- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated:Научете ме как да се гримирам,плс :)
Тц...много и помогнаПървоначално написано от Roxy
![]()
Такаа...Добре де,нямаш ли приятелки?Питай ги,те ще ти кажат.Иначе черния молив как си го слагам аз...ми дърпам си окото,и нали има едно розово тоно под окото?И тва розовото с молива го правя черно(или там къвто е молива де)...по-лесно не мога да го обясняМен аболютно никой не ме е учил,просто гледам прекалено много телевизия и от там се научават разни неща.Ааа искаш ли едно мааалко съветче от едно 12 годишно лапе
-Ти питаш за фон дьо тени,руж...ако питаш мен,това е по-тежък грим,знам ли как да се изразя...при положение,че не си се гримирала досега и изведнъж да си пльокнеш един фон дьо тен с руж(особено пък ако не е сложен добре)ще изглеждаш малко...наплескана
Като за начало една спирала и един черен молив...да речем и някакъв гланц или съвсееем нежно червило(все пак не си малка)ще са ти достатъчни,поне като за начало.
И пак ти казвам-от форуми няма да се научиш кой знае колко.Всичко става с практика.Викаш някоя приятелка и почвате да се гримирате.А за майка ти...ми пак ти повтарям-не си толкова малка(е поне от моя гледна точка де)Ако майка ти не е супре консервативна,ще те разбере.Виж,с баща ми и аз и до днес си имам проблеми.Рядко си слагам молив,и все пак ми е свикнал.Но винаги когато си слагам ме гледа някак...накриво.
Ааа сенките...е от тва няма по-лесно.Взимаш с апликатора(тая малката четчца се казва така,до колкото помня)И слагаш на клепача си...
Ъъъ фон дьо тен-За кво пък ти е тва?!Се тая...тука вече съм почти безсилна,но ще кажа това,което знам-Може да се нанесе с пръсти или със памук/тампонче за грим.Ама самите начини на слагане не мога да ти ги обясня,просто защото не ги знам,не за друго.![]()
Ъъъ,мисля,че това,за което мога да дам адекватно(горе-долу)обяснение го описах.Ако се сетя нещо ще едит-вам.Изписах спер много гупости,но се надявам поне нещо да ти е от полза.