- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Да уважаваме момичетата ...
А бе и аз имам това чувство!Първоначално написано от mil4eto_
Когато прочетох заглавието на темата помислих че ще бъде далеч по-реална и не толкова блудкава колкото е, 15-m-sf-
"nie momchetata sme zagubeni bez momichetata"
- Аз имам свой живот и без да имам жена до себе си. Аз съм независим мъж, и искам жена, с която да бъда интимен, а не майка "без която бих бил загубен".
"zashtoto nie po princip kakvo mojem da napravim sami ......ABSOLIUTNO NISHTO ....mojem samo da hvanem da se nakurkame v niakoia kruchma ...da se hvanem na boi ....drugo ne se seshtam"
- Съжалявам за теб тогва. Полагам усилия ежедневно да живея интересен живот. Аз съм преуспял за възрастта си, и знам че всяка жена би била щастлива да споделя интересният ми живот.
"NIE TRIABVA DA UVAJAVAME MOMICHETATA ZASHTOTO TE SA GEROITE V KRAINA SMETKA"
- Уважавам всяко момиче, с което съм бил, дори с което вече нямам никакви отношения. Но те са хора, също както нас - не ги обожествявам или омаловажавам. Докато ти се кланяш на момиче, аз й давам щастие, тръпка и свобода.
"A NA VSICHKOTO OTGORE NOSIT BEBETATA PO 9MESECA ...A SLED TOVA SE GRIJAT ZA TIAH"
- Ще се грижа за детето си заедно с жената до мен. Никога не бих я оставил сама. А ти явно няма да бъдеш добър баща. Не те обиждам, правя си извод от писаното от теб..
"KOI OPRAVIA VSICHKO V KUSHTI >>>>PAK TE .."
- Твоят мързел не обвхаща всички мъже. Уважавам жена, която се грижи за дома си, но бих й помогнал при всеки случай... докато ти пиеш бира на дивана може би?
"MOMICHETATA ZASLUJAVAT VNIMANIE >> PONE EDNO CVETE"
- Бих подарил цвете ако вътрешно почувствам че искам, а не по задължение или етикет. И съм убеден, че на нея това би й харесало много повече.
"Zashtoto bez tiah sme prosto edno NISHTO"
- Ти може и да си нищо. Аз съм всичко за жената с която съм.
Уважавайте момичетата, зачитайте мнението им. Но НИКОГА не бих приел мазнещото поведение на 15-m-sf-...
E bravo !Pone nqkoi da si go priznae![]()
nikoi 4ovek netrqbva da se ima za ishto![]()
e i da ocenqva drugite
Не можеме да говориме,че едва ли не всички момчета могат само да се напиват и не струват нищо без момичетата.Защото както те не могат без нас,така и ние не можем без тях.
Друг е въпроса за уважението.Разбира се че трябва да ни уважат,а не да се отнасят към нас с пренебрежение и средство за задоволяване на нуждите.Абе с една дума.. уважение да има.Щом има уважение има и разбирателство!:)
ами да обаче авторът на темата едва ли ще прочете последните отговори по темата, дори не се знае дали все още влиза във форумаПървоначално написано от `Death`Whore`
апък и не говоря само за тази тема, а по принцип
вярно е, че тая темичка може да бъде разисквана когато и да е, но повечето се отнасят за определен момент от живота на някой и с времето стават неактулни![]()
въпросът е в това новите членове на форума да се научат как да различават старите от новите теми и да не се бъркат, не е ли така![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ставаме трима!Първоначално написано от Krem4eto
абе я изцепи бе... ти си луд хаха
тва че ти неможеш да правиш нищо и ти се слугува си е отделно на ръка...
иначе да трябва си уважение , самоче не всички го заслужават..!
и аз бих казала,че си абсолютно прав и се 4удя дали биха се намерили още такива момчета като тебе!Първоначално написано от 15-m-sf-
ама мисля,че и вие вършите много работа!ако колата се развали кой ще я оправи?-отг. мъжа!!ако трява да се пренесе някакъв тежък багаж кой ще го направи?- отг. пак той! така и ние жените не можем без вас вие ни допълвате!
