- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ti ili tq/toi?
sujalqvam ako temata se povtarq no prosto mi e mn interesno!!! ta interesno mi e v BG (za drugite durjavi ne mi puka prosto) v dvoikite po-4esto mom4eto ili momi4eto e po-golqmo. v moqta vruzka naprimer priqtelkata mi e po-golqma ot men,a v tvoqta???
Ми мисля че във повечето връзки момчето е по-голямо,но си има всякакви случаи.Дори момичето да е малко по-голямо,не виждам къв е проблема.Има ли любов,всичко друго е на второ място![]()
nE mislq che ima nqkakvo znachenie koi e po-golemiqt no mai e po prieto momcheto da e po golqmo..to i pri mene e taka de![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
ne ne kazvam 4e e pravilno ediniqt ot damata da e po-golqm prosto mi e interesno kak e v pove4eto vruzki ni6to drugo!!!
spored men nqma nekvi vuzrastovi granici ili pravila za lubovta granici nqma pri men priqtelq mie po golqm
vij tuk ne sum suglasen malko ne vurvi (pone spored men) edno mom4e na 22 godini da xodi s edno momi4e na 15. Edna poznata xode6e s edin na 22 a tq be6e na 15. to4no v takava vuzrast spored men e nedopustimo vij ako ediniq e na 29 a drugiq na 23-24 ve4e ne e problem. pak ti kazvam tva si e moeto mnenie![]()
@the_green_man
Трябва да си пазим каките и толкова![]()
Темата е обсъждана многократно, а се и изчерпа.
По-голям процент са връзките, в които мъжете са по-големи.
Приятна вечер.