- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Абе възрастта важна ли е...?
Абе възрастта важна ли е, за да ви взимат насериозно според вас?![]()
да в повечето случаи е важна..
много по сериозно се приема възрастен
човек отколкото някой тинейджър..
примерно не могат да вземат за рекламно
лице на някоя фирма момиченце на 13 години..
естествено,че ше вземат по голяма)
Важно е. Като си на 17 и кажеш нещо, възрастните започват да те гледат подозрително.![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
e az kat sam na 17 kato kaja ne6to ne me gledat podozritelno....Wajno e kak go kazwa6 i kvo kazwa6...![]()
Mnogo vajna e vuzrasta!
In dreams there are no rules...
"По дрехите посрещат, по ума изпращат" - ако човекът докаже, че има акъл, дори да е на 13, заслужава да го вземат насериозно. Малко повърхностен ми се стори отговорът с рекламното лице. Не бих казала, че моделската работа е сериозна, а и не става въпрос само за работа.
много зависи за какво става въпрос, и с кой възрастен разговаряш. а и колко си малък.
аз на 13 като реших да си търся работа, никой не ме взе на сериозно, въпреки 4е можех да правя доста неща...![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Е, много ясно,че е от значение.![]()
ne e vajna![]()
Възрастта НЕ Е важна, защото много често е обратнопропорционално понятие на акъла.
Предпопичам да събеседвам с високо образован 18 годишен естет, от колкото с 35 годишен селски хмарук, чиято всяка втора дума съдържа твой роднина до 3-то коляно.
Maa му деба, мноо си прав деба ! Напълно та подкрепям ш знайш !Първоначално написано от machoka
gluposti.akul se trupa s vuzrastta.na 14 moje da si misli6 4e znae6 edva li ne vsi4ko i da ima6 poziciq po vsqkakvi vuprosi,tova ne zna4i 4e si erodiran.sled 6 godini mnogo vuzgledi zapo4vat da ti se promenqt i dooformqt,sled o6te deset veroqtno ne6tata 6te pridobiqt suvsem drug vid.
vuzrastta E vajna za da te vzemat na seriozno.tova oba4e ne zna4i 4e ako si tiineijur i zaeme6 inteligentna poziciq po nqkoi vupros nqma da te vzemat na seriozno.prosto EGN-to pomaga.
daa vajna e
sq nqkf ot "na tymno" mi pra6ta mail
za nqkfa rabota svurzana s piercing...
i az kat mu kaah 4e sym na 16..mi kaza
eh deba da beshe pone na 18
hlip![]()
spoko 6te porasne6 i posle 6te iska6 da se smali6 na godni povqrvai miПървоначално написано от Lola Bunny
![]()
ina4e hubavoto na vuzrasta e 4e te puskat kadeto i da bilo :P i 4e moje 4ovek spokoino da si iskara knijka i razre6enie za orujie
ina4e men si me vuspriemat seriozno ot 15 godini6enmislq 4e detsko izrajenie nqmam ot godini ...
ami i az si misleh 4e nee vajna no!Do sega hodeh s edno mom4e na 23...Naistina toi mnogo me uvajave i ne me izpolzva kato "sexualna igra4ka".No ve4e hodim(6toto o6te hodim no nai kusno do utre)okolo 16-17 dena!I ve4e mi e qko tupo snego!Nqmame tolkova ob6ti temi.Az pu6a non-stop a toi pu6i mnogo rqdko gandja!I nee samo tova...Prosto neznam dali e problema v nego ili 4e e na 23 no...Sega oooo edin na 17 mi e vleznal pod kojata!xaxa
mislq 4e vuzrastta e vajna(v pove4eto slu4ai)
Според мен възрастта си има донякъде своето значениеИ определено има разлика между да речем 12 годишно лапе и 30 годишен чичка
Предполага се, че с годините малко или много си натрупал някакъв житейски опит, със годините идват по-големи отговорности и всичко това е много условно, защото има хора които се развиват твърде рано за възрастта си...
именноПървоначално написано от ^Green_Lady^
![]()
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
Над 16-17 годишна възраст не е толкова голямо значението...
Отразява се най-вече върху опита, а опит не е развно на интелект или култура... :P
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.