- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- purvi srok
Kak e daskaloto..p1rviq srok ve4e sv1r6va..po koi predmeti 6e imate nai-slabi ocenki..po-skoro koi vi m14at aa i napi6ete vse pak koi klas ste
!!
mi 6te zavar6a dobre po vsi4ko osven po informatika(malee sram me e po cql den stoq na kompa i pak ...)to toz g*i daskala po cql 4as igrae na pasiqns i gleda ne6to.prez tova vreme nie prepisvame nqkakva prezentaciq i toi nakraq ni dava test s okolo 60 vaprosa(mi kak da ne se iznervq![]()
Horata pravqt gre6ki.Gre6kite pravqt hora.
Глупостта бива два вида-мълчалива и бъбрива!
mi az sam 12 klas i ob6to zeto nqmam problemi: na nas ocenkite ni gi "podarqvat". samo filosofiqta me spi4a 6oto tam sam mnoo zle i daskalkata me mrazi
ne neee na6iq po informatika bie rekordite.toi e edin takav ne4istoplaten(4eren) s edna mazna brada i 500000 diopterovi o4ila.na si4koto otgore e slab i nisak ama ko slab ve to naprao harbav(i se s edin kostjum hodi det mu stoi kat na zaka4alka).kat si predstavq 4e ocenkata mi zavisi ot takav muhljo naprao ne izdarjam.nqma 4ovek v daskaloto koito da govori s nego(dori i lelkite).naprao kat go vidq mi ide da go ubiq eiiiii ne izdarjam.ama ina4e po drugite prredmeti sam mn dobre.samo po nqkoi imam 5 ama drugite ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Horata pravqt gre6ki.Gre6kite pravqt hora.
Глупостта бива два вида-мълчалива и бъбрива!
ми аз бях и съм болен и нямам нито една оценкакой е като мене а
![]()
11 tochka deaktiven profil.
Ми аз съм 9 клас и за съжаление няма да завърша много добре по всички предмети.Например математиката...Първоначално написано от shan7ava7a_
Мразя я! Имам две двойки и една петица, са очаквам тия дни да ми върне контролното.Пуу, дано тая ми пише четворка. Тоя срок нищо, ама НИЩО не съм пипала по математика.По информатика е същото.Цяла срок не съм отваряла учебника, а в сряда ще правим контролно.Леле, хич не ми се мисли.Засега Имам 3 и 2... Нещо не ме кефят тия предмети..Ама няма значение, втория срок ще се старая повече. Иначе- БЕл-5, английски-6, френски-6,биология-5,химия-5,физика-4,география-6,история-6,психология-6, там физически, рисуване и музика 6. И то по музика много яко си изкарах оценките-Написах си две шестици и очаквах, че даскалката ще ме пита откъде са ми тия оценки, обаче тя нищо не ми каза. А, бе обшо взето това е всичко.Вторият срок ще се старая повече
![]()
Мисли глобално, действай локално!
Аз съм 7-ми клас и няма да завърша много добре.Особено тази МАТЕМАТИКА много я мразя имам две двойки и две 4-ки сега пак прайхме контролно и ще имам поне 4-ри пак...По другите предмети съм малко по-добре.Ебахти този 7-ми клас ще ни скъсахт г**а от учене.
![]()
Химияяяяяяяяяя.. ХИМИЯ! ХИМИЯ!! ХИМИЯ!!! У-ж-а-с!
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
По музика съм най-зле - за 2ка!
След това по история съм - 2 и 3 имам. Той че ще ми пише 3 за срока - ще ми пише, ама на мен ми се ще поне 5.![]()
По физика също съм за 3 - никак не ми се отдава този предмет.![]()
По Психология за сега също съм за 3, но може да стане и 4, ако искарам хубава оценка на реферата.![]()
По двата вида англисйки в най-добрия случай 4 ще хвана (за което наще вече ще ме убият).
По математика също ще е 4, въпреки че на класното мн. се постарах и имам 5, но...цяла година мн. слаби оценки.![]()
И по география, ако си науча може и 5 да имам, вместо 4.
