- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Да уважаваме момичетата ...
Iliqn4eto ...day da ne e podhvashtame taq tema shtoto ako ne sme nie choveshkiq rod nqma da ima produljenie.ako ne e bil adam da si pusne belite chovecheta vuv eva edva li e shtqlo da ni ima i vas i nas i t.n.taq tema nqma smisul od podhvashtane
![]()
тва стана като вечния въпрос "Кон боб яде ли?"Първоначално написано от Iliqn4eto
аааа не не не
не беше този
беше "Кое е първичното?Яйцето или кокошката?
Съгласна!Първоначално написано от TheNightRider
Колко векове наред жените са били "по-долу" от мъжете! Колко векове наред жените се борят за т.нар. еманципация! Жените се опитват да извоюват правото си в обществото, опитват се да убедят обществото, че двата пола са равни по между си. И тъкмо, когато най-после това стана, вие решихте да изкарате мъжете по-долу от жените.
Какъв е следващият етап - мъжка "еманципация"? Независимо дали ви харесва или не - никой не е по-велик! Колкото мъжете имат нужда от жените, толкова и обратното. Това е положението!
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Tova ne e vqrno.. az moga da si napravq burkani qica sam!!!Първоначално написано от 15-m-sf
![]()
I am in your fridge stealing your foodz!!
Не мисля така - момичето и момчето са едно цяло, взаимно се допълват, но за едно е прав човека - трябва да се уважаваме![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
колко много искам ти да си едно определено момче...но знам че няма да стане...няма...Първоначално написано от ot4aqn_m
а по темата-наистина се радвам че все пак има момчета , които ни уважават.![]()
hahaha i az sym na mnenie che go e pisalo momicheAko ne drugo to si prolicha ot ostanalite myjki mneniq
Dori momchetata da mislqt taka (makar da ne mi se vqrva chak tolkova da ni syzhvalqvat) ne biha go kazali na glas
![]()
Svalqcha-16 ихаааа абе ти замислял ли си се че може да си син на някой кат тебе...ще обясня че си ми ограниченичък...тоз въпросния ти баща хванал едно "момиче"-курва и идеята била да я наебе и на боклука ама е нейсе си се пръкнал ти...земи си ровни тиквата някъде на по висока температура да земе да ти уври бобеното семе дет го имаш за мозък
Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн
vuv vsqko edno otnushenie e mn prav!Първоначално написано от skyline_207
nie sme N1
Май има нещо такова!Не ми се вярва момче да напише такова нещо!Първоначално написано от mil4eto_
Може и да е писано от момче ама...малко съмнително.
olee..ti si pi4![]()
![]()
za parvi pat da chuq podobno neshto ot ustata na momchedrugite se povtarqt "vie momi4etata ste k***i, stavate samo za e**ne.." i podobni drugi prostotii
kefi6 me,6ti zvanna :P :P![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Момичете момчета - все същите боклуци! Мислят се за нещо много, а всъщност са едни лекета! И по кво се различават - или имат пишка или немат! Не ми говорете на мен тез глупости. Всички сте еднакво низши! Истината е когато съзнанеието вземе контрол над материала. Тогава няма разлики - духът е безполов! Тогава може да се постигне контрол над всевишното и тогава се дели всичко на - могъщи и лекета. Аз все още съм леке, но се старая да мина в по-висше ниво от вас шибани боклуци!
имаш запазен час за психиатърПървоначално написано от Маг Живин
![]()
Жената винаги трябва да се уважава.Най-малкото,защото тя е майка и ви е дала живот.Тя е тази,която не е спала по цели нощи,която винаги мисли и се притеснява за вас.Полага неимоверни грижи и иска да ви направи стойностни хора.Тя носи огромен товар на крехките си рамена,но има време и вие ще го разберете това.
Vsicko dobre no se chudia zashto niakoi misliat che sum momiche ???> A inache 10x za otgovorite > produljavaite vse taka
![]()
![]()
Istinskata liubov niama "Happy end" zashtoto istinskata liubov nikoga ne svurshva !!!....
Щот си келеш, батко.
bravo! taka si e!![]()
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
Уважението към момичетата опира до това що за хора са. Има такива, които имат респекта ми, но те са много малко. Уважавам такива, които не се качват на главата на момчетата, не са материалистки и са интелигентни.
Не можем без нежния пол - така е. Все едно ключ, за когото няма ключалка - такъв губи предназначението си.
От цялата работа излиза, че двата пола се допълват и не могат един без друг.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Dabe .....momichetata sa mnogo prosti...triabva da se uchat ot nas momchetata...Samo ebane..ebane i pak ebane :P ......; a na toia 15-m-sf shte mu kaja ...mnooo si prost
![]()
<N;1> mnogoooo si pravtochno taka ....toia 15-m-sf e nekav idiot
.....a po temata ....Momicheta...mnoooogo ste typi
![]()
6tttttttttt alo mnogo ti znae ustata!!! Ti vyob6te polzva6 li mozyka si ili go pazi6 za ukrasa,a?!Първоначално написано от Umnika
Abeee mnogo mrazq takiva mom4eta deto se mislqt za mnogo pove4e ot nas momi4etata!!!
Kakto vie mom4eta ne mojete bez nas taka i nie ne mojem bez vas!!!Samo edno sym sigurna, 4E VIE MOM4ETA AKO STANETE NA NA6ETO MQSTO vie nikak nqma da mojete da izdyrjite pone edin den!Griji za krasota(dieti,grimove,kozmetika i tn), domakinstvo , mai4instvo...s edna duma nie sme po izdryjlivi ot vas
6toto vie ste super 4uvstvitelni vyv vsqko edno otno6enie...eee izvinqvam se ako sym vi obidila s ne6to
ama tiq deto ni obijdat ei taka samo i samo da pokajat kvi sa myje i 4e nikoi ne moje da se ebava s tqh sa nekvi kopleksari!Nqkoi den 6te si namerite maistorkata!
Никой не умира девствен - живота преебава всички!!!
Ne mojem da sadim za towa kak misli 4owek i takiwa smao po pola mu.Kakto sami wijdate ejednewno (dori i tuk i sega)wseki e indiwidualna li4nost. Ne tqbwa da kazwame i da mislim 4e mom4etat sa nenujnii t.n tei kato ako se zamislite 6te razberete 4e i ie momi4etat ne mojem bez mom4eta do sebe si.kakto i we mom4etata ne mojete bez momi4e do sebe si. Wqno e ima stra6ni idioti no sa6to taka ima i kurwi4ki taka 4e... ne sa prawi tezi kiot mislqt 4e 6tom si m si edi kakaw si i obratnoto !!!
Kogato glawniq sadiq pi6e sre6tu imeto ti toi ne otbelqzwa dali si spe4elil ili ne ,a kak si igral !!
are da sa ojenim xaxaxa :PПървоначално написано от 15-m-sf
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
xixixi
15-m-sf mnogo si prav vapreki 4e na mesta naistina be6e malko prekaleno(kakto kazaha i predi men)no tva,koeto kazva6 si e istina,a za teq kato BOOM3-15,svaliacha 16 ili tam kvito sa moga da kaje 4e trqbva da sa qko0o zadrasteni za da mislqt taka(vapreki 4e ne znam za6to no mi se struva 4e teq dvamata sa edin i sa6t 4ovek no....ne znam)
Ем аз па с момичета немога да правя доста неща които сам мога...понякога дори ми пречат
тей че ако си някой разглезен пиклю на по 18-20 години дето неможе сам да направи нищо и неможе да се забавлява... ного лощо ама плс не говори от целия мъжки род - ти си педал за мен.