- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- I dream away...f*Ck the Life!!!!
Zdraveite na vsichki!Razstoqnietu...moje da se okaje mnogy gylqm pryblem pynqkyga...osobennu kygaty ima nqkoi ot drygata strana na koity durjish.Moq problem e che ne sym si v Bulgariq,predi da zamina imah priqtel...neznam kakvo da prava.Mnogo mi lipsva,a toi ne moje da me razbere kolku mi e tejku...i kak gu prejivqvam tuva neshtu.Qvnu naistina horata sa kazali pravilnu che edva kugatu zagubish neshtu,osuznavash kakvo e znachelu za teb!!!Mojebi naistina osuznah che toi oznachava neshtu v jivota mi!Toi sprq i da mi pishe...s obesnenietu che sum shtqla da si doida sled godini mojebi i nadali nqkakvi chustva shte se zadurjut mejdu nas.V nachalutu si misleh che ne mi puka chak tolkuva...dokatu sluchainu vidqh negova snimka s drugu momiche...sqkash neshtu v men se preoburna...napravu se srinah!!!Predi da zamina mu kazah che nqma da imam nishtu protiv aku hodi s nqkoe drugu momiche....se pak sme hora i imame nujdi
.No dulboku v men se nadqvah da ne gu pravi...taa spored vas imam li pravu da iskam neshtu ot negu?V smisul da ochakvam neshty...znam che zvuchi glupavu se pak sme tolkuva daleche edin ot drug
...i dali vuobshte oznachavam neshtu za negu?
Kak bihte postupili?Blagodarq predvaritelnu aku ste procheli vsichku tuva
![]()