Цитирай Първоначално написано от valantain_love
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
еми много е възможно да те обича толкова, че да я боли от мисълта, че скоро ще трябва да се разделите и да предпочита още отсега да се отчуждите, за да не чак толкова кофти като заминеш. А може и да е в някъв такъв период, в който й е криво- момичетата често имат такива, изчакай да видиш как ще се развият нещата
i az sam na sashtoto mnenie..za razlika ot vas,koito mislite samo za momenta,nie obichame da si pravim ravnosmetka i za bydeshteto.
Dori moje bi az bih postapila po sashtiq nachin Osven tova s taq postapka tq moje da iska da q uverish v chuvstvata si..da napravi6 ne6to,s koeto da i pokajesh 4e tq ne e prosto momentno zabavlenie,a 4e naistina darji6 na neq i imash seriozni namereniq
Moje bi kato za nachalo trqbva da obqvi6 oficialno za vrazkata vi..kato razbira se predi tova si si pogovoril s tvoita liubov de i ne se strahuvai ot chujdoto mnenie..kogato 2-ma dushi se obi4at drugite nqmat nikvo pravo na glas :P
Аз пък ще ви кажа, че не сте прави! Била съм в подобна ситуация, била съм с човек, който съм знаела, че съвсем скоро ще замине в чужбина и последното, което е могло да ми мине през главата е да се разделим предварително за да не ми е толкова гадно после! Когато сте поставени в такава ситуация и когато обичате наистина този човек единственото, което ще мислите и ще е искате е да прекарате възможно най-дълго време с него, да не се отделяте и за миг от него, да се забавлявате колкото се може повече, защото знаете, че не разполагате с много време! Повярвайте ми, ако го обичате за нищо на света няма да се отдръпнете от него преди да си тръгне макар и да знаете, че после много ще боли!