- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- да те лижат..аххххххх
Първоначално написано от Анонимно човече
Ако е толкова "чистоплътна" както описваш,няма да я целуна , какво остава да тръгна да я лижа .... не знам ти защо се жертваш така
![]()
abe batka nedei taka ako e nekoia koiato dolu meri6e na razvaleno kiselo zele i ti ne bi ia lizalПървоначално написано от iWannaFeelYou
Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!
АЗ НЕ ОБИЧАМ ДА ЛИЖА!Ми гнус ме е,бе!Ако ще преди тва да се е мила на пароструйка пак нема да я лижа!Не вярвам в Бог,но мъжът си има хуй,с който да задоволява жената!Всичко друго е извращение!Имам приятелка от година и половина и никога досега не се е оплаквала,че не съм я лизал!И да,не обичам да ми правят свирки!Жената неколко пъти тръгваше да ми прави,но аз я спирах!Просто си имам принципи!!!
Dam i na mene ne mi haresva6e v na4aloto, no s vseki pyt vse pove4e mi haresva :PПървоначално написано от fasta4eto
![]()
a lizaneto sigurno e unijenie kym myjete ??Първоначално написано от Angel_Girl
mai lizaneto pove4e me kefi ot samiq sex![]()
obicham ORALNATA LUBOVNE OBOJAVAM Q !!!
I az na mujlenceto i toi na men mmmmmmmmmmm![]()
![]()
![]()
p.s. ama purvo prez banqta sme i dvamata.kato si gi izmiikame vzaimno se zalavqme.oh oh sviri cigylario taz tujna pesen 4e skoro nqma da me ogree slunceto.......
![]()
Обичам да лижа![]()
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
i az mnogo obicham da me lijat vyzbujdam se i mi nastryhvat zyrnata i iskam da se ....... normalno e da se vyzbujda6 spoko mene sa me oblizvali po cqloto tqlo a posle sa vkarvali ezika si v...![]()
napravo politam v nebesatapriqtelq mi kato me lije i si zabravqm imeto.mn varhovno izjivqvane.ne e nikvo unijenie.6tom mu pravq svirka i toi 6a me lije.trqbva ad si dostavqme vzaimno udovolstvie
Ти кво да лижеш путката и уя а. :P :PПървоначално написано от mnogomili4kata-sf
napravo se poburkvam kato me lijat oba4e i az obi4am da dostavqm tova udovolstvie na gajeto mi .vurhut e.
Не обичаш да лижеш?! Ти си луд. Било извращение....ама "таковаш" гаджето си анално нали?? Това вече е извращение. Няма нищо по-хубаво от оралната любов. Поне кажи кой си, пишеш като гост, срам те е нали?Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Ти си лудият(прочети си пак прякора)!Как пък разбра,че "таковам" гаджето анално?Тва няма да го направя дори и пари да ми дават!Първоначално написано от Communist
ПП:Ти кво да не би да не си анонимен,а?Кажи ти кой си!
Super mi e
vsi4ki obiatkato po4ne ot u6ite,po vrata,minava prez gurdite ,korema pup4eto i o6te po nadolu... napravo me poburkava
![]()
do tuka si4ki kazaha 4e obi4at da lijat i da budat lizani ta predlagam da si napravime 1 sre6tam nekade i da se lijeme
ne6to me e fanala ligata
sqko mom4e obi4a da lije (az li4no ne obi4am, az obojavam) kakto i vsqko momi4e obi4a da bude lizano taka 4e temata ne mi se struva mnogo smislena
ima6e podobna tema nekade i nekoi se be6e izcepil 4e ne obi4a da lije![]()
Приемам с удоволствие идеята да се срещнем някъде и да се лижем всички...Първоначално написано от hforce
![]()
![]()
П.С. Тоя дето се беше "изцепил" че не обича да лиже е в тази тема малко по-нагоре...
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
hihi tva zvuchi mnogo izvrateno... mene kucheto mi se e opitvalo ama as ne sum mu davala shtoto ne misla che e dobre tva makar da me vazbujdaПървоначално написано от Alex4enceto
де верно, сори но не бях чел че се е изцепил така сега ще прегледам целата тема иначе току що ви прочетох кореспонденцията, та кога викате ще се сабираме?
колега айде да го убиеме тоя, имал гадже от година и половина и не я е лизал, как го търпи не знам а и как се навлажнява достатъчно също не ми е много ясно, то пак става и без лизане ама малко трудно, напрао не и завиждам, горкото момиче.
мене супер много ме радва да лижа, радва ме да ми се гърчи в ръцете от възбуда, даже бих казал че предпочитам да лижа отколкото да ми духат ама най-готино си е и 2те наведнъж
69 кърти мивки, рулира, цепи тъмнината през деня и каквото още се сетите