- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- love sms
Сексът е като математиката:прибавяш леглото, изваждаш дрехите, разделяш краката и се умножаваш.
2. Аз съм малко перверзно човече, преоблечено като твоя ДЖИ-ес-ем.В момента си играеш с интимните ми части и съдейки по усмивката на лицето ти, много ти харесва.
3. М-Тел report: Имате неплатена фактура на стойност 1000 целувки.Лихвата е люд и изтощителен СЕКс с мен.А вие не обичате дълговете си, нали?
4. вяраваш ли в любовта от пръв поглрд или да мина пак?
5.винаги печеля освен когато губя но това не се брои
6.ако всичко се провали прочети инструкциите
7.никoй не е умрял от работа но защо да рискуваш?
8.какво става когато се изплашиш 2 пъти до полусмърт?
9.не си тикаи мръсните пръсти в лицето ми, подпис: твоя телефон
10.аз съм в леглото ако можеш ела....да си поговорим
11.всичко свършва добре ако нещо свърши зле значи просто не е свършило
12.Цигарите скъсяват живота с 15 дни, а секса го удължава. Пуша прекалено много... Спаси ме!!!
13.Представи си че единият ти крак е Коледа а другия Нова година!Какво ще кажеш да мина между празниците.
15. Обвинен сте в най тежкото престъпление до сега
1.Причина-Влезе в сърцето ми
2.Отмъщение-Влизам в твоето
3.Присъда-доживотна без право на обжалване
16.искам да ти кажа много, искам да ти кажа всичко.Обичам те-това е много, Обичам те-това е всичко!
17.каквото и да става не се мръщи, защото не знаеш кой е влюбен в усмивката ти
18.Здравей!обаждам ти се да ти кажа, че в момента има поне едно момиче, което стращно много си пада по тебе.Да вярно е че тя не е мис България, но и ти не си мистър вселена, обади и се, тя много ще се зарадва
19.Ноща е сияйна, вечерта е омайна, погледни към луната и ако там не ме откриеш, значи те чакам в къщи да ме завиеш
20.Ако изтриеш този смс ми дължиш 1 нощ с теб,ако го запазиш ми дължиш целувка,ако отговориш - и двете.избери си
21.60% искам да съм с теб!70% ми липсваш!80% искам да спя с теб!90% те обичам!100% се бъзикам!
22.Аз бях на 15 а той на 25.беше ме страх знаех че ще боли. той го извади и аз усетих че изтръпвам. после потече кръв.Никога досега не ми бяха вадили зъб!
23.Снощи пратих ангел да те пази.Но той се върна...Попитах го"Защо"А той ми каза:"Ангел,ангел може ли да пази?"
24.Обадиха ми се от Рая и ми казаха че за изгубили
най-сладкото си ангелче...Мило не се притеснявай няма
да кажа къде си!!!
вие:
25.Снощи пратих един ангел да те пази и закриля.Но той се върна твърде скоро...ПИтах го:ЗАЩО?! А той каза:Един ангел не може да се грижи за друг!
26.Мъж,любовник и женкар-това е твоят чар...Обичам те мили,напук на другите кобили!
27.Небето ще е ясно,леглото ще е тясно,ще те целувам бясно мило мое прекрасно!
28.ще те чукам бясно и страстно, ще те чукам бавно да ти е гадно, ще те чукам с чувство, защото чукането е изкуство!
29.GSM-at vi e pregrql, za da predotvardite povredata go slojete pod studena te4a6ta voda.
30.1000 души посвета праият секс,100 човека по света гледат ТВ, 10 човека по света се хранят, а 1 глупак чете този смс
31.what is the difference between a penis and a bar of chocolate?-----------Chocolate still gives you pleasure when it's soft!!!!
32.After great sex,she lise stroking his penis.Хе ask:До you want море секс? Ше says:Но.Just admiring your penis...I use to have one just like it !!
33.Вярвай обич има, но трябва да я създадеш, защото сърцето на другия се взема когато и ти своето дадеш!!!
34.Един Съвет-Пази Се!
Една Молба-Не Ме Забравяй,
Едно Желание-Не Се Променяй,
Една Лъжа-Не Те Обичам,
Една Истина-Липсваш Ми!
35.Ако изтриеш този СМС ми дължиш една целувка,ако го запазиш ми дължиш една нощ с теб,а ако ми го върнеш обратно ми дължиш и двете.Какво ще направиш сега?
36.Обади се спешно:ако четеш,остави книгата;ако гледаш ТВ-изключи телевизора;ако ядеш-спри.Ако правиш секс,къде сам аз,по дяволите?
