.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: mn stranno

Hybrid View

mn stranno

kato mi e na durven koji4kata mi nemoje da se drupne na dolo...toest sami4ak nemoje da se obeli...trqbva az dasigo obelq bez bolka samo s ruka... ama problema mi e 4e mi spada mn byrzo i nz dokato slagam prezervativa dane mi spadne 6tese 4udq kvo da pravq ...nqkoi da znae kakvo e

Guest
    da znam kakvo e...smyrtonosno e...nqma orpavqne

боби
    Guest
    ами тогава дърпай кожичката преди да се надървиш

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    da znam kakvo e...smyrtonosno e...nqma orpavqne

прав е
    ти си вече с единия крак в гроба
    ще ни липсваш

hahahha are na pogrebenie xaxax a

казвай кога и идвам

Фен
    Град
    grad Stara Zagora
    abe ne e mnogo hubavo taka men ako pitash idi na lekar ili ako te sumnqva dali shte spadne kato slojish prezervativ opitai sam vkushti ama po dobre t`fa s kojichkata idi na lekar i toi nai dobre znae i shte ti kaje kak e shto e uspeh
    pussy wet as a river
    you need a boat for me nigga
    come on baby just lay down
    or to bed with me baby
    see me rubbin' my clit
    suckin' (suckin') my tits

Цитирай Първоначално написано от LiL`Juliete
    abe ne e mnogo hubavo taka men ako pitash idi na lekar ili ako te sumnqva dali shte spadne kato slojish prezervativ opitai sam vkushti ama po dobre t`fa s kojichkata idi na lekar i toi nai dobre znae i shte ti kaje kak e shto e uspeh
    eto vidqli ima xora za vsi4ko
    http://dvariysky.com/kirokura/index.php

http://dvariysky.com/kirokura/index.php

ni6to ti nqma , ama dokato dyrpa6 kojata ti spada vyzbudata , spox kato si s macka v legloto nqma da ima6 problem

`MiTi0_MiXa`
    Guest
    Ще ме накарате да се регистрирам вече...
    Слушай ме сега няма да пофтарям! Мой човек и аз като малък имах същия проблем,но сега идва и гулямуту НО:
    1.Също като теб се притеснявах виках си че е саму при мен и др.
    2.Беше ме срам да споделя сред приятели за да не ме спукат ут подиграфки.
    3.И въпреки сичко не казах...А сега дури и ни съжилявЪм затфа че не споделих тъй като този проблем изчезна!(Мина гудина,минаха две и накрая имаше и ефект)

П.С.:ЗНАМ че някои ще си кажат тоя е бахти недуразвития чак 2 гудини,но кугато имах тоя проблем бях на 10

Guest
    Извинявам се на модераторите за този поуст но забравих да напиша тпва ф предния Надявам се да съм извинен

Гечо не гу приемай лично тоя поуст но дукату използваш презерватива има още мноу топъл хляб да изядеш и мноу чикийки да иСпереш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си