Другите са 5ци и тук таме някоя 6ца.![]()
П.С. Пропуснах да кажа - 9кл съм.![]()
Ami i men ob6to vzeto teq me m14at..az s1m 7-mi klas i e mnogo t1po taq godina samo iskat da zubrim..aman ot teq nqma da stane ! Ami troiki i 4etvorki mai nqma da imam..5 sigurno 6e imam po fizika 6toto tam imam edna 4 edna 5 i edna 6..ama 6e vidim 6tot tqq tam si vodi dr. ocenki no nai-veroqtno 5..po angliiski za sq za 5 me e oformila (lele kak go mrazq toq eziiiiiikkkk...nenavijdam go )..po geografiq imam 3 6estici i edna 4etvorka sq 6e vidim na klasnoto kvo 6e imam..no predpolagam 4e 6 6e mi ostavi a,po himiq imam dve 5etici i edna 6estica ama mi kaza 4e 6e me izpita a te tam mn. lesno se iskarvat dori i da ne u4i6 koi znae kolko..i se nadqvam 6 da imam ! Ina4e po drugite s1m za 6..6e vidim ko 6e praq vtoriq srok
!
9клас съм и горе долу съм доволна, въпреки че заслужавам повече. Та: БЕЛ- 6, Математика- 5, Химия- 6, Физика - 5, История- 6, Биология - 6, География - 6, Френски-6, Английски А- 4, Английски Б- 5, Физическо - 6, Рисуване и Музика -6, Информатика - 6, Психология-6 и това са май.
Малееее пък аз си мислех, че съм злеМного от рано почвате с тия лоши оценки бе. Вия няма да може да изкарате до 12клас. А я си помислете кво ви чака после... Седнете си малко на гъза!!!
По темата... 11 клас съм и съм най-зле по химия и физика... и по двете съм за 4. Ся остава да видя немски и математика... По тях или 5 или 6... Дано фана стипендия.... поне по математика или немски тряа имам 6-ца щото иначе успеха ми става 5.44![]()
май сам най-малка6клас
по БЕЛ,Математика и Руски ше имам 5![]()
1я срок го изтървах...в моето училище не ме греят предметите Биология, История, География и тем подобни, нооо има едни много гадни Електротехники..Ел.Вериги.. л.Елементи, които направо ми взимат здравето. А пък аз за жалост мислех че ще стане номера като уча отгоре-отгоре ноо сега разбирам че много кофти съм се прецакал.![]()
по химия и немски деа![]()
основно проблема ми беше с биологията, но успях да се справя и май тоя срок ще е доста успешен за мен![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Zna4i az sum sedmi klas i sroka nqma da go zavur6a dobre.
Taq po fizika 6e mi ostai troika,po himiq i tq.Po istoriq 4 da hvana kupon 6e vdigam.Ina4e po drugite 4 ili 5 6te imam.Mene mnogo me murzi poslednite 2 godini i zatova taka ina4e vseki moje da ima 6estizi,zavisi ot tova koi kolko zor si dava.Az ne si davam i zatui sum na tova polojenie,no da se nadqvame 4e 6te nastupqt skoro i dobri vremena za moq milost. :P
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
фащам стипендия ако всичко не се прецака в последния момент.иначе не съм си давала много зор тоя срок.някои даскали започнаха да ме обичат.информатиката е в гъза ама аз ше имам 6 щото съм много дейна в часпроблема ми е химия естествено(2 5 6 4) и физика.
По биология, БЕЛ и ИИ -- 5, останалите са 6
ГоЛяМ Да Ми ПоРаСнЕ КаТо МеЕеЕеЕеЕеЕеН!
-
Зайченцето бяло
Цял ден си лъскало
И си го тичкало
В близката "горичка"
На една сърничка.
Нещо различно от 3и 4 няма да имам
You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.
10клас съм и не съм чак толкоз задоволена от оценките си,миналата година бях по-добре.А уж толкова учих сега!По математика май 5 или 4заради даскала!По истЕрия 4 разбира се(как я мразяяя)и нз май по немски 5 ще имам,което не е чак толкова ок,ма ще видим 2рия срок.
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
amiiii... za visoki ocenki nqma da govorime za purvi sroksu6to!!! da se nadqvame 4e vtoriq 6te e po-spolu4liv
i 4e 6te se hodi po-redovno!!!
ot 10 godini u4a i 10-tata e nai lo6a ne mi se misli za 11-tata!![]()
Ami az 8 klas i protivno na tova che sym v hudojestvena gimnaziq tam ni skysvat ot uchene-nqmat mqrka tiq hora...Ta za pyrviq srok se ochertavam super zle no sym si obeshtala 2 srok da pobyrkam daskalite ot digane na ryka