.
Затворена тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 122

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимно човече
    Принципно и мене ми харесжа да лижа ама момчета случвало ли ви се е да лижите а момичето да не се е мило и да мирише на развалена риба
    Ако е толкова "чистоплътна" както описваш,няма да я целуна , какво остава да тръгна да я лижа .... не знам ти защо се жертваш така

Re: -

Цитирай Първоначално написано от iWannaFeelYou
    Че то кое момче не обича да лиже
    Я ми покажете едно такова да го убием с камъни
    abe batka nedei taka ako e nekoia koiato dolu meri6e na razvaleno kiselo zele i ti ne bi ia lizal

Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!

Guest
    АЗ НЕ ОБИЧАМ ДА ЛИЖА!Ми гнус ме е,бе!Ако ще преди тва да се е мила на пароструйка пак нема да я лижа!Не вярвам в Бог,но мъжът си има хуй,с който да задоволява жената!Всичко друго е извращение!Имам приятелка от година и половина и никога досега не се е оплаквала,че не съм я лизал!И да,не обичам да ми правят свирки!Жената неколко пъти тръгваше да ми прави,но аз я спирах!Просто си имам принципи!!!

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    АЗ НЕ ОБИЧАМ ДА ЛИЖА!Ми гнус ме е,бе!Ако ще преди тва да се е мила на пароструйка пак нема да я лижа!Не вярвам в Бог,но мъжът си има хуй,с който да задоволява жената!Всичко друго е извращение!Имам приятелка от година и половина и никога досега не се е оплаквала,че не съм я лизал!И да,не обичам да ми правят свирки!Жената неколко пъти тръгваше да ми прави,но аз я спирах!Просто си имам принципи!!!
    Bravo bravo i moq maj ne ne obi4a svirki) i az mn se radvam za6toto tova za nas e unijenie sprqmo jenite a nikoi nqma pravo da unijava koito i da bilo!!!

Цитирай Първоначално написано от fasta4eto
    Цитирай Първоначално написано от ^Pretty{}Girl^
    Цитирай Първоначално написано от Izabel
    Не знам за всички, но повечето...
    Когато започнах да водя полов живот не ми харесваше, но сега вече го обожавам...
    i az tai
    i az se prisaedinqvam kam vas
    Dam i na mene ne mi haresva6e v na4aloto, no s vseki pyt vse pove4e mi haresva :P

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Bravo bravo i moq maj ne ne obi4a svirki) i az mn se radvam za6toto tova za nas e unijenie sprqmo jenite a nikoi nqma pravo da unijava koito i da bilo!!!
    a lizaneto sigurno e unijenie kym myjete ??

malko{f}
    Guest
    mai lizaneto pove4e me kefi ot samiq sex

Guest
    obicham ORALNATA LUBOV NE OBOJAVAM Q !!!
    I az na mujlenceto i toi na men mmmmmmmmmmm
    p.s. ama purvo prez banqta sme i dvamata.kato si gi izmiikame vzaimno se zalavqme. oh oh sviri cigylario taz tujna pesen 4e skoro nqma da me ogree slunceto.......

Обичам да лижа

Miami Beach Mansion Tour Cruise
    Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras

Guest
    i az mnogo obicham da me lijat vyzbujdam se i mi nastryhvat zyrnata i iskam da se ....... normalno e da se vyzbujda6 spoko mene sa me oblizvali po cqloto tqlo a posle sa vkarvali ezika si v...

na batko momi4eto
    Guest
    napravo politam v nebesata priqtelq mi kato me lije i si zabravqm imeto.mn varhovno izjivqvane.ne e nikvo unijenie.6tom mu pravq svirka i toi 6a me lije.trqbva ad si dostavqme vzaimno udovolstvie

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)

Re: re:

Цитирай Първоначално написано от kateto^^
    zavisi koy i kak go pravi ina4e e hubavo
    Ахам.. точно така

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Фен
    Град
    ... ~`Festina~!
    Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    И кво ако не обичам...по-скоро зависи при мен поне от човека,с когото съм,това как той го прави...Просто въпрос на предпочитания
    Ти кво да лижеш путката и уя а. :P :P

Голям фен
    СУПЕР Е !!!!!!!!!!!!!

napravo se poburkvam kato me lijat oba4e i az obi4am da dostavqm tova udovolstvie na gajeto mi .vurhut e.

