- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Известни личности
Не бе, по-неизвестни са.Първоначално написано от xiamyourdoomx
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Mi az v Varna Mi6o 6amara mi jivee to4no do guza.Mnogo my se nervq kat si parkira kolata to4no na mqstoto na vui4o mi.S bebeto si se pokazvat ot balkona i go razhojda v morskata gradina ponqkoga.
Ponqkoga mukne i oneq drygite ot r'n'b records tupite.. konsa bendjamini.. 100 kila,50 kila.. be pulen ujas e
Добре де,за вас какво е познаване![]()
На си го виждал някъде,да сте обменили 2 думи,да сте се запознали,да се виждатеИма разлика
![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Иразът "познавам еди кой си" може и да се употреби в смисъл, че си се запознавал с някого.
mi az poznavam slavi trifonov i to dosta dobre .... edna ot baleta mu e moq sestri4ka![]()
eto tiq dvete mom4eta
i tozi
mda...
a sled dva meseca 6te imam udovolstvieto da se zapoznaq i s tiq mom4eta
![]()
p.s. ina4e i razni 6ibani politici poradi estestvoto na specialnostta koqto u4a.aktualniqt predsedatel na narodnoto subranie (P.B.) mi e pra-4i4o (mai taka se vodi - purvi bratov4ed na dqdo mi) i kakto kazah o6te nqkolko lica v tiq sredi...ina4e predimno muzikanti pokrai ba6ta mi i t.n.
Познавам Графа, Веселин Маринов, Драго чая, Наталия от "Море от любов", Сергей Станишев...![]()