сенките...е от тва няма по-лесно.Взимаш с апликатора(тая малката четчца се казва така,до колкото помня)И слагаш на клепача си...
Ъъъ фон дьо тен-За кво пък ти е тва?!Се тая...тука вече съм почти безсилна,но ще кажа това,което знам-Може да се нанесе с пръсти или със памук/тампонче за грим.Ама самите начини на слагане не мога да ти ги обясня,просто защото не ги знам,не за друго.
Ъъъ,мисля,че това,за което мога да дам адекватно(горе-долу)обяснение го описах.Ако се сетя нещо ще едит-вам.Изписах спер много гупости,но се надявам поне нещо да ти е от полза.