- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Да уважаваме момичетата ...
моето момче едно ше ти кажа ако си искрен и не си педал евала..аз никога не бих го казал това не че не го мисля..то си е в природата да не можем без момичета..но това че те са герои малко преовеличаваш..те са хора като нас!с нужди от противоположния пол-и едно момиче може да каже същото за нас..обаче мисля че те никога няма да си го признаятПървоначално написано от 15-m-sf
прав ли сам ? :P хахаха
If idiots could fly, This forum would be an airport!!!
е ти одари точно в центъраПървоначално написано от He3HauKa
.и аз така мисла
Не съм съгласна с теб, че момичетата никога не биха си го признали. Е, аз съм момиче и си го признавам.. Да, имам нужда от момче, от човек, който да ме обича и разбира, който да ме уважава.. Да, има такива момчета - мили, грижливи, обичащи .. но има и много такива, които ги е срам или страх да си го признаят, за да не ги помислят за слабаци или "женчовци"...Първоначално написано от miracul
At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!
това е хубаво че си го призна..но не мислиш ли че е по принуда?Първоначално написано от UnBornKb
ако не бях го казал нямаше да си признаеш нали ?
![]()
![]()
Не бих казала, че е по принуда. Винаги съм го казвала това и винаги ще го казвам. Мисля, че дори съм го казвала и в други теми. А и ... всеизвестен е факта, че нито мъжът може без жената, нито обратното. И няма смисъл да се залъгваме, че не е така...
At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!
така е найстина...
:P
но това че тоя пич ве изкара ГЕРОИНИ Е ДОСТА ПРЕУВЕЛИЧЕНО
не мислиш ли ?![]()
Явно поне за едно нещо с теб съм съгласна. Чак такива супергерои не сме. Верно раждаме, носим по 9 месеца това създание в себе си, но и мъжете правите много непосилни за нас неща. Тук спор няма - и мъжете и жените са герои в отделни ситуации. Но няма пол, който да е ПО от другия![]()
хаха тука ме заби!Първоначално написано от UnBornKb
браво :P
Auuuu pich ....mnogo si sladuk![]()
![]()
![]()
...blagodaria ti
![]()
malko il i mnogo ima ne6o verno v tfaa!!!!!!!!!!!!!!!!1
felacio za si4ki
15-m-sf
имам чувството че си я пуснал тая тема за да се подмажеш на момичетата и като чета кво пишат повечето виждам че си успял..кво толкова са те което не сме ние ?!!??!?!
найстина единия пол неможе без другия, така че всички сме еднакви!!!!!![]()
п.с.като ги хвалиш тях обиждаш нас!
Bravo,no sum suglasna,4e za nqkoi neshta si poprekalili!ami ako vi nqmashe vas nie nqmashe da nosim bebeta i nqmashe da imame pokolenie na koeto da se radvame!Blagodarq ti vse pak za hubavite dumi!Radvam se,4e nqkoi pokazva ujajenie!Edno golqmo i goreshto blagodarq!Strashen si!
Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.
и аз си помислих абсолютно същото!Първоначално написано от mil4eto_
![]()
".... so ... can we move on?!!!"
Click
много е вероятно!и аз така мислаПървоначално написано от Death_F
![]()
I az v nachaloto si mislih che e momi4e,no pyk 6to da ne e mom4e.Evalata na takiva mom4eta,no mislq che podobavashto vnimanie trqbva da ima i kym vas mom4etata,vsichko trqbva da e uravnoveseno...
И аз имам чувството, че затова е пуснал темата..Първоначално написано от miracul
![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Mersi![]()
![]()
![]()
![]()
Mnooo si prost...iko prost..kakvi gi pleshtish be idioteee....Tova koeto kazvash ne e vernoooo...Momchetata sme N;1..a momichetata shte ni se podchiniavat inache... :P :P :P .are brat pomisli po vuprosa ..i ako uspeesh si smeni mnenieto za momichetata
Edno momche,koeto e chesno !!!
Brawo =D>
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
mdaa mnogo pravilno kazano![]()
![]()
![]()
P.S.samo imam leki samneniq 4e si napalno iskaren???!!!Puk i kakto kaza edin user po tozi na4in kat 4e li se opitva6 da se mazni6 na momi4etata...![]()
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter !
mersi ti pone si go priznava6,dokato drugite ....... ne ,pozdravleniq ima napredak,ne ste zgubeni va6iq vid![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами напълно прав си....хубаво е ,че си от малкото мъже в днешно време, които разсъждават по този начин =D>
tova go e pisalo momicheПървоначално написано от 15-m-sf
ili nqkoi gei
т. 2, 9
Смях, батко, смях. Защо го правиш?! Само ми отговори каква ти е целта? Какво ще постигнеш тука? Ще получиш няколко ”браво-йес-уо колко точно се изрази” от някви заблудени девойки?! Това ли искаш? Това ли е мечтата ти? Да получиш комплимент от някого, когото дори не познаваш? Защо?! Уважение? Хахахаха ще ти се изсмея в лицето пред това! Къде си тръгнал да уважаваш другите, когато дори и себе си не уважаваш! Аре, моля ти се?! Та ти си готов за малко внимание да си заложиш цялото самоуважение?! Ти си станал роб на собствената си мерзост. Помисли!