.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    axax
    Guest

Харесвам я но дали е редно?

Харесвам едно момиче от даскалото! Както разбирам и тя ме харесва ама е 6-ти а аз 8ми Тва е проблема! Приятелите ме ебаваха че била малка еди кво си ..... е дали е редно тва?

ami za6to da ne e redno.ima momi4eta v 6 klas,deto sa palni lapeta,no pove4eto sa si napravo porasnali.a i ti da ne se ima6 za tolkova golqm?Ne vi e 4ak takava razlikata,4e da vi pre4i.Az imam priqtelka 10 kl,deto hodi s edno mom4e v 8.Tova ne im pre4i.ako priqtelite ti ne q priemat,trqbva da si preceni6 naistina li sa ti priqteli. 6tom moi4eto sa6to te haresva,ne izpuskai momenta!
    They call me The Wild Rose
    But my name was Elisa Day
    Why they call me it I do not know
    For my name was Elisa Day

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    poznavam edin det e 10 kals a gadjeto mu e 7 ili 8 e i? kuv e problema lubovta nqma granici
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Точно така, никъв проблем, щом се харесвате, пък и 2 години не са чак толкова много
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    НЕ СЕ ВОДИ ПО АКЪЛА НА ДРУГИТЕ!!!

Guest
    Абе кви глупости говорите ? Ква любов в 6ти клас ?!?
    Ако само ше се държите за ръце нема проблем, ама за нещо повече ше ви опердаша !

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Щом те кефи момичето да не ти пука какво те ебават френдовете! Разликата ви не е толкова голяма, но друг е въпросът дали за теб и/или за нея възрастта е от значение.
    Успех.

Голям фен
    Град
    софия
    е то и мене ме кефи една от 9 клас (аз сам 11) , обаче тя е ебаси детето...(така изглежда 6-7 клас...)

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от Danielle
    poznavam edin det e 10 kals a gadjeto mu e 7 ili 8 e i? kuv e problema lubovta nqma granici
    haha pyk edna moq priqtelka deto e na 14 hode6e s 25-godishen, tai 4e ima i po zle :P Drug e vaprosa 4e akyla mu beshe kolkoto na 5-godi6no lape de
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Виж това ,което ти говорят другите, не е от значение...Те не могат да надникнат в сърцето ти и да видят какво чувстваш...Пък и две години нищо не са...Съвсем нормално е даже...Казвам ти го от личен опит...На мене не ми пречи...а какво си мислят другите ,си е техен проблем в края на краищата....Така че по-смело и УСПЕХ [/b]

Повече от фен Аватара на gorskata_feja
    Град
    v nas
    Ne trqbva da ti puka kakvo mislqt drugite!!! 6tom se haresvate budete zaedno... se pak ne priqtelite ti 6te hodqt s neq a ti!!! ne e li taka ?!?!?!
    Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от gorskata_feja
    Ne trqbva da ti puka kakvo mislqt drugite!!! 6tom se haresvate budete zaedno... se pak ne priqtelite ti 6te hodqt s neq a ti!!! ne e li taka ?!?!?!
    Така е !

АТАКАБГ
    Guest
    две години не е неква сериозна разлика

Re: Харесвам я но дали е редно?

Цитирай Първоначално написано от axax
    Харесвам едно момиче от даскалото! Както разбирам и тя ме харесва ама е 6-ти а аз 8ми Тва е проблема! Приятелите ме ебаваха че била малка еди кво си ..... е дали е редно тва?
    Ти пък да не би да си много голям? Като те кефи - тръгни с момичето. И не трябва да ти пука дали приятелите ти те ебават заради нея.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си