.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 150
    Цитирай Първоначално написано от 15-m-sf
    Iskam da vi kaja neshto i neka budem iskrenni Znachi nie momchetata sme zagubeni bez momichetata...Sega shte popitate zashto? > ami zashtoto nie po princip kakvo mojem da napravim sami ......ABSOLIUTNO NISHTO ....mojem samo da hvanem da se nakurkame v niakoia kruchma ...da se hvanem na boi ....drugo ne se seshtam .... > > NIE TRIABVA DA UVAJAVAME MOMICHETATA ZASHTOTO TE SA GEROITE V KRAINA SMETKA >>>VSE PAK VSICHKO VURSHAT TE > A NA VSICHKOTO OTGORE NOSIT BEBETATA PO 9MESECA ...A SLED TOVA SE GRIJAT ZA TIAH ....> KOI OPRAVIA VSICHKO V KUSHTI >>>>PAK TE ...NA NAS MOMCHETATA NI E LESNO ... >>I NA VSICHKOTO OTGORE PAK NEDOVOLSTVAME > I zashto go pravim > Obshto vzeto za da si pokajem magarishtinata >MOMICHETATA ZASLUJAVAT VNIMANIE >> PONE EDNO CVETE ...NIE MOMCHETATA TRIABVA DA GI UVAJAVAME Zashtoto bez tiah sme prosto edno NISHTO ......> tova imah da kazvam > ...... i tova go mislia suvsem seriozno ....> kakvo mislite po vuprosa >???

10x predvaritelno
    моето момче едно ше ти кажа ако си искрен и не си педал евала..аз никога не бих го казал това не че не го мисля..то си е в природата да не можем без момичета..но това че те са герои малко преовеличаваш..те са хора като нас!с нужди от противоположния пол-и едно момиче може да каже същото за нас..обаче мисля че те никога няма да си го признаят прав ли сам ? :P хахаха
    If idiots could fly, This forum would be an airport!!!

Цитирай Първоначално написано от He3HauKa
    A za teq koito opredelqt si4ki momicheta kato kurvi i che stavame samo za ebane...mai dosta sa gi rqzali i nashivali
    е ти одари точно в центъра .и аз така мисла

Фен Аватара на UnBornKb
    Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от miracul
    с нужди от противоположния пол-и едно момиче може да каже същото за нас..обаче мисля че те никога няма да си го признаят прав ли сам ? :P хахаха
    Не съм съгласна с теб, че момичетата никога не биха си го признали. Е, аз съм момиче и си го признавам.. Да, имам нужда от момче, от човек, който да ме обича и разбира, който да ме уважава.. Да, има такива момчета - мили, грижливи, обичащи .. но има и много такива, които ги е срам или страх да си го признаят, за да не ги помислят за слабаци или "женчовци"...
    At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!

Цитирай Първоначално написано от UnBornKb
    miracul написа:

с нужди от противоположния пол-и едно момиче може да каже същото за нас..обаче мисля че те никога няма да си го признаят прав ли сам ? хахаха

Не съм съгласна с теб, че момичетата никога не биха си го признали. Е, аз съм момиче и си го признавам.. Да, имам нужда от момче, от човек, който да ме обича и разбира, който да ме уважава.. Да, има такива момчета - мили, грижливи, обичащи .. но има и много такива, които ги е срам или страх да си го признаят, за да не ги помислят за слабаци или "женчовци"...
    това е хубаво че си го призна..но не мислиш ли че е по принуда? ако не бях го казал нямаше да си признаеш нали ?

Фен Аватара на UnBornKb
    Град
    Ямбол
    Не бих казала, че е по принуда. Винаги съм го казвала това и винаги ще го казвам. Мисля, че дори съм го казвала и в други теми. А и ... всеизвестен е факта, че нито мъжът може без жената, нито обратното. И няма смисъл да се залъгваме, че не е така...
    At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!

така е найстина...
    :P
    но това че тоя пич ве изкара ГЕРОИНИ Е ДОСТА ПРЕУВЕЛИЧЕНО
    не мислиш ли ?

Фен Аватара на UnBornKb
    Град
    Ямбол
    Явно поне за едно нещо с теб съм съгласна. Чак такива супергерои не сме. Верно раждаме, носим по 9 месеца това създание в себе си, но и мъжете правите много непосилни за нас неща. Тук спор няма - и мъжете и жените са герои в отделни ситуации. Но няма пол, който да е ПО от другия

Цитирай Първоначално написано от UnBornKb
    Чак такива супергерои не сме. Верно раждаме, носим по 9 месеца това създание в себе си,
    хаха тука ме заби!
    браво :P

Fustucheto
    Guest
    Auuuu pich ....mnogo si sladuk ...blagodaria ti

malko il i mnogo ima ne6o verno v tfaa!!!!!!!!!!!!!!!!1
    felacio za si4ki

15-m-sf
    имам чувството че си я пуснал тая тема за да се подмажеш на момичетата и като чета кво пишат повечето виждам че си успял..кво толкова са те което не сме ние ?!!??!?!
    найстина единия пол неможе без другия, така че всички сме еднакви!!!!!

п.с.като ги хвалиш тях обиждаш нас!

