- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- tapiq AMERIKANEC
Да, бе... те да не случайно да са създатели на света... тва, че нашта държава не е развита достатъчно не означава, че тия имат право да я обиждат... не ги мисли тях за много великиПървоначално написано от dani_kaulitz
П.П. Момиче съм
nicolepcd
оо ние имахме едба подобна,ама рускиня.И тя ни казваше,че без руснаците сиг все още сме щели да сме под турско робство.И ние и разказахме как са стояли нещата ,та тя млъкна.И 4 години в БГ не научи български.Мн ме издразни ама аайде
Абе БГ си е мизерия... квото и да си говорим...![]()
Never Back Down!
Че българите са мързеливи е факт. Пропуснал е да каже, че са също и злобни, завистливи и дребнави. Смешно е как всички тикате в лицата на всички историята ни... Да, велика е, несъмнено, да, трябва да сме горди с нея, но някакси покрай историята никой не забелязва какво е настощето... Айде стига сме били чувствителни и обидчиви, достатъчно сме си лежали на стари лаври... Ако едновремешните велики българи можеха да видят какво е положението сега, щеше да ги хване срам.
От друга страна е факт, че американците са глупави, не защото са родени такива, а защото такава е системата им, базирана на промиване на мозъци и изолираща ги от всичко що не е американско. Не искам да се показвам страшната американофилка, просто съм реалист... Има мн нации с пъти в повече ум и потенциал... И все пак, американците управляват света.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Само не разбрах защо сложи всички под общ знаменател??? Мързеливи? Извинявай, но специално хората, които аз познавам цял живот са се трудели, а не са си брояли колко косъма имат на главата! Злобни, завистливи и дребнави... Хм, ако ти си заобиколена от такива, то аз не съм! Вярно е, че има и такива, но нека да не забравяме, че американците са по-различни... Единствената им цел са парите и това е причината да работят като луди... Но пък така са само мъжете. Все по-често се среща жената да е "домакиня", което не я прави особено работна натура. По цял ден са на "шопинг" и не си мърдат пръста. Те мога да ти кажа, че са милион пъти по-завистливи, злобни и дребнави! Държат се ужасно с всичко, що не е американско... Завиждат на всеки, който е нещо повече от тях... Което от своя страна ги прави и злобни човеци...Първоначално написано от BrokenInnocence
Българите не са цвете, но и американците не са
![]()
еlsy![]()