.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Любовта

Hybrid View

Love me
    Guest

Любовта

Искам да попитам според вас какво е истинската любов.Дали я срещаш в лицето на някой с когото никога повече не се разделяш,или напротив-човекът при когото се връщаш неизменно всеки път.

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    такива теми има много ТУК... но Вечна Любов няма,всяко начало си има своя край..може да остане Любовта между двама души,но не така както в началото- пламенна,пълна с мн страсти
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Цитирай Първоначално написано от Iliqn4eto
    такива теми има много ТУК... но Вечна Любов няма,всяко начало си има своя край..може да остане Любовта между двама души,но не така както в началото- пламенна,пълна с мн страсти

много добро обяснение

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    На кратко...любовта е едно много хубаво чувство!

Фен
    Град
    Plovidv
    za otgovora na toq vupros spored men trqa se pitata nqkoy det sa ot 60-70 nagore. kak kato ne si si izjivql jivota mojesh da kajesh che neshto go nqma ?

Град
    Nqkude v sveta na me4tite..
    За мен любовта е човекът, при който се връщаш неизменно всеки път...защото само когато си замалко сам разбираш колко много е знаечел той за теб!

Lesno e da kaje6 kolko si slab, mnogo po-trudno e da dokaje6 kolko si silen vsu6tnost!

Повече от фен Аватара на gorskata_feja
    Град
    v nas
    emi opredeleno ne moje da se dade to4no opredelenie na tova, ama az q vijdam kato ne6to neveroqtno, koeto te kara da leti6...
    Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    за мен е това да обичаш някой истински и да си с него на цената на сичко...независимо дали ви дели нещо като различни мнения или това че скоро той ще заминава някъде..ако се обичате истински няма да има пречки....Истинската любов е само един път а тя е най красивата... Никога неможе да се забрави....

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    Liubovta ima mn strani... naranqva.. ne naranqva.. i drugi!! Obache istinska i iskrena liubov da sreshtnesh e golqmo shtastie =)!

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от honey_reflection
    Liubovta ima mn strani... naranqva.. ne naranqva.. i drugi!! Obache istinska i iskrena liubov da sreshtnesh e golqmo shtastie =)!
    За тебе да е и за мене беше де ама.....вече е история...незабравим спомен...любовта е много обширно нещо и засяга всеки различно..секи има различни мнения и виждания за любовта и секи я приема както може...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си