- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Imam problem i to golem?
POmognete mi na 19 godini sam i do sega ne sam izpital jenska laska ne sam imal i ne sam spal s momi4e i otka4am ve4e. Tolko mn iskam da imam nqkoq s koqto da se obi4ame i da sme 6atstlivi no uvi sam sa i nz kakvo da pravq ot4aqn sam![]()
mi kato za nachalo idi 2-3 puti na kurva ta da ne sanuvash mokri susnishtate nqma ti otkajat stiga da imash da im platish
a totam natatuka trqa razberesh kude e problema,grozen li si... sramejliv li si...nzm kat si razberesh problema moje i nqkoy da ti dade savet kvo da napravish
![]()
hoi na kurva we pi4
Има един пич от моя клас, който е в същото положение. Не знаете как да се държите, затова е така. Но пак казвам - няма страшно, понеже и за тебе ще се намери момиче.Първоначално написано от Dr.XXL
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Споко човече .Нали знаеш за всеки влак си има пътници
колкото повече мислиш в тва толкоз повече ще се прецакват нещата не се спичай и карай по течението ...никой не си казва днеска ми е свободен ден ще си търся голямата любов ....излизай повече преодолей чувството че си нещопо малко от другите и говори по-свободно с мацките
Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн
Аууу да ти каа тфа е смартоносно ше умреш сори
Цеко Сифоня е ебати купоня
-> НещастникПървоначално написано от CuST0M1z3
Отрежи си пишката и стани евнух. Не на секса, не на женските ласки! Да мрат шибаните кучкиПървоначално написано от Dr.XXL
![]()
Роден да бъде простак!
Промени си напално имиджа - коса, лице(иди на козметик), нов гардероб. После си промени държанието към жените, прочети някоя друга книжка, обръщай повече внимание на комуникацията си с женския пол, и си намери нова компания с която да излизаш и да можеш да се запознаваш с нови хора в частност жени
p.s.Ако ти е непосилно всяко едно от тези изброени по горе.. не се притеснявай.. УСМИХНИ СЕ - винаги можеш да станеш монах!
:P :P :P :P
Абе ей много ви е гот на вас,а.Я се поставете на мястото на човека.Аз се поставям,защото с първият си пост все едно ме описва и мен.
Не те съветвам първият ти път да е на курва... По-скоро - изучи играта - и ще имаш много жени. В края на тази седмица от http://www.lovestyle.org/ пичовете правят семинар - пиши на този пич в icq 254-683-793 - за повече инфо. Не е безплатен - но ги познавам и те могат да ти помогнат. Ако не просто чети сайта и практикувай навън...Първоначално написано от kanar4o
Успех,
-Slayer
п.с. в краен случай - пиши на мен - и ако си от София ще те взема някой път с мен да видиш как се сарджва на улицата - Но това само ако много си закъсал - нямам време да правя безплатни услуги на всички, които го искат - сори
Хубави съвети. Караш човека да бъде нещо, което не е. Хитро, няма що!Първоначално написано от Mastilo
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
i az towa kazwam......Първоначално написано от -arm@n4o-
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
![]()