.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

neshtastnik...
    Guest

Moderated by W.I.M.: Как да й угодя ?!

Zdravejte na vsichki,

Taka po princip ne bih si pisal lichniat problem v forum za diskutirane, po princip se zatvarqm v sebe si i ne go komentiram s nikogo, no veche tova stava seriozno i men mngoo me boli.

Znachi ima edno momiche ot moq klas az sum (12 sega), ta tq doide 10 klas i pochna da mi haresva oshte ot togava, no! chak sega pochnahme da se vijdame i naistina ima golqma liubov mejdunas, zashtoto se poznavame, obichame da pravim neshta zaedno i obshto vzeto po purvonachalni izgledi vsichko bi trqbvalo da si beshe OK!, no pazim tova neshty v taina ot ostanalia klas ... zashtoto sa intriganti smotani i nemoje da razberat che edno momche i momiche se obichat... i shte razvvalqt vsichko, puk i taka se pazi nqkakva magia... i dvamata kopneem edin za drug po vreme dokato sme v uchilishte i taka chustvata se osilvat i... kato se vidim nemoje da se naceluvame...i nagushkame, no edin den svursha uchilishteto i otivame na kafe zaedno......
    Pravime kakvoto pravime i nali ...idva vreme kogato tq trqbva da si hodi, tyi kato ne jivee v sofia, trqbva da si hvane marshurta...no q izpuskame poslednata... i otivame da hvane reisa i aide na reisa, izprashtam q - tq si go hvashta i si trugva ( a predi da si trugne i kazah che shte i zvunna po gsm da vidq kade e i dali se e pribrala i vsichko e ok), no kogato minavat 2,3 chasa zvunq i telefona i e izkliuchen... kakvo stava si kazwam? da ne e stanalo neshty strashno... abe ne me pitaite ama nesum spal nqkolko chasa zaradi tazi izdunka,....kakto i da e, na drugiat den q vijdam na uchilishte -- --- tq dori ne mi kaza zdrasti ( po princip ne go kazwa za da ne se zapodozre neshty m/u nas ot suochenicite ni) ,no az si pomislih sled kato i e izkliuchen gsm-a .. nali mojebi dori kato nemi govori da ima nqkakuv problem????

Vikam si dobre... minava i tozi den i izobshto ne si kazahme i zdrasti toq den abe ebati gadnoto(tova se sluchva v petuk),

Vchera i prashtam sms, zvunq i chuwam q: tq mi kaza "zabravila go bqh v edna priatelka" da be... ebasi, vikam si kakvo ti stava be?,ama bez otgovor... a dopredi 2 dni mi prashtashe vinagi sms s "obicham te" i tn.. no kakto i da e.

Dnes v nedelq i prashtam sms i tq pochva da mi filosostva kak sled kato svurshim 12 klas az shtql sum da zamina v chujbina da ucha, a tq si ostava tyk... che sum bil egoist zashtoto sum iskal da stane neshty seriozno sega .. no vushstonost kato otida v italia vkraq na kraishatta tova shte go prekusna...(tyi kato nqma da se vijdame),... i sum bil egoist...

A predi da se sluchat tezi neshta i sum podarqval rozi.. mnogo hubav buket, parfiumi...abe napravo se chudq kak mojah da go napravq, a inache po smsite predi mi vikashe "obicham te, nikoga ne iskam da te zagubq" no vsushtnost kakvo stana?, za 2 dni si promeni mnenieto!,

Dobre be jeni!, kakvo trqbva da vi se ugodi poveche nemoga da razbera? ......

Pozdravi,
    NaI Golemia Neshtastnik.

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Az sym momi4e i kato pomislq i se postavq v takova polojeenie i si pomislq malko koga bih kazala tova na mom4eto koeto obi4am bih kazala tova kogato sym si haresala nqkoi drug ...moje bi nZz..Ili izvednyj mnogo me e razdraznil za ne6to , stanal mi e antipitai4en ei taka izvednyj .. I az neznaq kak staat tiq raboti ama kakto i da e... Ako nqkoi e imal podoben problem moje da spodeli kakvo e napravil , az sym nqmala i nemoga da dam mnogo konkreten otgovor na vyprosa ti

Guest
    еми много е възможно да те обича толкова, че да я боли от мисълта, че скоро ще трябва да се разделите и да предпочита още отсега да се отчуждите, за да не чак толкова кофти като заминеш. А може и да е в някъв такъв период, в който й е криво- момичетата често имат такива, изчакай да видиш как ще се развият нещата

:)

до някъде е права, но и до там греши!
    Любовта е като песента, а всяка песен има край!

кфо ти дреме,наебала се е сигурно с некой и си е изклиучила ГСМ-а да не я притесняваш ...

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    еми много е възможно да те обича толкова, че да я боли от мисълта, че скоро ще трябва да се разделите и да предпочита още отсега да се отчуждите, за да не чак толкова кофти като заминеш. А може и да е в някъв такъв период, в който й е криво- момичетата често имат такива, изчакай да видиш как ще се развият нещата
    i az sam na sashtoto mnenie..za razlika ot vas,koito mislite samo za momenta,nie obichame da si pravim ravnosmetka i za bydeshteto.
    Dori moje bi az bih postapila po sashtiq nachin Osven tova s taq postapka tq moje da iska da q uverish v chuvstvata si..da napravi6 ne6to,s koeto da i pokajesh 4e tq ne e prosto momentno zabavlenie,a 4e naistina darji6 na neq i imash seriozni namereniq
    Moje bi kato za nachalo trqbva da obqvi6 oficialno za vrazkata vi..kato razbira se predi tova si si pogovoril s tvoita liubov de i ne se strahuvai ot chujdoto mnenie..kogato 2-ma dushi se obi4at drugite nqmat nikvo pravo na glas :P

Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

charovnata
    Guest

stih4e

O4ite ti-edno more- ve nego potavam kogato me pogledne6
    Racete ti-edno nebe - v nego politam kogato me predarne6
    Ustnite ti-edin pojar-v nego izgarqm kogato me celune6!!!

