- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- да те лижат..аххххххх
много оби4ам да ме лиже гаджето ми,побърквам се направо,а вие?
То и аз се побърквам като лижаА иначе тука във форума има такива дето "уж" не обичат да бъдат лизани
![]()
2т. забрана за ползване на профил
И кво ако не обичам...по-скоро зависи при мен поне от човека,с когото съм,това как той го прави...Просто въпрос на предпочитания
Mno0o0ogo e qkoda de men lichno me kefi no naistina zavisi ot choveka s koito sam i kak go pravi
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Че то кое момче не обича да лиже
Я ми покажете едно такова да го убием с камъни![]()
Why am I fighting to live, if I'm just living to fight
Why am I trying to see, when there aint nothing in sight
Why am I trying to give, when no one gives me a try
Why am I dying to live, if I'm just living to die
vsi4ki obi4at lizaneto))))
Не знам за всички, но повечето...
Когато започнах да водя полов живот не ми харесваше, но сега вече го обожавам...
Къде ви лижат вас бре![]()
Аз обичам да лизвам ушенцето на момичето, по бузката, около устата, пъпчето.. вас къде ви 'лижат'?![]()
аз обожавам да лижанаправо полудявам
![]()
![]()
![]()
i az obi4am,a koito ne haresva moje bi ne mu go pravqt ka4estveno,principno v prirodata si e zalojeno pri simulaciq tam da ipiztvame udovolstvie
obojavam da me lijat
Admin-Coki:
неподходящ размер на автар.
Аууу....суперПоне на мен ми харесва и Мерси на Гаджето ми че се справя страхотно...
![]()
miii lizaneto mi e edno ot nai-lubimite neshta!prosto poludqvam ot kef
ахах и азПървоначално написано от секс^кукла
![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Mmm ne si edinstvenata na koqto i dostavq udovolstvie :P I az mn obi4am da me lijat :P
V jivota nqma dobri i lo6i ne6ta-misylta gi pravi takiva. V nego mojem da dopusnem mnogo gre6ki s izklu4enie na tazi,koqto 6te ni uni6toji.
Oralen sex RULZZ!!
swirka za 6pakla, 6pakla za swirka, poza 69
i nqmate qdowe, nqam opasnost ot zabremenqwane naj-we4e
![]()
az sym myj i pone za men swirkite sa po-qki ot 4ukaneto.
Az se poburkvam kato me lijat ama posle kato se setq za revan6... Mai trqq da napraim tema i za svirkite, a?:P
![]()
az neobi4am da me lijat
diskomfortno mi e.
predpo4itam s r14i4ki da me v1zbudqt.![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
аммм даммм същото и при менеПървоначално написано от х
Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн
Има реванш, ако ти харесва да му правиш такива неща. И той трябва да те лиже не за да му духаш. Ах, вие, малоумни дечица!
Emi pone v moq slu4ai nikoga ne me nasilvat za revan6 no prosto se 4yvstvam zaduljena da si vyrna jesta ina4e mi e gadno![]()
Аз пък също обичам да ме възбуждат с ръчичкиПървоначално написано от х
![]()
Ама никой не ми отговори г'де ви лижат толкоз.. в тази тема голямо лизане падна![]()
![]()
Яко нещо си е лизането![]()
Be da be sichki obichat lizaneto !!! Neka sa Lijeme zaedno !!![]()
![]()
![]()
![]()
мммм кефи ме и то мн ... блях бившият ми никога не беше се сетил да го направи...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии