- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Луда майка
Знаете ли кво е непресъснато да ти ровят в нещата ? Прибирам се от даскало и гледам майками извадила всичко от бюрото и уж подреждала ! Само чете всяка бележка която види , клюкарства нз може и да подслушва вечее !! Освен това само крещи като откачена вече не мога да я слушам !!Толкова ме нерви че вече ще почнем да се бием Не мога да я издържам!Изкарва м извън контрол !Последния път изпотроших половината си стая от ярост !Кво да правя като не мога да я гледам вече ?
Predi i na men mi se slu4va6e da mi rovi v ne6tatai ne mi pre4e6e(kogato bqh v 4-5ti klas),no sega znae 4e ako go napravi stava lo6o-skandal
![]()
![]()
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
майка ми никога не ми е ровила из нещата и честно казано не знам ако я видя да рови какъв скандал ще и вдигна. Питай я дали ти ровиш из нейните, че тя да рови из твойте!
Просто това го кажи на нея.Поговори с нея.Това е банален съвет,но в случая друго решение няма.Не,че това е гаранция,че нещата ще се променят,но поне е някаква алтернатива.Говори с нея,но не с враждебност,а спокойно,эа да види,че си сериоэна.Ако е с всичкия си,ще те раэбере и вероятно ще спре да ги прави тея простотии..
[size=7][b][u]fosse cos
Тва ме утрепаПървоначално написано от 4eere6ka_kiss
Сорка,не мога да се въздъжа
По темата-поговори с нея.... : )) Друго не ми идва на акъла... : ))
Защо ли историяти ми е познатаМайка ми е същата винаги ми рови по-раницата по нещата та даже и в телефона съм я хващала преди го правеше и с компютара но вече си заключвам папките.Много пъти съм говорила с нея но нищо не помага
Но ти пробвай при теб може да проработи
![]()
Почвай да ровиш в нейните!И като откриеш нещо такова гледай да го разгласиш из цялото даскало и тва се пк ще стигне до нея![]()
![]()
![]()
Леле и аз съм по4ти като теб,само дето моята постоянно ми говори за у4илище!...Дори и когато говори с мои приятели 1то нещо,което пита е:
-А ти налиса ли си домашните?Как се в у4илище?
вси4ките въпроси са и само за у4илище...
Аз оба4е не обръщам внимание.Ако няма какво да криеш,да не ти пука...А пък ако има...тогава го скрий по-добре
![]()
Мерси мн за съветиеаа и мойта непрестанно ми дрънка за училище и ми рови из компа
хващала към я да ми чете чатове в скайп !!Да и мн често ми рови из раницата
![]()
Майка ми не е много по четенето на моите си неща, спомням си обаче как като бях на 5 години и писах писмо до Дядо Коледа, след това отидох в другата стая при татко ми и му говорех нещо и що да видя?! - Майка ми четеше писмото и така се хилеше... Идеше ми да потъна в земята от срам.![]()
![]()
Хобито й обаче е да изхвърля. Когато нещо е на бюрото ми или на масата, то непременно е боклук и трябва да се изхвърли в казана.![]()
Баща ми е друг. Той е много дискретен. Даже като ми звъня, докато бях в баба и дядо, аз му разказах как съм се ядосала на Ж., задето изкашля тайната ми, пазена от 6 месеца, пред класа. Той дори не настоя да знае каква е тайната. Мен ме е кеф, защото аз му показах, че може да ми има доверие, затова и ме пуска на повечко места, разрешава ми доста работи... Сега съм си със собствен лаптоп, но и преди, когато деляхме общ комп, той не е бъркал в папките и програмите ми. Веднъж му се обадих, докато е седял на компа, и така между другото го попитах дали на Skype-а ми се е веело знаменцето, пък той даже не е знаел, че е включен. А пък майката на една съученичка постъпва много гадно. Скайпът й не е включен, но майката го включва и рови хронологии, даже си пише с връстниците на дъщеря й.![]()
![]()
Веднъж дружката ми си беше написала в ника "ШлЯдКи КуРвИ4кИ" и аз й написах: "Курва си, ма поне не се издавай."
и кой ми отговаря - майка й (познах по начина на писане на "й"-то на латиница...). И после идва момичето и ми казва да не пиша на майка й глупости..
Ама те майките го правят от това проклето притеснение, че вършим кой знае какво и че когато не споделяме нещо, но НЕПРЕМЕННО Е ЛОШО. Затова аз гледам да се разминавам по-спокойно, крия си нещата старателно и внимавам да не бия на очи.![]()
Аз като се прибирам от даскало мн изморена и лягам без да и кажа нищо щото не ми е до нея са и тя идва и ми вика КВО СИ ПУШИЛА
ии аз викам ми как кво joint
и тя почна да крещи 5 4ьса не ме остави да и обесня че се базикам
ебати недоверието ама и е мн любопитна
пф майка ми .... :Х не мога да я понасям мн често казвам мразя я ... да и на нея дори 1-2 пъти право в очите но няма какво да се лъжем аз си я мразя. Някой път докато вика (за училище ест...) съм си мислел колко мн искам да я убия но ме плаши факта че го желая и когато сме в що годе добри отношения (тфа става само ако има някоя 6-ца...) Смята се за всезнаеща и си изказва мнението за всеки един въпрос...Случвало се е да я няма вкъщи за около полвин ден...ХАРМОНИЯ...с баща ми и сестра ми си почиваме от нея на спокойствие си гледаме ТиВи сядаме на масата..."извинявай би ли ми подал..." а бе кеф...след това ОНОВА се връща... :Х скандал с всички ама поотделно че да не забрай нещо ... ааахххммм по темата?
нз нз аз бих си сложил нови брави на вратите (това съм го замислил да го правя ама само сестра ми да се изнене от стаята
)
Добре че майка ми си няма и на идея от компове и не ми гледа скайповете.....А и в нещата не ми рови...А И Само да посмее ще има як скандал....Имаме си доверие , така че.....![]()
Случвало се е да ми рови в чантата някой път ама това се преживява...
Кажи й да престане... то с бой няма да стане нищо (или може би, ще стане..), но ако й кажеш, като човек ,че това не ти е приятно сигурно ще спре.
Ми хубаво при моите родители е, че ми имат страшно голямо доверие... Казвали са ми го, и аз съм спокойна, че няма да ми ровят из бюрото или да ми четат разни нещаА твойта майка - ми попитай я... или може би си й съмнителна нещо... знам ли
![]()
Оооо определено знам какво е гадна майка ... още не съм я хващала да ми рови из чантата ама знам ли може и това да прави ... Гадното е че ми има много малко доверие ...аама кво си мисли ..аз да не съм хваната от гората .. много е дразнещо,но един ден като сме на тяхното място и ние може да сме така .... те го правят от загриженост и обич,но сега те ни идват в повече ... просто опитай да покажеш на майка си по някакъв начин,че не си тръгнала по лош път,че акъла ти е на място и може и да спре .. поне аз това опитвам сега ама то с тая моя майка .. :@:@:@
~[MimCheTo0]~
Тва е гаднопитай я за кво толкова се интересува от нещата ти .. и се опитай да и обясниш че ТВОЕТО лично пространство си е само и единствено ТВОЕ
ако не разбере рови и ти в нейните
![]()
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~