37.Тя го обичаше-той нея НЕ!
Тя го сънуваше-той нея НЕ!
Тя го забрави-той нея НЕ!
38.Приятелите?Те чакат дори да закъсняваш ти!Те ще мълчат дори много да боли!Приятелите?Те разбират дори да скърбиш,когато ти при тях отидеш ще ти помогнат,запомни.Приятелит е?Те са всичко,за тях ти се бори.Когато няма ги ти липсват,а до теб ли са не ги губи.
39.Ако беше сълза в моите очи нямаше да плача никога за да не те загубя.Ако можех с сълзи да те имам бих плакала цял живот,за да бъдеш мои.
40.Ако те е яд че те обичам направи същото за да си отмъстиш.
41.На магистралата е намерен труп с малък мозък и малък к*р.Обади се че се притеснявам.
42.Искам да искрещя на целия свят"ОБИчАМ ТЕ".Но защо да си хабя гласа,и без това всички го знаят!!!
43.Ако всеки път когато мисля за теб,падаше по една звезда,то и луната щеше да разбере какво е самот
44.Не ме е яд че си тъп,а че си личи
45.Ако искаш да имаш връзки в ада,изчукай се с дявола.И нека този дявол бъда АЗ!!!
46.Ти ме гледаш и ме лъжеш!Ти ме целуваш и ме лъжеш!Ти ме обичаш и ме лъжеш!Добре че и аз те лагах
47.Бъди звезда за всеки,но слънце само за мен.С думи обичаи всички,но със сърцето си само мен.
48.Ако се чувстваш зле и моят СМС не те радва,не ми пука.Но ако не си до мен,когато те искам-мисли му.
49.Може ли да те прегърна?Но прегръдката води до целувка,целувката до обич,а обичта до секс.Та...може ли да те прегърна???
50.Искам да ти подаря нещо мило,нещо сладко,нещо секси,но дисплея ти р прекалено малък за да ме побере.Затова ела да си вземеш подаръка.
51.Помни че си уникален...кактовсички останали.
52.Може ли да те снимам???Колекционирам природни бедствия.
53.Никoй завинаги не си отива от някои,щом е оставил нещо от себе си.
54.Извинявай,но не ти ли се вие свят от това да ми се въртиш постоянно в главата.???
55.Според най-новите проучвания,хората които са зле в леглото,държат телефона си в дясната си рака,когато четат СМС.
56.Да падам и да ставам,да те гледам и да плача,да се боря да те имам,но да нямам тази сила да мога да те притежавам.
57.Невъзможно е , човек да обича втори път , това което наистина е престанал да обича ...
58.Цели се в Луната , ако не я уцелиш , ще се озовеш при звездите !
59.Защо се ровиш в пепелта ?!?Там няма да намериш огън! Не знеш ли , че свършва любовта , щом ТОЙ ти каже "Сбогом"
60.За минали неща не съжалявай , изгубеното няма да се върне.Живей и в бъдещето вярвай , то може и с любов да ти отвърне !
61.Ако гаджето те зареже заради друга , пожелаи му две неща - той да я обича , както ти него , тя да го зареже както той теб .
62.Най - лощот нещо на света е , когато обичаш някого , той да е до теб , но да не можеш да го имаш ...
63.Ти ми каза да избирам - живота или теб ... Аз избрах живота и ти си тръгна , но така и не разбра - моят живот-това си ти !
64.Когато лебедът умирал , плачел пред смъртта . Плачел и не спирал , защото вярвал в любовта !
65.Не обичаи , този който ти казва "Обичам те!" , а този който със сълзи на очите те моли "Обичаи ме!" !
66.Никoй не заслужава сълзите ти , защото този който ги заслужава , никога не би те разплакал ! - НО
67.Ще дойдеш , но ще бъде късно , ще срешнеш гроб студен , ще целуваш букви вместо устни , ще прегръщаш кръста вместо мен ...
68.Как искам да съм сълза ... От твоите очи да се търкулна , по нежните ти бузи , да достигна до устните ти , да те целуна
и да кажа ...
Обичам те ! I LOVE You
69. Ако знаех , че е грях да те обичам , не бих те обичала ....
67.Любовта е песен.В нея взимат участие всички : едните по-рано,други по-късно.Ако гледаш от страни ,вижда ти се комедия , но вземеш ли участие става трагедия!
68.Ако бях поет,бих писала за теб!Ако бях птица , бих пяла за теб.Но не съм поет нито птица ,а едно момиче което много те обича!
