- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- tapiq AMERIKANEC
Hora,da vi se opla4a.Zna4i,u4a v ezikova gimnaziq i ni prepodava edin amerikanec(debel,estestveno).I mnogo me qdosa dnes.Komentirahme kakvi sa amerikancite i toi pita dali sa umni,a klasa vikame ne.posle go pitaha kakvi sa spored nego bulgarite.I toi zapo4na,4e bili marzelivi,a am. bili mnogo rabotlivi.I prekaleno mngo sme se gordeeli s istoriqta si,a i tqhnata bila golqma rabota.I 6toto bili mnogo vajna naciq i upravlqvali sveta,za tova v bg navsqkade imalo tabeli na angl.I izob6to izleze,4e sa mnogo golqma rabota,a toi qvno e do6al da obu4ava aborigenite!Mnogo sam vazmutena~
They call me The Wild Rose
But my name was Elisa Day
Why they call me it I do not know
For my name was Elisa Day
mi toq qvno e prostak. na nas sa ni prepodavali 2ma amerikanci i te vaop6te ne bqha takiva. ediniq daje moje da se kaje 4e se pobulgaritoi sedq 2 (edit) godini. drugiq su6to be6e dosta pekan i kazva6e 4e mu e mnogo interesno tuk i iska6e da opoznae bulgarskata i izto4noevropeiskata kultura, no za sajalenie ostana samo 1 srok
![]()
оф и при нас ги има тия!даже този който ни преподава в момента много 4есто прилага насилие в 4асовете и когато се опла4ем на директора никои не ни вярва![]()
vinagi spazvai pravilata na 5te "p":
perfektnata podgotovka predotvratqva provala na predstavlenieto
мойто даскало нещо е сгафило и
не щат да ни пратят американци(
а пък предишния беше УАУ![]()
E, наистина тоя явно е голям дебилПървоначално написано от WildRose
.Не стига, че е дошъл тука в чужда държава, а и дава дебелашки оценки
![]()
.Като не му харесва да си ходи там при себеподобните.БЪЛГАРИЯ е уникална държава, а америкаците са жалки потомци на индианците
![]()
.Да, българската история е велика и разбира се, че ще се гордеем с нея.Американците са боклуци
.Леле, еба си глупака
,кво си позволява да критикува..тъп селянин
![]()
. А бе, ей, що не го хванахте целия клас да му размажете физиономията
![]()
.Аз не бих издържала някой така да ме обижда.
![]()
![]()
Мисли глобално, действай локално!
Аз на твое място щях да му наговоря не много приятни работи.После ако иска и двойка да ми пише-няма да се оставя някакви тъпунгери да ме унижават в собствената ми страна!
EXACTLYПървоначално написано от Proud Bolgaryan
![]()
![]()
![]()
Мисли глобално, действай локално!
Ahahahahahaahahahahahahahaaaa!Първоначално написано от WildRose
Ahahahahahaaaaaa!
Ahahaahahahhahahahahahaahaaaa!
Кажи му на тоя боклук че когато ние сме били една от трите държави в европа те още са висели по дърветата бе. Бати тъпака. Ако имаше толкова мозъчни клетки колко килограми подкожна мазнина щеше поне да си замълчи.
Ми то май вие първи сте го провокиралиИначе за историята ни той е казал голяма глупост. Когато ние сме били на картата на света, Америка още не е била запланувана. Иначе за мързела, за жалост, трябва да се съглася с него... Американците наистина много бачкат, а повечето българи гледат по лесния начин да спечелят много пари. Тва е жестоката истина
![]()
Хаха, нещастник. По време на Златния век по времето на Симеон 1, неговите сънародници не са били слезнали още от дърветата. Да не говорим, че не са знаели как да използват огъня.
