.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    x3mboy
    Guest

Moderated:Как да и покажа,че не съм с нея заради секса?!

abe hora pomognete mi
    kak da obqsnq na priqtelkata si 4e sam s neq ne zaradi sexa az zaradi samata neq.
    ta problema mi e 4e tq vinagi kato povdigne tozi vapros si misli 4e az 6te q zareja i prosto kato stane duma za tova tq nqkak si se otdrapva. ne 4e neiskam da spq s neq no mislq 4e o6te ne mu e vremeto.
    blagodarq predvaritelno.

Moderated by miloto
    т.1 и т.7 от Правилника

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Mi kazavai i po 4esti4ko "Obi4am te" pokazvai i go i ako nqkoi den slu4aino ti pusne sled vreme 6te vidi , 4e ti taka daje o6te pove4e 6te q zaobi4a6 i nqma da q zareji6...A 6tom misli taka zna4i ili e gledala mnogo filmi i nqkoi mnogo i e vtylpqval da nikoga da ne vqrva na mom4eta ili prosto e bila mnogo puti naranqvana po tozi na4in i sega ne iska da vqrva na mom4e

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    ми просто се дръж мило и вниматено с нея.интересувай се от проблемите и,изслушвай я,опитвай се да и помагаш.казвай и често,че я оичаш и и доказвай чувствата си.
    направи така че тя да ти вярва и да може да разчита на теб 100%.

ми спи с друго момиче и тя ше види,че не ти трбва секс от нея и готово

Постоянно и казвай колко мн я обичаш и,че е единствена за теб,като сте заедно не и пускай ръчичката и я прегръщай и целувай...гушкай си я.Пращай и романтични смси..подарявай и цветя.Кажи,че не си с нея заради секса,а заради самата нея,защотото я обичаш :P
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Amii kato nachalo i obqsni kak stoqt neshtata i che ne si s neq samo zaradi sex-a bydi vnimatelen s neq i i kazvai che obichash i t.n. vsqko momiche ima nujda da go chue ot gadjeto si

spored men tova 6te se iz4isti s vremeto vremeto e nai-dobriq pokazatel za lubovta na edno mom4e...no vse pak badi vnimatelen romanti4enmil i t.n. yspex evala na mom4eta kato teb
    ЛюбоВта е дете на Въображението и баща на Страданието...

Повече от фен
    Град
    Кой ли го интересува!?
    Просто го кажи на мацката! Кажи й, че, ако си търсел секс си щял да отидеш при някоя ку*ва, но ти търсиш истинска връзка!
    Get me,
    Roll me,
    Light me,
    Smoke me!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от mil4eto_
    ми просто се дръж мило и вниматено с нея.интересувай се от проблемите и,изслушвай я,опитвай се да и помагаш.казвай и често,че я оичаш и и доказвай чувствата си.
    направи така че тя да ти вярва и да може да разчита на теб 100%.
    Напълно съм съгласен с това мнение.

Фен
    Град
    Plovidv

Re: Moderated:Как да и покажа,че не съм с нея заради секса?!

Цитирай Първоначално написано от x3mboy
    ne 4e neiskam da spq s neq no mislq 4e o6te ne mu e vremeto.
    blagodarq predvaritelno.

Moderated by miloto
    т.1 и т.7 от Правилника
    nachi ne si spal s neq ? shtom ne si spal s neq kak moje da si misli che si s neq samo zaradi sexa ?
    a inache moje ot vreme na vreme da i podarqvash po nqkoe cvete..da e glezish...da i podarqvash podarucheta.puk ako i go kajesh f ochite che strashmo mnogo si e haresvash,obichash i taka natatuka i tq ako ne ti vqrva moesh nay spokoyno da e zarejesh shtoto ti nqma doverie

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Br0kEn^HeaRt
    spored men tova 6te se iz4isti s vremeto vremeto e nai-dobriq pokazatel za lubovta na edno mom4e...no vse pak badi vnimatelen romanti4enmil i t.n. yspex evala na mom4eta kato teb
    Съгласна!!!
    А въпросното момиче може би е нещо като мен...ако твърде много са те разочаровали е малко трудно да повярваш отново...но наистина времето само си показва.Успех!!!

не се опитвай да и го докажеш... ако е така тя сама ще се убеди...
    Продавам Нокиа 8800 Сироко. Цена 475 лева. Вижте ми сайта!

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    podari i kola.......
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Голям фен
    Emi prosto ne i govorish za sex , ne i se natiskash a prosto si q gushkash i celuvash i i povtarqsh kolko q obichash
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си