.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: chudq se

nqma`znachenie
    Guest

chudq se

Ami taka chudq se dali sym devstvena vse oshte(mn typo zvuchi znam) obache polzvam tamponi ot dosta vreme.Zashtoto samo s prysti e probval priqtelq mi ne vednyj i ne useshtam bolka nito nishto,a i si pozlvam tamponi i pak taka...znam che tamponite ne sa garanicq no vse pak se chudq...pls help i da utochnq temata ne e ebavka! 10x predvaritelno

Мега фен Аватара на machoka
    Не се чуди мила, девствена си

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    мда, девствена си...болката няма да я усетиш от пръстите, а като си пъхне пишката
    плюс тва докато не правиш истински секс с мъж каквото и да си навреш пак си оставаш девствена, дори и да я няма ципата
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

s prysti nqma da razbere6 , no moje6 da se otvori6 s tampon

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от California
    докато не правиш истински секс с мъж каквото и да си навреш пак си оставаш девствена, дори и да я няма ципата
    Един човек да е на моето мнение!

em skypa.. tochno problema ti e v tamponite. ot chesta im upotreba "cipata" ti stava dosta elastichna i shi si trudna za "otvarqne" am kakto kazaha horata predi men.. dokat ne usetish h*q nqq stane tvoita ai chestito
    ..and Satan says: "No, Hobbs is not my boy, but I love him like a son!"

nqmza`znachenie
    Guest
    ama ne misylta mi beshe samo otnosno cipata ima li q nqma li q men tova me vylnuva ne 4e e ot golqmo znachenie vsyshnost ne vse pak...

Мега фен
    Ципата няма да я има, след като родиш.

Ако не си имала сексуален контакт значи си девствена! Край на дискусията!

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    аьхахьаххь деба темата.. мноу ясно че си дествена е мома..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

тампоните са си тампони пръстите са си пръсти...и аз ползвах тампони и си мислех че няма да ме боли първия ахааа да бе как не кръв болки сички екстри тъй че . ципата ти си е там и тея неща не влиаят
    Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
    Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
    Алберт Айнщайн

Цитирай Първоначално написано от Kypa©
    Ако не си имала сексуален контакт значи си девствена! Край на дискусията!
    i az taka mislq
    Живот без любов не е живот, а съществуване!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си