- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам я но дали е редно?
Харесвам едно момиче от даскалото! Както разбирам и тя ме харесва ама е 6-ти а аз 8миТва е проблема! Приятелите ме ебаваха че била малка еди кво си ..... е дали е редно тва?
ami za6to da ne e redno.ima momi4eta v 6 klas,deto sa palni lapeta,no pove4eto sa si napravo porasnali.a i ti da ne se ima6 za tolkova golqm?Ne vi e 4ak takava razlikata,4e da vi pre4i.Az imam priqtelka 10 kl,deto hodi s edno mom4e v 8.Tova ne im pre4i.ako priqtelite ti ne q priemat,trqbva da si preceni6 naistina li sa ti priqteli. 6tom moi4eto sa6to te haresva,ne izpuskai momenta!
They call me The Wild Rose
But my name was Elisa Day
Why they call me it I do not know
For my name was Elisa Day
poznavam edin det e 10 kals a gadjeto mu e 7 ili 8 e i? kuv e problema lubovta nqma granici![]()
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
НЕ СЕ ВОДИ ПО АКЪЛА НА ДРУГИТЕ!!!
Абе кви глупости говорите ? Ква любов в 6ти клас ?!?
Ако само ше се държите за ръце нема проблем, ама за нещо повече ше ви опердаша !
Щом те кефи момичето да не ти пука какво те ебават френдовете! Разликата ви не е толкова голяма, но друг е въпросът дали за теб и/или за нея възрастта е от значение.
Успех.![]()
е то и мене ме кефи една от 9 клас (аз сам 11) , обаче тя е ебаси детето...(така изглежда 6-7 клас...)![]()
![]()
haha pyk edna moq priqtelka deto e na 14 hode6e s 25-godishen, tai 4e ima i po zle :PПървоначално написано от Danielle
Drug e vaprosa 4e akyla mu beshe kolkoto na 5-godi6no lape de
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Виж това ,което ти говорят другите, не е от значение...Те не могат да надникнат в сърцето ти и да видят какво чувстваш...Пък и две години нищо не са...Съвсем нормално е даже...Казвам ти го от личен опит...На мене не ми пречи...а какво си мислят другите ,си е техен проблем в края на краищата....Така че по-смело и УСПЕХ[/b]
Ne trqbva da ti puka kakvo mislqt drugite!!! 6tom se haresvate budete zaedno... se pak ne priqtelite ti 6te hodqt s neq a ti!!! ne e li taka ?!?!?!
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
Така е !Първоначално написано от gorskata_feja
![]()
две години не е неква сериозна разлика![]()
Ти пък да не би да си много голям? Като те кефи - тръгни с момичето. И не трябва да ти пука дали приятелите ти те ебават заради нея.Първоначално написано от axax
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."