.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57
    Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя

Как скъсахте с последното си гадже?!

Как скъсахте с последното си гадже?!
    Лично,със смс,в чата или как ?!
    Какво точно му казахте,как реагира той ?!
    Как се чувствахте после без него?!
    Каква беше причината да скъсате?!
    Друго момче,чувстваха се бяха изпарили,не ви обръщаша толкова внимание,колкото вие искахте?!
    Чакам отговори
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Mii pisa mi sms da si gledam rabotata, zashtoto iskashe da izlezem a az mu kazah che imam sreshta s bivshiq si , qvno iskashe da go izlaja .. tyi kato ne moga da lyja sled tova ne si mradnah i prasta da se opravqm s nego

Голям фен
    Град
    София
    hm...to beshe predi mnogo vreme...skysah go kato mu kazah,4e pusheneto na treva i napivaneto ne mi haresva.no tova ne be6e pri4inata.izlygah.iskah da trygna s bivsheto si gadge s koeto o6te sme zaedno ot mn vreme...

ами...лично беше, решихме да останем приятели макар че аз все още мисля за него...

Повече от фен
    Град
    Burgas
    e mi.za6toto prosto ne6tata prestanaha da bydat tolkova rozovi za men.karahme se mnogo.re6ih 4e ne iskam toi da e edinstvenoto mom4e v jivota mi pove4e.s edna duma ako sym go obi4ala za6toto ve4e ne znam dali e bilo taka-sprqh.prosto neznam taka re6ih.moje bi me izpla6i i dylgata ni vryzka.prosto si iskah svobodata v edin daden moment.
    zna4i skarahme se i toi me popita dali o6te iskam da sym s nego,iskam li da se razdelim i az mu kazah 4e e po dobre da se razdelim i toi me celuna po 4eloto i si trygna.stana mi mn gadno ,ne 4e sme se razdelili a za nego.za6toto znam kolko mn me obi4a6e ili moje bi o6te.gadno mi e da go kaja,no ina4e az se po4ustvah 6tasliva.

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

Лесно. Тя ми каза, че повече не иска да ме вижда и че съм й провалил живота. Заряза ме и така...

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    do tuk bqh. (v ochite) psole kato se zamislih beshe gadno i izvestno vreme sujalqvah zahstoto vse si msileh che sma propusnala nehsto no kato se ubedih che ne e taka pak si se opraih i si bqh supel
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Guest
    Брутално
    малко след като стана на 18 тя искаше да се оженим, но аз ценя свободата си пове4е от някаква си шунда и и отказах.. тогава ку4ката ми разби носа пред 30 4овека , един барман и един бодигард..
    Бодигардът я изгони от клуба, а барманът ми даде кърпа за носа...

Голям фен
    Ami otidah do tqh i mu kazah che mi e pisnalo da me laje i da sa drusa i da ne ma zanimaa zashtoto samo me naranqva i govorihme i toi kaza ti si znaesh na dobre ...Posle mi beshe super tyjno zashtoto toi si imashe druga priqtelka... No sega pak sme zaedno
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    С първата ми любов късахме 3 или 4 пъти!ПОследния път скъсахме по скайпа....баси великата програма !Но все пак е супер скапано да се разделиш с човека който си обичал повече от другите...

Цитирай Първоначално написано от ziky
    С първата ми любов късахме 3 или 4 пъти!ПОследния път скъсахме по скайпа....баси великата програма !Но все пак е супер скапано да се разделиш с човека който си обичал повече от другите...
    мдаа
    скайп е ноо яка програма

Moderated by miloto
    т.9 от Правилника

Guest
    после тя искаше да се сдобряваме и ми се извиняваше и искаше за последно да се 4укаме, ама аз и казах 4е с побойници не ща да деля не само живота си, но дори и кефа си,
    е**л съм я вгз, а тя мене не

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    НИе скъсахме по ICQ. Просто аз отворих темата, че не се държи с мен достатъчно адекватно в редките случаи, когато се виждаме и накрая го изръчках да го каже - е каза го - просто между нас не се получаваше, някак си не можехме да се отпуснем в компанията си. И нямаше смисъл да продължаваме . Така си беше и аз се съгласих с него. Останахме в добри отношения, макар че нямаме време да се виждаме.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    ами ние мирно тихо и даже без каранице се разделихме..сега дори си говорим
    аз започнах темата...намеренията се оказаха общи
    "Целувка за лека нощ"

Супер фен
    Град
    София
    Ами най-дразнещото при мен е,че последните няколко спират да звънят без обяснения...съответно и аз не ги търся...но ако още някой ми направи тоя номер направо ще откача...просто твърде лесно се измъкват и не е честно това...е нали животът продължава все пак

Повече от фен
    Град
    ...:::In My House Of Pain:::...
    с смс :/ обясних му как стоят нещата... ся няма да казвам причините как се събрахме и защо скъсахме (свързано е ). ама важното е, че сега сме си приятели и се разделихме мирно и тихо
    след тфа ми беше гадно, ама вече го бях направила...
    No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
    No,forget smile again,we just want to dance forever.

