.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    Ami nqma da se zaradvam, tui kato tuk pi6a ne6ta, koito ne bih iskala tq da pro4ete (no po-dobre tq da gi vidi, otkolkoto ba6ta mi )
    Btw gajeto mi mi 4ete postovete redovno i nqmam ni6to protiv
    NE E VQRNO

IF YOU ARE A DOG - BE A DOG 4 LIFE

6ta sa izkefq! :P
    LeKi ZaPiVkI,ZdRavI zAbIvKi,MnOgO uSmIvKi,UsPeH v BrAnShA i 4uPkI v Xan6a,ZdRaVe V iZoBiLiE i SeX dO bEzSiLiE !

Фен
    Град
    Добрич
    Ami nqma da mi stane hubavo,6toto mrazq da mi 4etat ne6tata i izob6to da mi se burkat v rabotata.
    Всичко започва и свьршва с теб
    ужасно много те обичам.
    Не би останало нищо от мен
    без теб ако сьм някой ден!!!

Град
    Sofia grad
    opredeleno 6te se iznenadam,za6toto maika mi i pc e nevazmojna kombinaciq

Няма да има никакво значение! Аз да не би да си водя дневника тук?!? Изобщо няма на какво да ми обърне внимание предполагам...

Еми определено няма да ми е много приятно, че ми се бърка в нещата, но не знам как бих реагирала
    ...Be Yourself No Matter What They Say...
    P E A C E

Фен
    Град
    Vkyshti
    Ам че тя да четеше писанките във форума ама не.Тя ми чете чатовете с хората.Ама то и аз съм патка да си оставям РС-то влючено аама т`ва вече е друга тема
    ~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`

Повече от фен
    Няма да се почувствам добре, защото и без това изрично съм й забранила, но и тя никога не би го направила, тй като сме се разбрали...Все пак това си е моя работа, независимо дали пиша нещо лично или не...

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    аз съм спокоен щото няма начин да си отдели от безценното време и да се занимава с глупости. отделно че си имам и парола на компа

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    е тя майка ми компютъра не може да си включи а пък във форума да влезе ... няма начин но се пак да кажем че би могла нямаше особено много да ми пука тъй като тя знае всичко което се случва с мен а и няма от кво да се притеснявам

През К*ра ми е...

e moita razbira na kompa ma nqma da znai koi e saita ama pyk me znai s kyf nick sam ot irk-ta shtoto tam e syshtiq no vinagi moga da q izlyja 4e tva ne sam az xaxax i vse pak nqma na4in dagi pro4ete

mi 4esno da vi kaja nz mi i da gi 4ete nqq da mi kaje mn mi dreme
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Не би ме интересувало и не ме интересува дали ще ги чете. Скоро пари и за компютър няма да има, а какво остава за интернет.
    Същото ще е положението и да ги чете и да не ги. Писала съм на доста места за това колко не се понасяме, не е нещо, което да й е неизвестно.

Супер фен
    Град
    Варна
    Не си го представям поради простата причина,че майка ми дори не знае откъде се включва компютъра...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    opredeleno nqma da se po4ustvam mn dobre ne obi4am da znaqt za li4ni mi jivot ne 4e go vod ama .....
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Ма аз на мама всичко и казвам и скайпа да ми чете и във форума тва,което съм писала,няма да ми пука.Мисля,че така трябва.
    ...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ми моята майка знае всичко за мен,каквото и да пеочете няма да е нещо ново,което да не съм и казала.
    Само дето когато магаре излети в космоса,тогава майка ще разбере как да влезне в форум :P
    Когато си оставя компа включен,и нея нещо я подразни в това,го изключва от кабелите
    Иначе бих се радвала,ако може да влезне тук и да прочете,ама има хора които пишат на латиница,което е малък проблем за нея

Град
    OUT OF SPACE
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Все ми е едно.

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Бих се засрамил но няма начин това да стане-майка ми не е компютърно грамотна

Няма как да ги прочете. Пък и няма кой да й позволи да ми сяда на компютъра. И ако все пак по някъв начин ги прочете, ще има скандал от къв зор ще ми чете личните неща.

za moi kasmet maika mi e strahoten 4ovek,bih kazala nai-dobrata mi priqtelka [/i]

Голям фен Аватара на Yancheto
    Цитирай Първоначално написано от geisha
    za moi kasmet maika mi e strahoten 4ovek,bih kazala nai-dobrata mi priqtelka [/i]
    А пък и не съм писала нещо,което не искам тя да знае,така че няма проблем

хъхъ това няма да стане, но дори и да се случи няма да ми е много приятно...

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Ами незнам не съм се замисляла,но сигурно ще се посмеем двечките
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си