Zdrasti Hora!!!Iskam da vi pitam ne6to...ne e 4ak tolkova seriozno..no me drazni adski mnogo!!!Beli mi se nosat..i e mnogo drazne6to i grozno i neznam kak da go mahna tva ne6to..ako nqkoi znae s kakvo moga da go mahna neka bade taka dobri4ak i da mi naishe!Blagodarq!
Мажи го с някакъв хидратиращ крем.
Сигурно е или заради сухия въздух или някаккъв крем,който много ти исушава кожата![]()
![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Пробвай с някой по-мазен крем...Например има един български детски Бочко с едно таралежче отпред...Аз не го използвам щото ми идва доста мазен, но на теб май той ще ти е от полза...Но мажи само там където ти се бели нослето,за да не ти се омазни кожатаПробвай...И Гергана Полежанова го използва
![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
teq koji moje da gi mahnesh s piling maska
Правете любов,не война..
и не предавайте приятелите си!
[/img]http://www.zulumoon.com/butterfly-jewelry.asp[/img]
едно кремче на dove си купи и преди да излезеш и преди да си легнеш се мажи с него макс за седмица ще спре да ти се бели
Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн
Причината за беленето на кожата по лицето и носа може да е бактериална инфекция в носа! Ако страдаш от хронична хрема или честа такава или синуити - направи изследване на гърлен и носен секрет. Ако обаче нямаш нито едно от изброените от мен неща - вероятната причина е в чуствителната ти кожа и може да повярваш на останалите мнения.![]()
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
ох и на мене![]()
![]()
![]()
уасно гадно е ама е и смешно
в същото време![]()
![]()
![]()
мани другото ама на мене само на върха
ми се бели![]()
![]()
![]()
почнах да го мажа с крем на Нивея