- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гробище
[size=6][i]Беше толкова щастлива, че отново виждаше, но когато отвори очи, не разбра къде се намира. Това ли бе останало от нейния свят. Беше се превърнал в гробище. В гробище, където почиваха всичките
Hoy volv
mnogo e hubavo... bravo!
kato go chetoh mi stana malko gadni4ko6toto opisanoto naistina se slu4va s nqkoi hora
kogato vleze6 v jivota na nqkoi si4ko e prekrasno,hubavo, kato v prikazkite, a posle vremeto minava i bez da se useti6,sqka6 si jivql sas zatvoreni o4i,vijdash 4e si4ko e mn promeneno..razli4no..i mra4no. iska ti se da obvini6 tozi 4ovek,da go prokalne6 zaradi tova, v koeto e prevarnal sveta ti obache ne uspqvash...za6toto se okazva 4e go obi4ash![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Tva napravio me razbi,osobenno posledite izre4eniq i taka me udari na rev kato pro4etoh tva "Obi4am te",super e.{{}}![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
Първоначално написано от mil4eto_
[quote=air_soul]Останала без сили, падна на колене, искаше да го прокълне завинаги, заради болката, която
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Малко оффтопик мисли:
Някой хора се пристрастяват към болката. Пристрастяват се дотолкова, че тя става тяхно ежедневие, тяхно ежечасие - дотолкова се пристрастяват, че без тази болка не могат и 1 минута. Негативизма е техния свят. Навсякъде виждат сенки, навсякъде виждат злото... И са толкова сами - толкова сами... (аз знам - преди време и аз бях от тези хора)
Малко НЛП по горните мисли:
Света не е това което виждаме. Върви по улицата и си мисли, че всички са идиоти - и ще виждаш само идиоти. Мисли си, че всички са курви - и ще виждаш само курви. Мисли си, че всички са използвачи - и ще виждаш само използвачи...
Мисли си, че всички са страхотни - и ще виждаш страхотни хора. Мисли си хубави неща - и ще ти се случват хубави неща...
Всичко е в теб самия/та - целият свят се интерпретира в твоя мозък - по твоя си уникален начин... И само от теб зависи - как виждаш този свят - как виждаш своя живот...
Негативизма води до самота - вътрешна и външна...
Не ти ли омръзна да бъдеш самотен/на?
Its all about YOU. From YOU to YOU!
-Slayer
[quote=pipi`e`golqma]Останала без сили, падна на колене, искаше да го прокълне завинаги, заради болката, която
mersi na vsi4ki za iskrennoto mnenie. bqh pusnala oshte edin razkaz predi vreme i me posavetvahte da prodalja da pisha
tova e moqt otgovor
Hoy volv
бравос!!!Мноого ми хареса и натъжи...наистина последните 2 изречения са...много ти въздействат...Продължавай да пишеш!
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Molq teeeeeeeeeee puskai o6teee,iskam o6te pls!!!!!!Първоначално написано от air_soul
![]()
Не знам... до самоубийство ли искате да ме докарате ?
С такова отношение към живота няма да изкарате дълго !
MN E HUBAVOBRAVO
за първи път съм съгласен с Мистър БийнПървоначално написано от Yes, it`s me :)
ako trqbva da s1m 4estna tova pove4e mi haresva...za6toto bqh v tak`v period kato momi4eto v razkaza na air_soul i sega mi se iska da vijdam pozitivnoto,hubavata strana na ne6tata.zatova razkaza ne mi haresva.poslanieto na Slayer mi pomaga do izvestna stepen...Първоначално написано от Slayer
![]()
) mersi otnovo kolkoto do negativizma, da ne zabravqme, 4e tova e samo razkaz. Vqrno ima dosta golqma doza istina, no ne sam sednala da se oplakvam, nito sam stignala do vatreshna samota. A q se zamislete vsi4ki tajni razkazi i romani i t.n. na nepovtorimi avtori i silni li4nosti da ne sa doveli sveta do samoubiistvo. Realniq svqt ne e nito hubav, nito losh. Monetata vinagi ima dve strani, a jivota prosto q obrashta vseki den.
Hoy volv
Много ме изкефи тва нещо
With the venomous kiss you gave me, I'm killing loneliness
With the warmth of your arms, you saved me
Oh, I'm killing loneliness with you
6te ima li o6teПървоначално написано от air_soul
![]()
[quote=^Kiss_of_the_Sun^f][quote=pipi`e`golqma]Останала без сили, падна на колене, искаше да го прокълне завинаги, заради болката, която
f@nt@zi@
Лелеее....това е един от най-хубавите разкази, които съм чела!Мога да кажа едно голямо БРАВО на автора!!!!НЕВЕРОЯТНО Е !!! Сташно силен разказ...пък и как ме разчувства накрая...![]()
![]()
Тъжно, но и много, много истинско...
НеЗнаМ каКво ИсКаМ, аМа гО иСкАм ВеДнаГа!!!
http://www.tgcom.mediaset.it/bin/448.$plit/C_0_articolo_277592_immagine.jpg
strahotno e, mnogo dobre kazano, edinstvenoto mu gadno e,4e dosta syotvetstva na moita istoriq,no vypreki tfa e neveroqtno
I see the world it's going round.
Seems to me it's upside down.
Looking for something to say.
I feel a little different anyway.
mersi na vsi4ki otnovo : ) a za vs koito iskat da pro4etat neshto drugo, koeto sam pisala, da poglednat temata През единствената част от стъклената врата
Hoy volv
a moje li da popitam ne6to? za6to nepremenno tujno = qkoina4e razkaz4eto ne e lo6o...produljavai da pi6e6
![]()