.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Normalno li e?

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite

Normalno li e?

Zdrasti na vsichki..iskam da vi spodelq ne6to koeto mi s e slu4i a vie d aspodelite smen mnenieto si i preporakata si!!!Zna4i haresah si az edno mom4e..na 24 godini e i si e ot nashiq grad samo 4e u4i v sofia i si idva samo petak i sabota..i az mu poiskah nomera ot moita priqtelka..koqto go poznava i nie zapoznavala vednaj na edna diskoteka!!i mu napisah sms..kak e kvo prai ima li kuponi v taq sofia e takia ob6ti ne6ta!!i toi mi s eobadi..i prez tzqloto vreme pitashe za tova momi4e..smisal az znam 4e toi mnogo q haresva no tq nego izob6to..zashtot e vlubena vdrugo mom4e..i taka!!Az mu napisah 2ri sms da se vidime v petak i toi mi zvani sno6ti mi vika da ne kazvam na tva momi4e 4e mi zvani i 4e iska da se vidime ma da ida u tqh a ne nqkade drugade..i da si ostane mejdu nas samo..e?Vie kak si go obqsnqvate tova?Samo da otbeleja 4e toi dori ne se seshta koq sam az..pone taka si mislq de..samo 1 pat sme se vijdali i to otdavna!!!iskam mnenie..blagodarq!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Заиби го тоя ...
    Според мен тоя е обсебен от тфа другото момиче,а с теб иска да се види щот е загорял...У тях бла бла...Или ако искаш пробвай го първо дали ще се осъзнае...

Голям фен
    Emi macka da ti kaja ne sa zanamivai s nego shtoto e ot qsno po qsno che toi iska da ta ichuka vednaj i che se interesuva samo ot tvoqta priqtelka i nishto hubavo nqma da te ochakva ako prodaljish da se zanimavash s nego .. Ima 568546754687546875467 milqrda momcheta potarsi si nqkoi kato za teb
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Град
    София
    От това, което си ми написла просто не мога да повярвам, че това е поведението на 24г мъж. Струва ми се като модел на поведение присъщ на 15г хлапак чудещ се как да.... приятелката ти. Според мен въпросното момче определено няма опит с жените и съм сигурен, че ако се позамислиш наистина е така. Просто го забрави е моя приятелски съвет. И е много грубо ти да му звъниш, а той да те разпитва за друга при положение че дори и не сте добри познати, така, че би трябвало веднага да му светне защо му звъниш. Остави и продължи чака те нещо по-добро!!!

Супер фен
    Град
    София
    Какъв е смисълът да се занимаваш...помисли,че после само ще страдаш повече

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    mersi na vsichki koito sa obarnali vnimanie na posta!!!az ve4e po4ti se otkazah..no sas sigurnost nqma da hodq u tqh

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    ми те и другите ти казаха същото-не ходи в тях,не си заслужава да спиш с момче,което дори не може да се сети коя си точно.
    и мисля че е по-добре да спреш да се занимаваш с него.

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Re: Normalno li e?

Цитирай Първоначално написано от incheto
    Zdrasti na vsichki..iskam da vi spodelq ne6to koeto mi s e slu4i a vie d aspodelite smen mnenieto si i preporakata si!!!Zna4i haresah si az edno mom4e..na 24 godini e i si e ot nashiq grad samo 4e u4i v sofia i si idva samo petak i sabota..i az mu poiskah nomera ot moita priqtelka..koqto go poznava i nie zapoznavala vednaj na edna diskoteka!!i mu napisah sms..kak e kvo prai ima li kuponi v taq sofia e takia ob6ti ne6ta!!i toi mi s eobadi..i prez tzqloto vreme pitashe za tova momi4e..smisal az znam 4e toi mnogo q haresva no tq nego izob6to..zashtot e vlubena vdrugo mom4e..i taka!!Az mu napisah 2ri sms da se vidime v petak i toi mi zvani sno6ti mi vika da ne kazvam na tva momi4e 4e mi zvani i 4e iska da se vidime ma da ida u tqh a ne nqkade drugade..i da si ostane mejdu nas samo..e?Vie kak si go obqsnqvate tova?Samo da otbeleja 4e toi dori ne se seshta koq sam az..pone taka si mislq de..samo 1 pat sme se vijdali i to otdavna!!!iskam mnenie..blagodarq!

Най много да те прасне и после нищо не е имало...!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си