Bravo,no sum suglasna,4e za nqkoi neshta si poprekalili!ami ako vi nqmashe vas nie nqmashe da nosim bebeta i nqmashe da imame pokolenie na koeto da se radvame!Blagodarq ti vse pak za hubavite dumi!Radvam se,4e nqkoi pokazva ujajenie!Edno golqmo i goreshto blagodarq!Strashen si!
    Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.

Повече от фен
    Град
    И Тфа Ли ТряЯ дА ПомНя Е?!
    Цитирай Първоначално написано от mil4eto_
    мии....само аз ли имам чувството,че това е писано от момиче?!
    и аз си помислих абсолютно същото!
    ".... so ... can we move on?!!!"
    Click

Цитирай Първоначално написано от Death_F
    mil4eto_ написа:
    мии....само аз ли имам чувството,че това е писано от момиче?!
    и аз си помислих абсолютно същото!
    много е вероятно!и аз така мисла

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    I az v nachaloto si mislih che e momi4e,no pyk 6to da ne e mom4e.Evalata na takiva mom4eta,no mislq che podobavashto vnimanie trqbva da ima i kym vas mom4etata,vsichko trqbva da e uravnoveseno...

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от miracul
    15-m-sf
    имам чувството че си я пуснал тая тема за да се подмажеш на момичетата и като чета кво пишат повечето виждам че си успял..кво толкова са те което не сме ние ?!!??!?!
    найстина единия пол неможе без другия, така че всички сме еднакви!!!!!

п.с.като ги хвалиш тях обиждаш нас!
    И аз имам чувството, че затова е пуснал темата..
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

teenche f
    Guest
    Mersi

ARTECH
    Guest
    Mnooo si prost...iko prost..kakvi gi pleshtish be idioteee ....Tova koeto kazvash ne e vernoooo...Momchetata sme N;1..a momichetata shte ni se podchiniavat inache... :P :P :P .are brat pomisli po vuprosa ..i ako uspeesh si smeni mnenieto za momichetata

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    Edno momche,koeto e chesno !!!
    Brawo =D>
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Фен
    Град
    Na zEmQta
    mdaa mnogo pravilno kazano
    P.S.samo imam leki samneniq 4e si napalno iskaren???!!!Puk i kakto kaza edin user po tozi na4in kat 4e li se opitva6 da se mazni6 na momi4etata...
    I tried so hard
    And got so far
    But in the end
    It doesn't even matter
    I had to fall
    To lose it all
    But in the end
    It doesn't even matter !

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    mersi ti pone si go priznava6,dokato drugite ....... ne ,pozdravleniq ima napredak,ne ste zgubeni va6iq vid

Ами напълно прав си....хубаво е ,че си от малкото мъже в днешно време, които разсъждават по този начин =D>

Голям фен
    Град
    United We Love You

Re: PROCHETI ;))

Iskam da vi kaja neshto i neka budem iskrenni Znachi nie momchetata sme zagubeni bez momichetata...Sega shte popitate zashto? > ami zashtoto nie po princip kakvo mojem da napravim sami ......ABSOLIUTNO NISHTO ....mojem samo da hvanem da se nakurkame v niakoia kruchma ...da se hvanem na boi ....drugo ne se seshtam .... > > NIE TRIABVA DA UVAJAVAME MOMICHETATA ZASHTOTO TE SA GEROITE V KRAINA SMETKA >>>VSE PAK VSICHKO VURSHAT TE > A NA VSICHKOTO OTGORE NOSIT BEBETATA PO 9MESECA ...A SLED TOVA SE GRIJAT ZA TIAH ....> KOI OPRAVIA VSICHKO V KUSHTI >>>>PAK TE ...NA NAS MOMCHETATA NI E LESNO ... >>I NA VSICHKOTO OTGORE PAK NEDOVOLSTVAME > I zashto go pravim > Obshto vzeto za da si pokajem magarishtinata >MOMICHETATA ZASLUJAVAT VNIMANIE >> PONE EDNO CVETE ...NIE MOMCHETATA TRIABVA DA GI UVAJAVAME Zashtoto bez tiah sme prosto edno NISHTO ......> tova imah da kazvam > ...... i tova go mislia suvsem seriozno ....> kakvo mislite po vuprosa >???

10x predvaritelno
    tova go e pisalo momiche ili nqkoi gei
    т. 2, 9

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA

Re: PROCHETI ;))

Цитирай Първоначално написано от Red_Warrior

10x predvaritelno
    E бате ти си ебаси женчото...
    jen4o si ti toi pone znae 4e trea da uvajava jenite za6toto blagodarenie na tqh si tuka bre ako gi nema jenite koi 6e vi nosi decata 9 meseca i posle 6e pukne ot bolka dokato gi rodi

6apka ti svalqm pi4 ti si nomer edno

0biChkam SlyNcEt0 :}

Guest
    Смях, батко, смях. Защо го правиш?! Само ми отговори каква ти е целта? Какво ще постигнеш тука? Ще получиш няколко ”браво-йес-уо колко точно се изрази” от някви заблудени девойки?! Това ли искаш? Това ли е мечтата ти? Да получиш комплимент от някого, когото дори не познаваш? Защо?! Уважение? Хахахаха ще ти се изсмея в лицето пред това! Къде си тръгнал да уважаваш другите, когато дори и себе си не уважаваш! Аре, моля ти се?! Та ти си готов за малко внимание да си заложиш цялото самоуважение?! Ти си станал роб на собствената си мерзост. Помисли!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си