Yeah,chasing after,chasing after,the white wind

ami az go napsuvah shtoto ve4e nqmah nikvi 4uvstva kam nego kazah mu da go duhash pederas typ vari lapai na nqkoi kon s razshireni veni i taka posle mi prashta sms nqkvi takvis

Повече от фен
    Град
    ...:::In My House Of Pain:::...
    Цитирай Първоначално написано от {P}evanescence{P}
    ami az go napsuvah shtoto ve4e nqmah nikvi 4uvstva kam nego kazah mu da go duhash gey typ vari lapai na nqkoi kon s razshireni veni i taka posle mi prashta sms nqkvi takvis
    ебаси тъпата детска постъпка
    No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
    No,forget smile again,we just want to dance forever.

Yeah,chasing after,chasing after,the white wind

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    През деня се държах некфо студено и накрая "трябва да поговорим.трябва да се разделим."..общо взето се разделихме седмица след като тръгнахме защото знаех че ще му изневеря..просто не го харесвах достатъчно (сега дри не го понасям)...и 6 часа по-късно вече бях с друг...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от {P}evanescence{P}
    ami az go napsuvah shtoto ve4e nqmah nikvi 4uvstva kam nego kazah mu da go duhash gey typ vari lapai na nqkoi kon s razshireni veni i taka posle mi prashta sms nqkvi takvis
    Abe ti si qko plitkoumen/plitkoumna...

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Ами ние скъсахме уж по взаимно съгласие. Бяхме ходили 2 години и явно тръпката си беше заминала. Някакси нещата не бяха същите. Разделихме се мирно и кротко, но впоследвствие се оказа, че явно само аз съм го искала, а той все още ме е обичал

Мен бившата ми приятелка ме заряза цели 2 пъти. 1 - щото я лъгах (премълчавах по-скоро някои неша, за да не и става гадно, но тя разбра сичко..). 2 - Продължих да премълчавам и си исках свободата. Това да ме ограничава да не поглеждам друго момиче ме убиваше. Вървим сипо улицата с нея - "ко я заглеждаш тая" баси... няква върви пред мен, цялата крака и аз да не гелдам. Да се оърна и да вървя назад ли? Също искаше да се виждаме всеки ден. Това пък ме дразнеше, щото не винаги имам желание да виждам когото и да било. Понякога искам да остама сам със себе си. И ме заряза. Плака.... А и доста се карахме и то за глупости (въпросното "заглеждане"), не искаше да говоря с приятелката и - ревнуваше. Абе шибана работа...
    Свободата е най-ценното за всеки човек! Забранения плод е най-сладък - не иска да гледам други - несъзнателно, сякаш на инат аз ги гледах. Ко да направя да си затворя очите? НЕ СТАВА!

Regards

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    ami tai kato hodeh s nego bez da go haresvam(edinstveniqt koito ima6e i o6te ima zna4enie za mene e drug )i super mn se karahme, drazneshe me i mi prikazva6e samo kogo e nabil i dr takiva, az sled nqma i 3 dena ne izdarjah i kakto si sedqhme na edno kafe izvednaj mi hrumna 4e nqa smisal da go tarpq pove4e i go viknah v toaletnata ne mu kazah mn mili dumi, s koeto mai sam mu naranila 4uvstvata 6toto v posledstvie razbrah 4e toi o6te me haresval i nemojel da me zabravi
    V kraina smetka mu kazah che mi e pisnalo ot darjanieto mu,4e ne se 4uvstvam dobre v kompaniqta mu i 4e qvno nqmame shodni interesi i ka4estva..toi mai izob6to ne go be6e o4akval 6tot sede6e i gleda6e bez da znae kvo da kaje.. nakraq mi vika "i sq kvo..?" i az mu kazah "dobre vijda6 4e tva ne zvu4i kato "milo mn te obi4am" i e nai dobre da se razdelim. Kato priqteli 6te sme si po polezni edin na drug"
    Sega kato se zamislq mai bqh prekaleno rqzka oba4e se 4uvstvah mn podtisnata i mn raboti me drazneha v nego i za tva taka
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Повече от фен Аватара на gorskata_feja
    Град
    v nas
    emi s poslednoto mi gadje ne hodihme mnogo i v kraina smetka prosto sprqhme da si govorim i kato se zase4ehme nqkude ne si kazvahme ni6to!!! qvno i dvamata ne iskahme da budem zaedno :PPP
    Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си