.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 150
    Фен
    Град
    Plovidv
    Iliqn4eto ...day da ne e podhvashtame taq tema shtoto ako ne sme nie choveshkiq rod nqma da ima produljenie.ako ne e bil adam da si pusne belite chovecheta vuv eva edva li e shtqlo da ni ima i vas i nas i t.n. taq tema nqma smisul od podhvashtane

Цитирай Първоначално написано от Iliqn4eto
    Цитирай Първоначално написано от kanar4o
    hahaha nikoaga nqma da sme kvit ako ne zaradi drugo..to zaradi mujkata gordost puk i ima zashto da sme gordi.Pochti sichki veliki hora jivqli i jivushti nqkoga na sveta sa maje

а ВАС мъжете кой ви е родил и държал в корема цели 9 месеца...вие само сте ни създали,но от нас зависи дали ще ви родим или НЕ...така че от това по ВелиКо Няма...тъй че не спори
    тва стана като вечния въпрос "Кон боб яде ли?"
    аааа не не не
    не беше този
    беше "Кое е първичното?Яйцето или кокошката?

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    "о господи колко си прав" бла бла... нема такава история! те не могат без нас също толкова, колкото и ние без тях! така че не ни изкарвай момчетата некфа измет, щото не сички сме като "Svalia4a 16"
    Съгласна!

Колко векове наред жените са били "по-долу" от мъжете! Колко векове наред жените се борят за т.нар. еманципация! Жените се опитват да извоюват правото си в обществото, опитват се да убедят обществото, че двата пола са равни по между си. И тъкмо, когато най-после това стана, вие решихте да изкарате мъжете по-долу от жените.
    Какъв е следващият етап - мъжка "еманципация"? Независимо дали ви харесва или не - никой не е по-велик! Колкото мъжете имат нужда от жените, толкова и обратното. Това е положението!
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Re: PROCHETI ;))

Цитирай Първоначално написано от 15-m-sf
    Iskam da vi kaja neshto i neka budem iskrenni Znachi nie momchetata sme zagubeni bez momichetata...Sega shte popitate zashto? > ami zashtoto nie po princip kakvo mojem da napravim sami ......ABSOLIUTNO NISHTO ....mojem samo da hvanem da se nakurkame v niakoia kruchma ...da se hvanem na boi ....drugo ne se seshtam .... > > NIE TRIABVA DA UVAJAVAME MOMICHETATA ZASHTOTO TE SA GEROITE V KRAINA SMETKA >>>VSE PAK VSICHKO VURSHAT TE > A NA VSICHKOTO OTGORE NOSIT BEBETATA PO 9MESECA ...A SLED TOVA SE GRIJAT ZA TIAH ....> KOI OPRAVIA VSICHKO V KUSHTI >>>>PAK TE ...NA NAS MOMCHETATA NI E LESNO ... >>I NA VSICHKOTO OTGORE PAK NEDOVOLSTVAME > I zashto go pravim > Obshto vzeto za da si pokajem magarishtinata >MOMICHETATA ZASLUJAVAT VNIMANIE >> PONE EDNO CVETE ...NIE MOMCHETATA TRIABVA DA GI UVAJAVAME Zashtoto bez tiah sme prosto edno NISHTO ......> tova imah da kazvam > ...... i tova go mislia suvsem seriozno ....> kakvo mislite po vuprosa >???

10x predvaritelno
    Tova ne e vqrno.. az moga da si napravq burkani qica sam!!!
    I am in your fridge stealing your foodz!!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Не мисля така - момичето и момчето са едно цяло, взаимно се допълват, но за едно е прав човека - трябва да се уважаваме
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Re: Thanks

Цитирай Първоначално написано от ot4aqn_m
    bate ti me nakara da osaznaq kolko mnogo obi4am
    momi4eto si i kvo sam i pri4inil do sega!!!
    колко много искам ти да си едно определено момче...но знам че няма да стане...няма...
    а по темата-наистина се радвам че все пак има момчета , които ни уважават.

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    hahaha i az sym na mnenie che go e pisalo momiche Ako ne drugo to si prolicha ot ostanalite myjki mneniq Dori momchetata da mislqt taka (makar da ne mi se vqrva chak tolkova da ni syzhvalqvat) ne biha go kazali na glas
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Svalqcha-16 ихаааа абе ти замислял ли си се че може да си син на някой кат тебе...ще обясня че си ми ограниченичък...тоз въпросния ти баща хванал едно "момиче"-курва и идеята била да я наебе и на боклука ама е нейсе си се пръкнал ти...земи си ровни тиквата някъде на по висока температура да земе да ти уври бобеното семе дет го имаш за мозък
    Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
    Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
    Алберт Айнщайн