Голям фен
    Samqvam se che i e stanalo gadno che toi shte zamine za italiq shtoto ako go obichashte naistina shteshe da e do nego da go podkrepq i da ne prai problem za tova che toi misli za badeshteto si ...i shte se naslajdava na vseki edin moment dokato sa zaeno Moje bi ima nqkoi drug
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Фен
    Град
    Преди живеех срещу затвора,сега живея срещу нас!
    Къф е тоа роман ве....заключение ти си геи!(не сам го чел )

Цеко Сифоня е ебати купоня
    Цитирай Първоначално написано от CuST0M1z3
    ako si padate po niski mom4eta msg me HAH
    -> Нещастник

Kakto i da pogledne6 nad slu4iloto se,6te razbere6 4e tova e bilo neizbejno....

Amm..mislq 4e v tozi slu4ai tq e egoistkata..prosto ako te obi4a6e naistina 6te6e da e 6tastliva 4e zaminava6 za 4ujbina 4e 6te moje6 da se realizira6 po nqkakav na4in..bi trqbvalo da iska nai dobroto za tebe.....basi tva e nai tupoto izvinenie 4e si 6tql da zaminava6..mi izvinqvai mn ma ako iska da bade s tebe 6te6e da nameri vse nqkakav na4in daje i da ste razdeleni tova ne pre4i...ama spored men tova momi4e e bilo neseriozno o6te ot samoto na4alo....a tova 4e ste krili ot vs ostanali za vruzkata vi mislq 4e e bilo malko tapo,vapreki 4e ste si mislili 4e moje da ne udobrqt i t.n.t....ako naistina se obi4ate ne trqbva da kriete otnu6eniqta mejdu vas i ne trqbva da obra6tate vnimanie na ni6ty kazano po va6 adres ....apak kamoli na ne6ty koeto moje da vi razdeli....nzzz prosto govori s neq razbiri kak naistina stoqt ne6tata i dali naistina ima 4yvstva kam tebe..

Повече от фен
    Град
    In the dreams of the boys!
    Не знам дали само на мен ми се струва много странна тази промяна, която е насъпила в отношенията ви за един ден! Трудно ми е да повярвам, че без никаква друга причина тя просто пътувайки си към тях е взела решението да се разделите, защото след 12-ти клас ти няма да си тук! Според мен има и нещо друго! Сам казваш, че много се обичате, че копнеете един за друг пък тя изведнъж ни в клин, ни в ръкав се сеща, че след известно време ти заминаваш и започва да те обвинява, че си егоист и т.н. Освен да поговориш с нея и да научиш цялата истина не виждам какво друго мога да те посъветвам! Или тя не те обича толкова за да постъпи така или нещо друго става! Трябва да разбереш какво точно й се върти в главата! Това с GSM-а в приятелката й не ми звучи никак правдоподобно, мисля че крие нещо или просто увърта и не иска да ти каже цялата истина! Говори с нея и поискай да бъде честна с теб, поне това ти дължи!

Повече от фен
    Град
    In the dreams of the boys!
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    i az sam na sashtoto mnenie..za razlika ot vas,koito mislite samo za momenta,nie obichame da si pravim ravnosmetka i za bydeshteto.
    Dori moje bi az bih postapila po sashtiq nachin Osven tova s taq postapka tq moje da iska da q uverish v chuvstvata si..da napravi6 ne6to,s koeto da i pokajesh 4e tq ne e prosto momentno zabavlenie,a 4e naistina darji6 na neq i imash seriozni namereniq
    Moje bi kato za nachalo trqbva da obqvi6 oficialno za vrazkata vi..kato razbira se predi tova si si pogovoril s tvoita liubov de i ne se strahuvai ot chujdoto mnenie..kogato 2-ma dushi se obi4at drugite nqmat nikvo pravo na glas :P
    Аз пък ще ви кажа, че не сте прави! Била съм в подобна ситуация, била съм с човек, който съм знаела, че съвсем скоро ще замине в чужбина и последното, което е могло да ми мине през главата е да се разделим предварително за да не ми е толкова гадно после! Когато сте поставени в такава ситуация и когато обичате наистина този човек единственото, което ще мислите и ще е искате е да прекарате възможно най-дълго време с него, да не се отделяте и за миг от него, да се забавлявате колкото се може повече, защото знаете, че не разполагате с много време! Повярвайте ми, ако го обичате за нищо на света няма да се отдръпнете от него преди да си тръгне макар и да знаете, че после много ще боли!

Голям фен
    Град
    Sofia

Re: Moderated by W.I.M.: Как да й угодя ?!

Добре, след като си егоист, защо не я попиташ тя защо не замине с теб в Италия. И защо си егоист!? Защото мислиш за бъдещето си ли??? Абе това момиче или няма акъл в главата си или не й пука за теб! Кажи й да го приеме и да си прекарате приятно малкото време, което ви остава заедно преди да заминеш. Със сигурност това е по-добър вариант от това да ти се цупи. Така нищо няма да постигне. Я си представи, че останеш в БГ заради нея и след 2 месеца скъсате. Изключително тъпо ще е! Човек понякога трябва да е егоист!
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Баси тия момичета ше ни съсипят бе момчета...няма угода и тва си е един момент иска едно в друг съвсем друго и пред нас е една пред друг друга баси случая

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си