Цитирай Първоначално написано от WildRose
Hora,da vi se opla4a.Zna4i,u4a v ezikova gimnaziq i ni prepodava edin amerikanec(debel,estestveno).I mnogo me qdosa dnes.Komentirahme kakvi sa amerikancite i toi pita dali sa umni,a klasa vikame ne.posle go pitaha kakvi sa spored nego bulgarite.I toi zapo4na,4e bili marzelivi,a am. bili mnogo rabotlivi.I prekaleno mngo sme se gordeeli s istoriqta si,a i tqhnata bila golqma rabota.I 6toto bili mnogo vajna naciq i upravlqvali sveta,za tova v bg navsqkade imalo tabeli na angl.I izob6to izleze,4e sa mnogo golqma rabota,a toi qvno e do6al da obu4ava aborigenite!Mnogo sam vazmutena~
E, наистина тоя явно е голям дебил .Не стига, че е дошъл тука в чужда държава, а и дава дебелашки оценки .Като не му харесва да си ходи там при себеподобните.БЪЛГАРИЯ е уникална държава, а америкаците са жалки потомци на индианците .Да, българската история е велика и разбира се, че ще се гордеем с нея.Американците са боклуци .Леле, еба си глупака ,кво си позволява да критикува..тъп селянин . А бе, ей, що не го хванахте целия клас да му размажете физиономията .Аз не бих издържала някой така да ме обижда.