- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Да уважаваме момичетата ...
А може би ти не си разбрала, че жените не могат да съществуват без мъжете? И в случая не говорим за това, а а самоуважение и въпроса ни най-малко те засяга.
kakvo samo uvajenie toi se uvajava no uvajava i jenite i ne mislq 4e jenite ne mogat bez majete a to4no obratnoto tva mom4e opredeleno uvajava sebe si i dr 6tom e napisal tezi ne6ta evala bate 6apka ti svalqmПървоначално написано от Анонимко
Ti mai uvajava6 samo sebe si i za tova ne o4akvai da te uvajavat !!!!
Ахаха не бери грижа за мен. Независимо дали очаквам да ме уважават или не, тези които трябва да ме уважават ме уважават. А за другите не ми пука особено. А пък за онзи младеж, ако щеш триста шапки му сваляй, но той ще си остане смешен.Първоначално написано от ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
E ne moje da se kaje 4e majete sa ni6to bez jenite ili 4e jenite sa ni6to bez majete!!!V toq svqt si4ko e po ravno razpredleno...I majete i jenite imat nqkva rolq..vqrno 4e jenite rajdat bebetata no pak majete gi pravqt..i sled tova razbotqt i gi hranqt!!!Si4ki na toq svqt sme vajni i zaslijavame uvajenie i vnimanie bez zna4enie dali sme maje ili jeni!!Tova e!
Уауу?! Ама наистина?! Така ли?! Не знаех?! Мерси че ме пресветли! Йес!? Да така Е!? Аууу колко съм бил забавен. Ей, арно я. Браво, браво похвално. Наистина. Така е. Със здраве.Първоначално написано от ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
Евала ти правя!![]()
=D> =D> =D> Eto edno osasnalo se mom4e.Bravo!!! =D> =D> =D> Bez nas vie ste zagybeni,taka 4e...=>Pove4e vnimanie kam nas!Celyvki,pregratki i pro4ie...
![]()
=D> =D> =D> Eto edno osasnalo se mom4e.Bravo!!! =D> =D> =D> Bez nas vie ste zagybeni,taka 4e...=>Pove4e vnimanie kam nas!Celyvki,pregratki i pro4ie...
![]()
e pi4,evalata,nemoga da povqrvam 4e nqkoi ni razbira nas momi4etata...momi4eta zamislete se 4e 6te e trudno bez mom4eta...vapreki 4e ne pravat osobenno mnogo...a za svalq4a_16 ili tam nz kak be6e...mn si prost...nqkoga 6te osaznae6...4e ne e taka...
ha i az mislq takaПървоначално написано от mil4eto_
![]()
I az taka mislq ,no vse pak zamislete se ima i svestni mom4eta koito znaqt kakvo iskat ot jivota..Първоначално написано от Анонимко
Ех ако всечки момчета мислеха така.
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Tva koeto go kaza be6 milo,ama ne se opitvai da se podmazvash.Първоначално написано от summer_love
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
BRAVO =D> =D> =D> .TO4NO TAKA.EVALA.Dobre go kaza
ebati tupanara
mnogo si prost be eiii ....tova kadeto si go napisal ne e verno zashtoto
MOMICHETATA SAMO MOGAT DA PRECHAT ...E I NQKOI STAVAT ZA E**NE.....TRQBVA DA SE UCHISH DOKATO E VREME :P I VZEMI PRIMER OT MEN \
/
Браво мом4е,добре е 4е мислиш така!А пук ей тея сваля4и и незнам си кви 6те си останете само със свалянето ,освен ако не ви вържат някви курви!!!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
темата е стара бе хораа![]()
не ви ли омръзна да връщате стари темиоще от февруари месец е тази
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Мисля, че е по-добре да триете малоумните теми, отколкото да се карате на хората, които връщат по-смислени такива.
hehehehee bravo na tebe ako ima6e pove4e takiva mom4eta 6te da ni e po-lesno...naplano si prav \/
:P [-o< =D>
"В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"
SUPER SI
ako nqma6e nujda ot muje nqma6e da su6testvuvate
a toq svalq4a 16 nqmam dumi prosto
ne si zaslujava daje i da psuvam zaradi tebe
ti za kakuv se misli6 be
boji4ko
jal mi e za teb