- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Няма къде да го направим.....:(((
Уф давайте съвети къде ще може да го направим,защото в нас не може...в тях не може,в мой приятел пак не може,а в хотел много пари,на вънка не може,в кенеф не може...като казвам не може,значи,че или има хора или тя не иска.....
tva da ti e problema xax
Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!
ооооооо, девствен, ти севте ли 6те правиш?![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
бреййй девствен ти си много експедитивен бре...нали преди ден два скъса с последната кога пък ти се нави нова та чак вече се и чудите къде![]()
Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн
Brato vuzpolzvai se ot predstoqshtite praznici..
Sledvat Antonov den i Atanasov den ako imash nqkoi aver s podobni imena idete mu na gosti i posle se otcepete ot kupona s tvoita "jertva" i si svarshete rautata
a ako nqmash ti takav aver moje pak tq da ima![]()
Отидете на хижа... 5 лева е нощувката, хем романтика, хем има и пе4ка.
И ще си отделите малко време един на друг, а не само 4ук-4ук и после 4ао.
Да верно кво толко е супер скъпото на хижата примерно. Ако па ти е скъпо да те пратя в виетнамските общежития в Красна поляна там е 3 лева на вечер. Ама кво ти пречи у вас да я водиш, се едно ваште ше ти кажат нещо ако си ебеш в стаята
...Бате ти така от ччудене девствен ше си останеш...
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
Като тебе лиПървоначално написано от Oyama
Иначе верно в хижите и оферта
![]()
2т. забрана за ползване на профил
Da be naistina ... Pone 6te ti pusne ... haha abe nasqkade moje kak nqma da mojeПървоначално написано от CuST0M1z3
![]()
Ti staq nqma6 li si u vas ili nqkoq staq s kliu4 i ako nqkoi doide kazva6 , 4e si gol ili ne6ty takova...Ako naistina iska6 se 6te izmisli6 ne6to...Vqrvam v tebe da znae6 eiii
![]()
ще може ли линкче,че нещо не мога дфа се оправям с тая търсачкаПървоначално написано от Dese
V nqkoe mazence na nai blizkia blok,mnogo priqtno![]()
v na nqkoi frend bri4kata![]()
в мазето
ако наистина и двамата имате голямо желание местото трябва да е най-чалкият ви проблем...![]()
защо не може у вас?![]()