TochnoПървоначално написано от Michelle_la_charmante
A i osven tva kakto drugite sa kazali: "Kogato nie sme bili velika dyrjava i to s trud i pot sme stanali velika dyrjava,Amerika o6te q e nqmalo a vyprosnite typaci sa bili 100% po dyrvetata" i ne sym syglasna che te upravlqvat sveta,syglasna sym che glupostta upravlqva sveta(koeto si e ravno na amerikancite)...Prebiite go betva zaslushava toq gei...A te sa myrzeliviq narod-zashtoto si sedqt vkyshti cykat si na tehnikite i sa tolkova "zaeti" che si zimat i chistachka...Smeq da kaja che i nie sme myrzelivi no ne tolkova kolkoto tqh
Явно не си попаднал на подходящия за работата даскал. Надали тоя има някакво образование и култура. Ако имаше някакъв по-wish статус нямаше да работи на учителска заплата точно в България! Предполагаме, че е на мястото
на учител само защото знае английски, но каква полза има от това ако няма педагогически опит. Наистина мисля, че акое така отвратен от България мястото му не е тук!![]()
![]()
![]()
ebati zagubenqka e toq amerikanec 4estnoПървоначално написано от smeh smeh
![]()
Хаха, тоя тип до голяма степен е бил прав. Българите наистина сме една адски мързелива нация. И не вярвам да сме много работливи, в никакъв случай. Американска история няма, но е абсолютен факт, че те управляват света (колкото и да не ни се иска да е така), тъй че тоя тип до голяма степен е бил прав. И бих искал да допълня, че нашата гордост с историята прераства в доста краен национализъм и шовинизъм. Според мен реплики от сорта на "БЪЛГАРИЯ НА ТРИ МОРЕТА!" са супер неуместни за съвремието, в коеото живеем.Първоначално написано от WildRose
А бе може и за мързела да е прав обаче не е тайна, че не сме добре развити като други държави да не говорим за САЩ. Но пък за да каже това за табелките тряба наистина да е малоумен. Той сигурно си мисли, че британчетата в училище учат американски, а не английски.И че пишат с американски букви, а не латински.
даскала е бил кретен, ама тва с историята е тъпо, Симеон е умрял и изгнил.Историята е минала и заминала, важно е кви сме сега - третия свят
А за мен такова нещо като "мързел" няма, щото и "трудолюбие" няма.
Долу авторитетите!
Ami amerikancite sa mn0g0 nadyti.. ak0 me razbirate .. Mislqt se za ne6t0 mn0g0 p0ve4e 0t 0stanalite,pr0st0 za6t0t0 stranata im e mn0g0 p0-razvita![]()
~ ЕлА Да ВидиШ Как Го ПраВим Във Варна !! ~
Първоначално написано от Cherry_f
~ ЕлА Да ВидиШ Как Го ПраВим Във Варна !! ~
Ами прав си е човека.![]()
Never Back Down!
Въх, като почнат така тъпите американци с тоя английски, че видиш ли заради тях всичко е на английски.Да, ама споменават ли, че това всъщност не е тяхният език, а са си донесли от Великобритания и именно защото тогава също е бил толкова важен.Щото преди ние да си напишем табелите на английски, те са го пренесли през океана, защото име трябвал.А сега твърдят, че е техен!Айде бе, все едно македонците да кажат, че езикът им не произхожда от българския!И, да историята ни е велика!Постарайте се да го запознаете с непреклономия ни дух през петте века робство и постарайте се да му припомните тЯХНАТА "велика" история с робството на негрите и как предците им са дошли на новия континент и са избили индианците, разграбили са съкровища и природни ресурси, складирали ли са си негри да им работят, защото ИМЕННО ТЕ СА МЪРЗЕЛИВИ!!!!Ако можете пуснете му клипчето във вбокса "уникално тъпа маериканка в ТВ игра" и му набутайте нещо дълго и дебело отзад!!!
kissin' you
Laugh your heart out, dance in the rain, cherish the moment, ignore the pain, live, laugh, love, forgive and forget-live`s too short to be living with regrets...
Като казва, че ни е мизерна държавата, кво прави тука, тъпанар такъв!![]()
nicolepcd
Идва да учи олигофрените.Първоначално написано от elsy
![]()
Never Back Down!
Олигофрените друг път. По-ограничена нация от американците няма. Помня миналата година имаше американка и в нашто училище и една приятелка ми разправяше как в час не правели нищо, всички се разхождали, карала ги да правят някви елементарни упражнения и т.н.Първоначално написано от dani_kaulitz
![]()
nicolepcd
Пфф ако не бяха те ти нямаше да си жив.Първоначално написано от elsy
Never Back Down!
+1Първоначално написано от stop_the_war
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!