![]()
![]()
![]()
![]()
Във всяка една връзка от ключово значение е уважението. Не само от момче към момиче, а и обратно. Уважението се крепи на честноста, споделянето, искреността.![]()
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
Ami napulno si prav.Za jalost ti si edno ot malkoto m.koito go osuznavat, vsu6tost te vs go osuznavat oba4e ne iskat da go priznaqt.Na posledak ftata i mtata si razmeniha rolite.Jenite vur6at mn tejka rabota, za smetka na tova mujete se u4at da gotvqt i t.n.Daje ve4e ftata po4naha da svalqt mtata i vie mtata go priemate susem normalno, az ne mislq 4e e taka no kakto i da e.Prosto mtata trqbav da razberete 4e bez nas ftata ste ni6to, ama NI6TO![]()
![]()
![]()
be sigurno 6e prozvu4i izturkano no e vqrno
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Без момичета сме били едно нищо?
Не съм разглеждал цялата тема, но ми беше достатъчно да видя няколко женски мнения относно въпроса. А те бяха нещо подобно на "прав си, момчетата са боклуци, ние сме всичко на този свят". За мое голямо нещастие тука са се събрали наистина неземни комплексарки. Няма да започвам да водя безкрайния спор кой е по-умният пол, защото това е ясно и на двете страни - фактите от историята говорят повече от достатъчно. Да споря също кой от двата пол е по-деен в къщи е безмислено - гледането на дете и издържането на жена и дете чрез кански труд всеки ден са две различни и несравними неща.
Към момичетата комплексарки или по-точно към неосъзнатите тийнчета на 15-16 : не слагайте всички мъже/момчета на един кантар.
Към автора на темата мога да кажа да порастне малко, да придобие малко самочувствие, защото е с промит мозък. Това, в случай, че е момче, което е малко вероятно...
Т.И.
ae brato ne sam saglasen!
Всички трябва да се уважавам. Трябва и момчетата да уважават момичетата, и момичетата да уважават момчетата. Не бива да има разделение. Да, наистина, жените износват 9 месеца дете, грижат се за него години, домакини са, а все по-често се налага да бъдат и бизнес-дами. Но нима на мъжете също не им е трудно? Оттях се изисква да бъдат супермени - да не показват чувства, да бъдат силни, да изкарват пари, да могат да бъдат водопроводчик/строител/бояджия в едно. Така, че.... На всеки му е трудно, трябва да се уважаваме и да признаваме качествата на околните. И да ги подпомагаме!
Ami da trqbva da se ovajavame, a otnostno za predposlednata tema...Vremeto e suvsem razli4no.Pi4 nqma da se zaqjdam, no tova e istinata.Ne vijda6 li 4e vs jeni v dne6no vreme hodqt na rabota i si gledat decata![]()
![]()
Nie 4istim, sega ve4e mujete iziskvat i nie da vi ''svalqme'' izob6to ftata vur6at mn 4esto mujkata rabota i to ne stava vupros samo za svalqne i takiva raboti ami i za fizi4eska rabota.MOlqvi ne mi govorete gluposti.
Нормално е че трябва да ги уважаме както и те нас ама това че уж те носят целия товар на плещите си не съм съгласен и доказателство за това е продължителността на живота при мъжете и жените...
Eventful past is everclear.
така е!Първоначално написано от summer_love
![]()
Евала му на 15-m-sf!Един от адски малкото м които признават заслугите на женския пол!Хубаво е,че мисли по този начин,обаче замислете се още колко момчета мислят като него...това се единици!И все пак и мъжете ги бива за доста неща,но кофтито при тях е,че не признават когато една жена може да се справи без тях!
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
И като мисли така каквонормално е всички да сте съгласни с него след като тука булшинството сте момичета.Обичате да ви хвалят нищо повече.Напишете една тема и вие бе да ни похвалите и нас само върху вас ли се гради тоя свят.Интересно е ще да видиме мнението му след като някоя го е направила на глупак
ще я мрази до не знам кога ...
![]()
Eventful past is everclear.
Hubavo, az 6te napravq tema za mtata6tom durji6 na tova, dadeno
![]()
10 X 15-m -sf![]()
Първоначално написано от Angel_eyes
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Xaxax dobre dobre golemiq eba4 e nae6 li kato porasna iskam da stana kato tebe da eba nared i da ne mi pyka za ni6to Tcccc Lelel ima basi horata na toq svqt i nz koi e zablydeniq v slu4aq ti ili mom4eto koeto napisa taq tema jalko naistina 4e sa mn malko teq kato nego,a za tebe moga da kaja 4e i za stotinki ne stryva6 evtino remarke niedno Golqmata rabota 100%Първоначално написано от Svaliacha -16
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
кефиш пич... =D> =D> =D>
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!