- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- chudq se
Ami taka chudq se dali sym devstvena vse oshte(mn typo zvuchi znam) obache polzvam tamponi ot dosta vreme.Zashtoto samo s prysti e probval priqtelq mi ne vednyj i ne useshtam bolka nito nishto,a i si pozlvam tamponi i pak taka...znam che tamponite ne sa garanicq no vse pak se chudq...pls help i da utochnq temata ne e ebavka! 10x predvaritelno
мда, девствена си...болката няма да я усетиш от пръстите, а като си пъхне пишката
плюс тва докато не правиш истински секс с мъж каквото и да си навреш пак си оставаш девствена, дори и да я няма ципата
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
s prysti nqma da razbere6 , no moje6 da se otvori6 s tampon
Един човек да е на моето мнение!Първоначално написано от California
em skypa.. tochno problema ti e v tamponite. ot chesta im upotreba "cipata" ti stava dosta elastichna i shi si trudna za "otvarqne" am kakto kazaha horata predi men.. dokat ne usetish h*q nqq stane tvoitaai chestito
![]()
..and Satan says: "No, Hobbs is not my boy, but I love him like a son!"
ama ne misylta mi beshe samo otnosno cipata ima li q nqma li q men tova me vylnuva ne 4e e ot golqmo znachenie vsyshnost ne vse pak...
Ципата няма да я има, след като родиш.
аьхахьаххь деба темата.. мноу ясно че си дествена е мома..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
тампоните са си тампони пръстите са си пръсти...и аз ползвах тампони и си мислех че няма да ме боли първия ахааа да бе как не кръв болки сички екстри тъй че . ципата ти си е там и тея неща не влиаят
Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн
i az taka mislqПървоначално написано от Kypa©
![]()
Живот без любов не е живот, а съществуване!!!