.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: tapiq AMERIKANEC

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от dani_kaulitz
    Цитирай Първоначално написано от elsy
    Цитирай Първоначално написано от dani_kaulitz
    Цитирай Първоначално написано от elsy
    Като казва, че ни е мизерна държавата, кво прави тука, тъпанар такъв!
    Идва да учи олигофрените.
    Олигофрените друг път. По-ограничена нация от американците няма. Помня миналата година имаше американка и в нашто училище и една приятелка ми разправяше как в час не правели нищо, всички се разхождали, карала ги да правят някви елементарни упражнения и т.н.
    Пфф ако не бяха те ти нямаше да си жив.
    Да, бе... те да не случайно да са създатели на света... тва, че нашта държава не е развита достатъчно не означава, че тия имат право да я обиждат... не ги мисли тях за много велики

П.П. Момиче съм
    nicolepcd

Град
    София
    оо ние имахме едба подобна,ама рускиня.И тя ни казваше,че без руснаците сиг все още сме щели да сме под турско робство.И ние и разказахме как са стояли нещата ,та тя млъкна.И 4 години в БГ не научи български.Мн ме издразни ама аайде

Град
    Русе
    Абе БГ си е мизерия... квото и да си говорим...
    Never Back Down!

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Че българите са мързеливи е факт. Пропуснал е да каже, че са също и злобни, завистливи и дребнави. Смешно е как всички тикате в лицата на всички историята ни... Да, велика е, несъмнено, да, трябва да сме горди с нея, но някакси покрай историята никой не забелязва какво е настощето... Айде стига сме били чувствителни и обидчиви, достатъчно сме си лежали на стари лаври... Ако едновремешните велики българи можеха да видят какво е положението сега, щеше да ги хване срам.

От друга страна е факт, че американците са глупави, не защото са родени такива, а защото такава е системата им, базирана на промиване на мозъци и изолираща ги от всичко що не е американско. Не искам да се показвам страшната американофилка, просто съм реалист... Има мн нации с пъти в повече ум и потенциал... И все пак, американците управляват света.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

кажи му че америка е - една от най - мразените страни

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    Че българите са мързеливи е факт. Пропуснал е да каже, че са също и злобни, завистливи и дребнави. Смешно е как всички тикате в лицата на всички историята ни...
    Само не разбрах защо сложи всички под общ знаменател??? Мързеливи? Извинявай, но специално хората, които аз познавам цял живот са се трудели, а не са си брояли колко косъма имат на главата! Злобни, завистливи и дребнави... Хм, ако ти си заобиколена от такива, то аз не съм! Вярно е, че има и такива, но нека да не забравяме, че американците са по-различни... Единствената им цел са парите и това е причината да работят като луди... Но пък така са само мъжете. Все по-често се среща жената да е "домакиня", което не я прави особено работна натура. По цял ден са на "шопинг" и не си мърдат пръста. Те мога да ти кажа, че са милион пъти по-завистливи, злобни и дребнави! Държат се ужасно с всичко, що не е американско... Завиждат на всеки, който е нещо повече от тях... Което от своя страна ги прави и злобни човеци... Българите не са цвете, но и американците не са
    еlsy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си