- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовта
Искам да попитам според вас какво е истинската любов.Дали я срещаш в лицето на някой с когото никога повече не се разделяш,или напротив-човекът при когото се връщаш неизменно всеки път.
такива теми има много ТУК... но Вечна Любов няма,всяко начало си има своя край..може да остане Любовта между двама души,но не така както в началото- пламенна,пълна с мн страсти![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Първоначално написано от Iliqn4eto
много добро обяснение
На кратко...любовта е едно много хубаво чувство!
za otgovora na toq vupros spored men trqa se pitata nqkoy det sa ot 60-70 nagore. kak kato ne si si izjivql jivota mojesh da kajesh che neshto go nqma ?
emi opredeleno ne moje da se dade to4no opredelenie na tova, ama az q vijdam kato ne6to neveroqtno, koeto te kara da leti6...
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
за мен е това да обичаш някой истински и да си с него на цената на сичко...независимо дали ви дели нещо като различни мнения или това че скоро той ще заминава някъде..ако се обичате истински няма да има пречки....Истинската любов е само един път а тя е най красивата...
Никога неможе да се забрави....
За тебе да е и за мене беше де ама.....вече е история...незабравим спомен...любовта е много обширно нещо и засяга всеки различно..секи има различни мнения и виждания за любовта и секи я приема както може...Първоначално написано от honey_reflection