Цитирай Първоначално написано от skyline_207
    аве прав си ма за някой неща попрекали малко
    vuv vsqko edno otnushenie e mn prav!
    nie sme N1

Фен
    Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от mil4eto_
    мии....само аз ли имам чувството,че това е писано от момиче?!
    Май има нещо такова!Не ми се вярва момче да напише такова нещо! Може и да е писано от момче ама...малко съмнително.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    olee..ti si pi4
    za parvi pat da chuq podobno neshto ot ustata na momche drugite se povtarqt "vie momi4etata ste k***i, stavate samo za e**ne.." i podobni drugi prostotii
    kefi6 me,6ti zvanna :P :P
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Маг Живин
    Guest
    Момичете момчета - все същите боклуци! Мислят се за нещо много, а всъщност са едни лекета! И по кво се различават - или имат пишка или немат! Не ми говорете на мен тез глупости. Всички сте еднакво низши! Истината е когато съзнанеието вземе контрол над материала. Тогава няма разлики - духът е безполов! Тогава може да се постигне контрол над всевишното и тогава се дели всичко на - могъщи и лекета. Аз все още съм леке, но се старая да мина в по-висше ниво от вас шибани боклуци!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Маг Живин
    Момичете момчета - все същите боклуци! Мислят се за нещо много, а всъщност са едни лекета! И по кво се различават - или имат пишка или немат! Не ми говорете на мен тез глупости. Всички сте еднакво низши! Истината е когато съзнанеието вземе контрол над материала. Тогава няма разлики - духът е безполов! Тогава може да се постигне контрол над всевишното и тогава се дели всичко на - могъщи и лекета. Аз все още съм леке, но се старая да мина в по-висше ниво от вас шибани боклуци!
    имаш запазен час за психиатър

боби
    Guest
    Жената винаги трябва да се уважава.Най-малкото,защото тя е майка и ви е дала живот.Тя е тази,която не е спала по цели нощи,която винаги мисли и се притеснява за вас.Полага неимоверни грижи и иска да ви направи стойностни хора.Тя носи огромен товар на крехките си рамена,но има време и вие ще го разберете това.

Vsicko dobre no se chudia zashto niakoi misliat che sum momiche ??? > A inache 10x za otgovorite > produljavaite vse taka
    Istinskata liubov niama "Happy end" zashtoto istinskata liubov nikoga ne svurshva !!!....

Guest
    Щот си келеш, батко.

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    bravo! taka si e!
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Iskam da vi kaja neshto i neka budem iskrenni Znachi nie momchetata sme zagubeni bez momichetata...Sega shte popitate zashto? > ami zashtoto nie po princip kakvo mojem da napravim sami ......ABSOLIUTNO NISHTO ....mojem samo da hvanem da se nakurkame v niakoia kruchma ...da se hvanem na boi ....drugo ne se seshtam .... > > NIE TRIABVA DA UVAJAVAME MOMICHETATA ZASHTOTO TE SA GEROITE V KRAINA SMETKA >>>VSE PAK VSICHKO VURSHAT TE > A NA VSICHKOTO OTGORE NOSIT BEBETATA PO 9MESECA ...A SLED TOVA SE GRIJAT ZA TIAH ....> KOI OPRAVIA VSICHKO V KUSHTI >>>>PAK TE ...NA NAS MOMCHETATA NI E LESNO ... >>I NA VSICHKOTO OTGORE PAK NEDOVOLSTVAME > I zashto go pravim > Obshto vzeto za da si pokajem magarishtinata >MOMICHETATA ZASLUJAVAT
    VNIMANIE >> PONE EDNO CVETE ...NIE MOMCHETATA TRIABVA DA GI UVAJAVAME Zashtoto bez tiah sme prosto edno NISHTO ......> tova imah da kazvam > ...... i tova go mislia suvsem seriozno ....> kakvo mislite po vuprosa >???

10x predvaritelno
    С някои от нещата съм съгласен, с други - не. Не е вярно, че момичетата вършат всичко. Все пак една връзка е двустранна, нали така?
    За това, че носели бебетата... Това надали е толкова сложно. Много по-трудно е да се отгледа и възпита едно дете. В това участваме и ние - момчетата.
    Уважението към момичетата опира до това що за хора са. Има такива, които имат респекта ми, но те са много малко. Уважавам такива, които не се качват на главата на момчетата, не са материалистки и са интелигентни.
    Не можем без нежния пол - така е. Все едно ключ, за когото няма ключалка - такъв губи предназначението си.
    От цялата работа излиза, че двата пола се допълват и не могат един без друг.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

N; 1
    Guest
    Dabe .....momichetata sa mnogo prosti...triabva da se uchat ot nas momchetata ...Samo ebane..ebane i pak ebane :P ......; a na toia 15-m-sf shte mu kaja ...mnooo si prost

