Здравейте! Реших и аз да пиша тук за да си споделя проблема и да получа някой съвет! Става въпрос за едно момиче от моето училище, в което съм страшно влюбен! Значи познаваме се отдавна, но нещата между нас не се получиха и мисля че аз съм виновен Мисля си, че отначало имаше доста голям шанс да се получи нещо между нас. Обаче не стана Наскоро тя си хвана гадже от нейния клас Обаче оттогава станахме доста добри приятели! Даже тя ме търси като приятел! Обаче за мен това си е жив мазохизъм - вярно е, че ми е много приятно, когато тя е наблизо ама като ги видя двамата с гаджето и направо умирам И сега не знам какво да правя! Не искам да отказвам приятелството и, а пък си и мислех да и кажа за това, че съм влюбен в нея! Поне да разбера дали и тя е имала нещо към мен в началото (както си мисля) Обаче не знам дали това няма да развали приятелството ни Вие какво ще ме посъветвате да направя? Да и споделя ли, че я харесвам или не? Да си останем ли приятели или да гледам да я отбягвам като приятел, макар че и тя иска да сме приятели?! Благодаря ви предварително за съветите!