.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 150
    Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Смях, батко, смях. Защо го правиш?! Само ми отговори каква ти е целта? Какво ще постигнеш тука? Ще получиш няколко ”браво-йес-уо колко точно се изрази” от някви заблудени девойки?! Това ли искаш? Това ли е мечтата ти? Да получиш комплимент от някого, когото дори не познаваш? Защо?! Уважение? Хахахаха ще ти се изсмея в лицето пред това! Къде си тръгнал да уважаваш другите, когато дори и себе си не уважаваш! Аре, моля ти се?! Та ти си готов за малко внимание да си заложиш цялото самоуважение?! Ти си станал роб на собствената си мерзост. Помисли!
    a moje bi ti nemoje6 da rezbere6 ne6tu koeto toi e razbral 4e majete ne mogat da sa6testvuvat bez jenite

0biChkam SlyNcEt0 :}

Guest
    А може би ти не си разбрала, че жените не могат да съществуват без мъжете? И в случая не говорим за това, а а самоуважение и въпроса ни най-малко те засяга.

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    А може би ти не си разбрала, че жените не могат да съществуват без мъжете? И в случая не говорим за това, а а самоуважение и въпроса ни най-малко те засяга.
    kakvo samo uvajenie toi se uvajava no uvajava i jenite i ne mislq 4e jenite ne mogat bez majete a to4no obratnoto tva mom4e opredeleno uvajava sebe si i dr 6tom e napisal tezi ne6ta evala bate 6apka ti svalqm

Ti mai uvajava6 samo sebe si i za tova ne o4akvai da te uvajavat !!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
    kakvo samo uvajenie toi se uvajava no uvajava i jenite i ne mislq 4e jenite ne mogat bez majete a to4no obratnoto tva mom4e opredeleno uvajava sebe si i dr 6tom e napisal tezi ne6ta evala bate 6apka ti svalqm

Ахаха не бери грижа за мен. Независимо дали очаквам да ме уважават или не, тези които трябва да ме уважават ме уважават. А за другите не ми пука особено. А пък за онзи младеж, ако щеш триста шапки му сваляй, но той ще си остане смешен.

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA

Ахаха не бери грижа за мен. Независимо дали очаквам да ме уважават или не, тези които трябва да ме уважават ме уважават. А за другите не ми пука особено. А пък за онзи младеж, ако щеш триста шапки му сваляй, но той ще си остане смешен.

no ne za si4ki e sme6en a ti na mene si mi mn sme6en

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    E ne moje da se kaje 4e majete sa ni6to bez jenite ili 4e jenite sa ni6to bez majete!!!V toq svqt si4ko e po ravno razpredleno...I majete i jenite imat nqkva rolq..vqrno 4e jenite rajdat bebetata no pak majete gi pravqt..i sled tova razbotqt i gi hranqt!!!Si4ki na toq svqt sme vajni i zaslijavame uvajenie i vnimanie bez zna4enie dali sme maje ili jeni!!Tova e!

Guest

no ne za si4ki e sme6en a ti na mene si mi mn sme6en
    Уауу?! Ама наистина?! Така ли?! Не знаех?! Мерси че ме пресветли! Йес!? Да така Е!? Аууу колко съм бил забавен. Ей, арно я. Браво, браво похвално. Наистина. Така е. Със здраве.

Супер фен
    Евала ти правя!

=D> =D> =D> Eto edno osasnalo se mom4e.Bravo!!! =D> =D> =D> Bez nas vie ste zagybeni,taka 4e...=>Pove4e vnimanie kam nas! Celyvki,pregratki i pro4ie...

=D> =D> =D> Eto edno osasnalo se mom4e.Bravo!!! =D> =D> =D> Bez nas vie ste zagybeni,taka 4e...=>Pove4e vnimanie kam nas! Celyvki,pregratki i pro4ie...