Umnika
    Guest
    <N;1> mnogoooo si prav tochno taka ....toia 15-m-sf e nekav idiot .....a po temata ....Momicheta...mnoooogo ste typi

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Umnika
    <N;1> mnogoooo si prav tochno taka ....toia 15-m-sf e nekav idiot .....a po temata ....Momicheta...mnoooogo ste typi
    6tttttttttt alo mnogo ti znae ustata!!! Ti vyob6te polzva6 li mozyka si ili go pazi6 za ukrasa,a?! Abeee mnogo mrazq takiva mom4eta deto se mislqt za mnogo pove4e ot nas momi4etata!!! Kakto vie mom4eta ne mojete bez nas taka i nie ne mojem bez vas!!!Samo edno sym sigurna, 4E VIE MOM4ETA AKO STANETE NA NA6ETO MQSTO vie nikak nqma da mojete da izdyrjite pone edin den!Griji za krasota(dieti,grimove,kozmetika i tn), domakinstvo , mai4instvo...s edna duma nie sme po izdryjlivi ot vas 6toto vie ste super 4uvstvitelni vyv vsqko edno otno6enie...eee izvinqvam se ako sym vi obidila s ne6to ama tiq deto ni obijdat ei taka samo i samo da pokajat kvi sa myje i 4e nikoi ne moje da se ebava s tqh sa nekvi kopleksari!Nqkoi den 6te si namerite maistorkata!
    Никой не умира девствен - живота преебава всички!!!

Град
    grad Ruse
    Ne mojem da sadim za towa kak misli 4owek i takiwa smao po pola mu.Kakto sami wijdate ejednewno (dori i tuk i sega)wseki e indiwidualna li4nost. Ne tqbwa da kazwame i da mislim 4e mom4etat sa nenujnii t.n tei kato ako se zamislite 6te razberete 4e i ie momi4etat ne mojem bez mom4eta do sebe si.kakto i we mom4etata ne mojete bez momi4e do sebe si. Wqno e ima stra6ni idioti no sa6to taka ima i kurwi4ki taka 4e... ne sa prawi tezi kiot mislqt 4e 6tom si m si edi kakaw si i obratnoto !!!
    Kogato glawniq sadiq pi6e sre6tu imeto ti toi ne otbelqzwa dali si spe4elil ili ne ,a kak si igral !!

Iskam da vi kaja neshto i neka budem iskrenni Znachi nie momchetata sme zagubeni bez momichetata...Sega shte popitate zashto? > ami zashtoto nie po princip kakvo mojem da napravim sami ......ABSOLIUTNO NISHTO ....mojem samo da hvanem da se nakurkame v niakoia kruchma ...da se hvanem na boi ....drugo ne se seshtam .... > > NIE TRIABVA DA UVAJAVAME MOMICHETATA ZASHTOTO TE SA GEROITE V KRAINA SMETKA >>>VSE PAK VSICHKO VURSHAT TE > A NA VSICHKOTO OTGORE NOSIT BEBETATA PO 9MESECA ...A SLED TOVA SE GRIJAT ZA TIAH ....> KOI OPRAVIA VSICHKO V KUSHTI >>>>PAK TE ...NA NAS MOMCHETATA NI E LESNO ... >>I NA VSICHKOTO OTGORE PAK NEDOVOLSTVAME > I zashto go pravim > Obshto vzeto za da si pokajem magarishtinata >MOMICHETATA ZASLUJAVAT VNIMANIE >> PONE EDNO CVETE ...NIE MOMCHETATA TRIABVA DA GI UVAJAVAME Zashtoto bez tiah sme prosto edno NISHTO ......> tova imah da kazvam > ...... i tova go mislia suvsem seriozno ....> kakvo mislite po vuprosa >???

10x predvaritelno
    are da sa ojenim xaxaxa :P xixixi

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC
    15-m-sf mnogo si prav vapreki 4e na mesta naistina be6e malko prekaleno(kakto kazaha i predi men)no tva,koeto kazva6 si e istina,a za teq kato BOOM3-15,svaliacha 16 ili tam kvito sa moga da kaje 4e trqbva da sa qko0o zadrasteni za da mislqt taka(vapreki 4e ne znam za6to no mi se struva 4e teq dvamata sa edin i sa6t 4ovek no....ne znam)

Guest
    Ем аз па с момичета немога да правя доста неща които сам мога... понякога дори ми пречат тей че ако си някой разглезен пиклю на по 18-20 години дето неможе сам да направи нищо и неможе да се забавлява... ного лощо ама плс не говори от целия мъжки род - ти си педал за мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си