.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    FiRe_LaDy
    Guest

zagubih edno priqtelstvo i mnogo me boli

Zdra na si4ki!ISkam da spodelq s vas moqta istiriq i da mi pomognete do kolkoto mojete vie!Treniram leka atletika i neska na trenirovka zaradi edni shpaiki se skarah s nai dobrata si priqtelka! Mnogo mi e gadno!Baq bqh iznervena i ne samo ot tova,no prosto tq mi be6e nasre6ta i si go izkarah na neq!Tq se darji vse o6te mnogo milo sas nem,no az ne moga!A adski mnogo mi e kofti!V kraq na sedmicata otivame na sastezanie v Sofiq i tam 6te sme zaedno,moje bi tova e vyzmojnost da se sdobrq s neq,no bihte li m ikazali ne6to po originalno!A ako nqkoi moje da mi dade i druga ideq kak da se sdobrq s neq 6te sam mu blagodarna!Ne 4e ne moga i sega da se sdobrq s neq,no ne mislq 4e po mIRC ili po telefona e dobra ideq,pak i dyrja na neq mnogo!

P.S.shpaiki - obyvkite s koito bqgame na sastezaniqta

Guest
    oh male otiva6 pri neq i q moli6 da ti prosti kazva6 i 4e naistina si zbarkala i iska6 otnovo da se razbirate kakto predi.nqma nujda ot zaobikalki

Фен
    Град
    върху облаците;)
    Не мисля,че ако има едно истинско приятелство между вас това би я засегнало все пак за
    това са истинските приятели да си помагат в най-трудните моменти!
    vinagi spazvai pravilata na 5te "p":
    perfektnata podgotovka predotvratqva provala na predstavlenieto

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    hm na seki se slu4va kogato e mn nerven da si go izkara na nqkoi koito vaob6te ne e vinoven!i ako ste istinski fr i ako i obqsni6 za6to taka si se razkre6tqla ne vqrvam da ima nqkakvi problemi
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Казваш и,че си била много изнервена заради състезанията и тя го разбира!Без мирки и телефони!Според мен лице в лице е най-добре.Ще се оправите хайде,успех!
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Голям фен
    Град
    sofia
    От личния ми опит смея да твърдя, че приятелите са хора, които умеят да си прощават един на друг... Твойта приятелка според мен дори не те е взела и на сериозно, когато си й се развикала. Съдя по това, че е продължила да се държи мило с теб. На всеки се случва да се нервира, но е глупаво когато ти избият балансите и си го изкараш на безкрайно неподходящ човек. Поговори с нея, извини й се, тя го заслужава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си