.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: nosleto mi

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite

nosleto mi

Zdrasti Hora!!!Iskam da vi pitam ne6to...ne e 4ak tolkova seriozno..no me drazni adski mnogo!!!Beli mi se nosat..i e mnogo drazne6to i grozno i neznam kak da go mahna tva ne6to..ako nqkoi znae s kakvo moga da go mahna neka bade taka dobri4ak i da mi naishe!Blagodarq!

Голям фен
    Град
    София
    Мажи го с някакъв хидратиращ крем.
    Сигурно е или заради сухия въздух или някаккъв крем,който много ти исушава кожата
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Пробвай с някой по-мазен крем...Например има един български детски Бочко с едно таралежче отпред...Аз не го използвам щото ми идва доста мазен, но на теб май той ще ти е от полза...Но мажи само там където ти се бели нослето,за да не ти се омазни кожата Пробвай...И Гергана Полежанова го използва

*ThE~WorLd~Is~MinE*

teq koji moje da gi mahnesh s piling maska
    Правете любов,не война..
    и не предавайте приятелите си!
    [/img]http://www.zulumoon.com/butterfly-jewelry.asp[/img]

едно кремче на dove си купи и преди да излезеш и преди да си легнеш се мажи с него макс за седмица ще спре да ти се бели
    Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
    Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
    Алберт Айнщайн

Супер фен
    Град
    Sofia
    Причината за беленето на кожата по лицето и носа може да е бактериална инфекция в носа! Ако страдаш от хронична хрема или честа такава или синуити - направи изследване на гърлен и носен секрет. Ако обаче нямаш нито едно от изброените от мен неща - вероятната причина е в чуствителната ти кожа и може да повярваш на останалите мнения.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Guest
    ох и на мене
    уасно гадно е ама е и смешно
    в същото време
    мани другото ама на мене само на върха
    ми се бели
    почнах да го мажа с крем на Нивея
    и спря
    иначе при мен беше в периода когато
    бях малко болна и непрекъснато си духах
    сополите даже ми беше станал
    ебаси червения нос