- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Как да и покажа,че не съм с нея заради секса?!
abe hora pomognete mi
kak da obqsnq na priqtelkata si 4e sam s neq ne zaradi sexa az zaradi samata neq.
ta problema mi e 4e tq vinagi kato povdigne tozi vapros si misli 4e az 6te q zareja i prosto kato stane duma za tova tq nqkak si se otdrapva. ne 4e neiskam da spq s neq no mislq 4e o6te ne mu e vremeto.
blagodarq predvaritelno.
Moderated by miloto
т.1 и т.7 от Правилника![]()
Mi kazavai i po 4esti4ko "Obi4am te" pokazvai i go i ako nqkoi den slu4aino ti pusne sled vreme 6te vidi , 4e ti taka daje o6te pove4e 6te q zaobi4a6 i nqma da q zareji6...A 6tom misli taka zna4i ili e gledala mnogo filmi i nqkoi mnogo i e vtylpqval da nikoga da ne vqrva na mom4eta ili prosto e bila mnogo puti naranqvana po tozi na4in i sega ne iska da vqrva na mom4e![]()
ми просто се дръж мило и вниматено с нея.интересувай се от проблемите и,изслушвай я,опитвай се да и помагаш.казвай и често,че я оичаш и и доказвай чувствата си.
направи така че тя да ти вярва и да може да разчита на теб 100%.![]()
ми спи с друго момиче и тя ше види,че не ти трбва секс от нея и готово![]()
Постоянно и казвай колко мн я обичаш и,че е единствена за теб,като сте заедно не и пускай ръчичката и я прегръщай и целувай...гушкай си я.Пращай и романтични смси..подарявай и цветя.Кажи,че не си с нея заради секса,а заради самата нея,защотото я обичаш :P
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Amii kato nachalo i obqsni kak stoqt neshtata i che ne si s neq samo zaradi sex-a bydi vnimatelen s neq i i kazvai che obichash i t.n. vsqko momiche ima nujda da go chue ot gadjeto si
spored men tova 6te se iz4isti s vremeto vremeto e nai-dobriq pokazatel za lubovta na edno mom4e...no vse pak badi vnimatelen romanti4enmil i t.n. yspex
evala na mom4eta kato teb
![]()
ЛюбоВта е дете на Въображението и баща на Страданието...
Просто го кажи на мацката! Кажи й, че, ако си търсел секс си щял да отидеш при някоя ку*ва, но ти търсиш истинска връзка!
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
Напълно съм съгласен с това мнение.Първоначално написано от mil4eto_
![]()
nachi ne si spal s neq ? shtom ne si spal s neq kak moje da si misli che si s neq samo zaradi sexa ?Първоначално написано от x3mboy
a inache moje ot vreme na vreme da i podarqvash po nqkoe cvete..da e glezish...da i podarqvash podarucheta.puk ako i go kajesh f ochite che strashmo mnogo si e haresvash,obichash i taka natatuka i tq ako ne ti vqrva moesh nay spokoyno da e zarejesh shtoto ti nqma doverie![]()
Съгласна!!!Първоначално написано от Br0kEn^HeaRt
А въпросното момиче може би е нещо като мен...ако твърде много са те разочаровали е малко трудно да повярваш отново...но наистина времето само си показва.Успех!!!
не се опитвай да и го докажеш... ако е така тя сама ще се убеди...
Продавам Нокиа 8800 Сироко. Цена 475 лева. Вижте ми сайта!
podari i kola.......
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.