69.Ако някой ден в душата нещо ти тежи , помни че всичко е човешко дори когато се греши!
70.Не ме е страх,не плача вече.Обргръщам тъмнината с ръка.Сега съм с теб и те обичам !Обичай ме и ти сега!
71.От всичко се отказвам,от живота си дори, и ако обичам някой то знай че това си само ти!
72.Обичам те и те жадувам и от ветровете те ревнувам!Обичам те и зная ,че така ше е до края!
73.Какво направи с мене ти?От обич не познавам себе си дори!Когато съм с теб живея в неземен свят!За други непокътнат и непознат!
74. 75% знай, че си sexy, 85% знай, че те харесвам, 95% знай, че те обичам, 100% знай че те бъзикам
75.По член 111, алинея 5 за влизане с взлом в моето сърце, аз те осъждам на една нощ с мен, а може и цял живот
76.Можеш да ми свалиш блузката, можеш да ми свалиш и панталоните, даже можеш да ми свалиш и прашките, но моля те остави 6типките на простора
77.Искам да те видя, искам да те докосна, искам да почувстваш моето голо тяло до теб, да влезна нейно в теб и да се топлим всяка вечер....моя мила пижамо
78.Както вълните са част от морете,
както звездите са част от небето,
така и ти си част от сърцето!
79.Вярвай обич има, но трябва да я създадеш, защото сърцето на другия се взема когато и ти своето дадеш!!!
80.Усмихни се ако не носиш никакво бельо и ме желаеш
Усмихни се ако искаш езика ми върху голото ти тяло
Обади ми се ако ме искаш до теб да правим горещ СЕКс!!!
81.Красив си дявол да те вземе!И нека този дявол буда аз!И срещу бога ще възстана ако той застане между нас!!!
82.Буди добра като Жулиета...но не за...всички момчета!
83.КОгато ходиш с готин батко внимавай да не стане млад татко
84.Може би нзаеш какво е да плачеш от мъка.
Може би знаеш какво е да плачеш от срам
но сигорно не знаеш какво е да плачеш когато си САМ!!!
85."Обичам те" защо да крия?
Нима е забранена любовта?
Нима не мога да обичам както
всички хора по света?
86.Кога ако не сега?
Къде ако не тук?
Как ако не така?
С кого ако не с теб?
87.Има думи по силни от вятъра
има скъпи и родни неща
но по скъпа от думата приятел няма
и няма да има в света!
88.Живота е измама
в него нищо няма.
Освем една мечта
и това е любовта!
89.Искам устните ми да докосват твоите
сърцето ми с твоето да влезе в ритъм
душата ми да стане с твоята една
едва тогава аз ще се успокоя.
90.Дойде пролетта,птиците го правят,пчеличките го правят,искаш ли и ние да го напраявим?!Съжалявам но хората не летят...
91. Имаше едно момче ...... викаха му те голям сладур той беше и му се личеше.С погледа си той сваляше момичета безброй с усмивката си ме плени и влюбих се в него до уши
92.Небето е ясно
леглото е тясно
обичам те страстно
гълъбче прекрасно!
Искам да ти изпратя нещо красиво,нещо нейно,еротично,но
дисплеят ти е прекалено малък за да ме побере.По добре е да се видим!
Сутрин не закусвам,щото си мисля за теб.Наобед не обядвам,щото
си мисля за теб.Вечер не вечерям,щото си мисля за теб.Нощем не спя,
щото ... съм гладен!!!!!
Разтвори си дланта! Почакай. . . . . Сега можеш да я затвориш. Долепи я до устните си. Усети ли? Беше една моя целувка!
МОля , запомнете името ми , ще ви е нужно първо за да го шептите , а после - да го крещите )
БОже , дрехите ви биха изглеждали невероятно разхвърляни по пода на спалнята ми
Цигарите намаляават живота с 10мин,сексът го увеличава с 20мин...В момента пуша,ела да ме спасиш...
На 31 декември ще се извърши престъпление!Време-около полунощ,място-твоето легло,извършител-аз,мотив-страст.Целувам те страстно и бясно..
Аз мърдам...ти мърдаш...аз мърдам...ти мърдаш...Ако мърдаме по-бързо , ще свършим по-бързо...Ех този шах )
Нощ,луна звезди,а в леглото аз и ти.Тя ме щипе аз търпя,тя ме щипе аз търпя.Накрая не издържах,станах,цъкнах лампата и тъпча,мачкам,тъпча,мачкам докато тя не умря.Господи...горката БЪЛХА!
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !