.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

kak se spravqte sus stresa?

kak preodolqvate naprejenieto i kakvo pravite za da progonite lo6ata energiq nadal4e?az sega imam izpiti,dori ne si dospivam, i sum mn napregnata, postoqnno mi e nervno i napravo nz kak da produlja.vie kak se uspokoqvate kogato ste nervni?kakvo vi dava sili da vurvite napred?pokelaite mi uspeh si4ko da mine dobre i da se spravq:}

Пуша! И удрям една дрямка следобед.
    Сили да продължавам напред...хммм...незнам...всек човек си намира собствена мотивация. Една от моя клас например учи цял ден, защото знае, че само така майка и ще я пусне вечерта да излезне с гаджето си и така...намери си твоя стимул!
    Успех!

Повече от фен
    Преди си мислех, че ще се справя със стреса ако се прикривам и си внушавам, че всичко е ок, но така само ми се насъбираше за следващия път...След това реших, че размишленията над проблема биха ми помогнали...А сега смятам, че дори и да са негативни, емоциите трябва да се изживеят и тогава вече може да си сигурен, че всичко е отминало...и все пак има разлика между кофти настроение и депресия, помисли си ти къде попадаш
    Късмет и от мен!

puskam si baladi,pla4kam si i sled tva vsi4ko e COOL

Когато ми е супер нервно,обикновено спотувам по-често...Примерно 1 час повече във фитнеса...или малко кросчета в парка...после сядам на една пейка и гледам листата на дърветата,минаващите хора,угрижени в своите проблеми ... и така...
    В никакъв случай не ти препоръчвам да се затвориш вкъщи ...
    Дори една малка разходка може да ти подобри настроението

Фен
    Град
    nai-golqmoto selo-SOFIQ
    QM MN SLADKO ILI ZVUNQ NA EDIN PRIATEL DETO E PSIHOLOG I TOI ME USPOKOQVA
    AMA 6OKOLADA E PO 4ESTIQ VARIANT
    Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!

За съжаление не се справям успешно. Най вече го намалявам със спане, макар че като съм под пара и това не помага

Супер фен
    zavisi ot kakvo e stresa ako e lek stres go prejivqvam s malko muzika i lejane ako e po golqm ... nqkva tujna ospokoqva6ta muzika zavivam se debelo svivam se na topl4e i po4vam da si pla4a na spokoistvie v tumnoto i taka dokato ne mi otmine ... 4asove...dni...sedmici...meseci

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    1.няква много отпускаща музика
    2.може би вряла вана
    3.ред сълзи
    4.трябва да съм сама
    "Целувка за лека нощ"

Фен
    Град
    The spiritual black dimensions
    Медитацията винаги ми е помагала да се справям със стреса от училище или от личния ми живот.Дали ще си запаля индийски пръчки и ще се затворя в стаята си(също и в преносен смисъл) цял ден, отдадена на пълен релакс, или ще си направя вана с етерични масла и билки - и в двата случая ефектът е 100%.
    I am da gangsta necr0 kvlt Santa Claus!

www.thecursedpentagram.tk METAL FORUM

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    пускам си по твърда музика и дивея
    11 tochka deaktiven profil.

Ami az si nadyvam qk0 myzikata v nas ii tancyvam,ska4am,p0dska4am kre6tq .. taka nai-lesn0 se 0turvavam 0t lo6ata energiq i si 0pravqm mn0g0 burz0 nastr0eniet0! k0it0 kakt0 m0je
    ~ ЕлА Да ВидиШ Как Го ПраВим Във Варна !! ~

Повече от фен Аватара на lori
    Град
    *-* In The City Of Happiness*-*
    Цитирай Първоначално написано от Cherry_f
    Ami az si nadyvam qk0 myzikata v nas ii tancyvam,ska4am,p0dska4am kre6tq .. taka nai-lesn0 se 0turvavam 0t lo6ata energiq i si 0pravqm mn0g0 burz0 nastr0eniet0! k0it0 kakt0 m0je

и аз така (само без крещенето макар че понякога и тва прая)

You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си