- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой ви е любимия филм?
Форест Гъмп
Moderated by Tiffany
по точка 1 от правилника.
Van Wilder най-много ме кефи.
Mi mnogo sa-nqmam si lubim film.
Moje bi filmite koito nai-mnogo me kefqt za sega sa:
Van Wilder,A wakl to remember,mean girs,6antav petuk(ne sum sigurna kak se pi6e6e),white chicks....i o6te mnogo,mnogo
No an pove4eto ne im znam i imenata.
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Underworld (!)
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
Honey,Eurotrip.Save the last dance,Cindarella Story....hmm za tez se seshtam za segaaz se po komediiki i podobni si padam takache
)))a iTeksasko klane si mi haresvashe
i 10 things I hate about you
![]()
HOW HIGH![]()
na skoro gledah
The new guy
Long weekend
Dirty Deeds
mnoo dobri filmi teenedjyrski ot liubimitemi![]()
Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!
ot komediite
Don't Be a Menace
Buying The Cow
The Girl Next Door
Fat Pizza
How High
The Long Weekend
ujasite ....
Frailty
Final Destination 1 i 2
The Gift
Identity
The Thing
i ot drugite janrove filmi
Thursday
The Transporter 1 i 2
Der Untergang
Bringing Out the Dead
Face Off
Constantine
osobeno mnogo obi4am da gledam filmi sus ma6ini ... sledovatelno cqlata seriq na Terminator q obujavam
![]()
Burzi i qrostni.Dvete 4asti![]()
Списъкът на Шиндлер...
Изкуплението Шоушенк...
Английският пациент...
Вчера...
Гладиатор..
На Брега...
Леон...
В общи линии всеки силен, въздействащ филм, койтоми е направил впечатление, ми става любим за известно време...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
History of the World Part1
Back to the Future
The New Guy
How High
Малко Смелост
блясакът на чистия ум
Май това е за друго не се сещам![]()
11 tochka deaktiven profil.
как може да ви харесват такиа лигави филми.забавни са ама са някви супер безсмислени?!?гледайте death becomes her
a walk to remember
the green mile
eurotrip
saw
the longest yard
white chicks
the girl next door
за сега не се сещам други..
"Целувка за лека нощ"
emi kefa se na "Da ne ti puka", "Kosmi4eski zabivki" i kolkoto i sme6no da zvu4i obojavam "Lion king"se pak pazq deteto v sebe si :P
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
Много са... Гладиатор, Патриотът, Армагедон, Искуствен интелект, Пърл Харбър...
Paycheck,Saw 1, the ring 1, dark water, scary movie 1,2, deep blue sea, bad education,perfect storm
Мисли глобално, действай локално!
How High,Kids,Leon,Pearl Harbor,The Crow,The Texas Chain Saw Massacre,The Exorcist(1973),Freddy Vs.Jason,The Ring 1,Queen of the damned и много други
I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!
Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!
хаха остава да кажете и Кенпарк
Имам много любими филми, някой от които са The Green Mile, Man on fire, Requiem For A Dream, Pearl Harbor, Kama Sutra: A Tale of Love, A lot like love, SAW I, SAW II, The ring I, The ring II, Se7en и разбира се Американски пай 1,2,3, четвъртата част нещо не ме изкефи!
Че мене тоя филм ми хареса особено като се има предвид състоянието в което го гледахПървоначално написано от Roxy
Larry Clark rulez
![]()
I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!
Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!
Gladiator,Pearl Harbor,Final Distenasion 1 i 2,SAW I, SAW II,abe moga da kaja 4e tova sa mi edni ot lubimite film4eta!!!
Твърда игра казахте само 1 и само 1 казах иначе има мноо други![]()
em mnogo sa ma 6e izredq nqkolko: The butterfly effect; Underworld; Van Helsing(vypreki 4e izbivat gorkite vampiri)..ina4e haresvam filmi s vampiri i sekfi fantasti4ni, ne 4e ne gledam komedii i drugi de ma...
![]()
I see the world it's going round.
Seems to me it's upside down.
Looking for something to say.
I feel a little different anyway.