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Не обичаш да лижеш?! Ти си луд. Било извращение....ама "таковаш" гаджето си анално нали?? Това вече е извращение. Няма нищо по-хубаво от оралната любов. Поне кажи кой си, пишеш като гост, срам те е нали?
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Communist
    Не обичаш да лижеш?! Ти си луд. Било извращение....ама "таковаш" гаджето си анално нали?? Това вече е извращение. Няма нищо по-хубаво от оралната любов. Поне кажи кой си, пишеш като гост, срам те е нали?
    Ти си лудият(прочети си пак прякора)!Как пък разбра,че "таковам" гаджето анално?Тва няма да го направя дори и пари да ми дават!
    ПП:Ти кво да не би да не си анонимен,а?Кажи ти кой си!

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Re: да те лижат..аххххххх

vsi4ki obiat kato po4ne ot u6ite,po vrata,minava prez gurdite ,korema pup4eto i o6te po nadolu... napravo me poburkava

do tuka si4ki kazaha 4e obi4at da lijat i da budat lizani ta predlagam da si napravime 1 sre6tam nekade i da se lijeme

ne6to me e fanala ligata

sqko mom4e obi4a da lije (az li4no ne obi4am, az obojavam) kakto i vsqko momi4e obi4a da bude lizano taka 4e temata ne mi se struva mnogo smislena

ima6e podobna tema nekade i nekoi se be6e izcepil 4e ne obi4a da lije

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    do tuka si4ki kazaha 4e obi4at da lijat i da budat lizani ta predlagam da si napravime 1 sre6tam nekade i da se lijeme

ne6to me e fanala ligata

sqko mom4e obi4a da lije (az li4no ne obi4am, az obojavam) kakto i vsqko momi4e obi4a da bude lizano taka 4e temata ne mi se struva mnogo smislena

ima6e podobna tema nekade i nekoi se be6e izcepil 4e ne obi4a da lije
    Приемам с удоволствие идеята да се срещнем някъде и да се лижем всички...
    П.С. Тоя дето се беше "изцепил" че не обича да лиже е в тази тема малко по-нагоре...
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

4esno kazano i az mn obi4am!

Abe za kvo sa ni tiq myje be? Daite po dobre da si kupim po edno kuche i da go nauchim da ni lije ot dolu... e kuf kef she pada togava

Цитирай Първоначално написано от Alex4enceto
    Abe za kvo sa ni tiq myje be? Daite po dobre da si kupim po edno kuche i da go nauchim da ni lije ot dolu... e kuf kef she pada togava
    hihi tva zvuchi mnogo izvrateno... mene kucheto mi se e opitvalo ama as ne sum mu davala shtoto ne misla che e dobre tva makar da me vazbujda

де верно, сори но не бях чел че се е изцепил така сега ще прегледам целата тема иначе току що ви прочетох кореспонденцията, та кога викате ще се сабираме?

колега айде да го убиеме тоя, имал гадже от година и половина и не я е лизал, как го търпи не знам а и как се навлажнява достатъчно също не ми е много ясно, то пак става и без лизане ама малко трудно, напрао не и завиждам, горкото момиче.

мене супер много ме радва да лижа, радва ме да ми се гърчи в ръцете от възбуда, даже бих казал че предпочитам да лижа отколкото да ми духат ама най-готино си е и 2те наведнъж
    69 кърти мивки, рулира, цепи тъмнината през деня и каквото още се сетите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си