Голям фен
    e pi4,evalata,nemoga da povqrvam 4e nqkoi ni razbira nas momi4etata...momi4eta zamislete se 4e 6te e trudno bez mom4eta...vapreki 4e ne pravat osobenno mnogo...a za svalq4a_16 ili tam nz kak be6e...mn si prost...nqkoga 6te osaznae6...4e ne e taka...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mil4eto_
    мии....само аз ли имам чувството,че това е писано от момиче?!
    ha i az mislq taka

Повече от фен
    Град
    V moqt si svqt
    Цитирай Първоначално написано от mil4eto_
    мии....само аз ли имам чувството,че това е писано от момиче?!
    ha i az mislq taka
    I az taka mislq ,no vse pak zamislete se ima i svestni mom4eta koito znaqt kakvo iskat ot jivota..

Град
    Po SveTa I U Nas
    А така респект тряя да има хехе Ако всички момчета бяха на това мнение

Голям фен
    Ех ако всечки момчета мислеха така.
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Цитирай Първоначално написано от ^^kotenceto^^
    Ей едно момче да си признае и да каже верни неща...свалям ти шапка бе пич :P
    =D> =D> =D>

Re: PROCHETI ;))

Цитирай Първоначално написано от summer_love
    Цитирай Първоначално написано от 15-m-sf
    Iskam da vi kaja neshto i neka budem iskrenni Znachi nie momchetata sme zagubeni bez momichetata...Sega shte popitate zashto? > ami zashtoto nie po princip kakvo mojem da napravim sami ......ABSOLIUTNO NISHTO ....mojem samo da hvanem da se nakurkame v niakoia kruchma ...da se hvanem na boi ....drugo ne se seshtam .... > > NIE TRIABVA DA UVAJAVAME MOMICHETATA ZASHTOTO TE SA GEROITE V KRAINA SMETKA >>>VSE PAK VSICHKO VURSHAT TE > A NA VSICHKOTO OTGORE NOSIT BEBETATA PO 9MESECA ...A SLED TOVA SE GRIJAT ZA TIAH ....> KOI OPRAVIA VSICHKO V KUSHTI >>>>PAK TE ...NA NAS MOMCHETATA NI E LESNO ... >>I NA VSICHKOTO OTGORE PAK NEDOVOLSTVAME > I zashto go pravim > Obshto vzeto za da si pokajem magarishtinata >MOMICHETATA ZASLUJAVAT VNIMANIE >> PONE EDNO CVETE ...NIE MOMCHETATA TRIABVA DA GI UVAJAVAME Zashtoto bez tiah sme prosto edno NISHTO ......> tova imah da kazvam > ...... i tova go mislia suvsem seriozno ....> kakvo mislite po vuprosa >???

10x predvaritelno
    Еее един умен човек тук! Ми да прав си ве пич,ма за съжаление много момчета никак не мислят като теб и ни пренебрегват.
    Tva koeto go kaza be6 milo,ama ne se opitvai da se podmazvash.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

BRAVO =D> =D> =D> .TO4NO TAKA .EVALA.Dobre go kaza

Didko_89
    Guest
    ebati tupanara mnogo si prost be eiii ....tova kadeto si go napisal ne e verno zashtoto MOMICHETATA SAMO MOGAT DA PRECHAT ...E I NQKOI STAVAT ZA E**NE.....TRQBVA DA SE UCHISH DOKATO E VREME :P I VZEMI PRIMER OT MEN \/

Браво мом4е,добре е 4е мислиш така!А пук ей тея сваля4и и незнам си кви 6те си останете само със свалянето ,освен ако не ви вържат някви курви!!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    темата е стара бе хораа
    не ви ли омръзна да връщате стари теми още от февруари месец е тази
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен
    Мисля, че е по-добре да триете малоумните теми, отколкото да се карате на хората, които връщат по-смислени такива.

Фен
    Град
    ahtopol
    hehehehee bravo na tebe ako ima6e pove4e takiva mom4eta 6te da ni e po-lesno...naplano si prav \/ :P [-o< =D>
    "В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"

Guest
    SUPER SI

ako nqma6e nujda ot muje nqma6e da su6testvuvate
    a toq svalq4a 16 nqmam dumi prosto
    ne si zaslujava daje i da psuvam zaradi tebe
    ti za kakuv se misli6 be
    boji4ko
    jal mi e za teb

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове